- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Teşekkür ederimMaşaAllah çok güzel
Daha kahvalti yapmadim gideyim de kahvalti yapayim sonra kahve keyfi yapalim@medine66 hosgeldiniz tamda kahve yapiyodum
Gicikkk
Daha ne olsun çok güzelgecen hafta 69.3
Güncel 68.4
Fark-900 bukadar vallaaa daha gideri yok
Bu haftanin onemi yok ama bence tartil gorelim :))Ben bugün tartilmasam olmazmi dün akşam 21 de yemek yedim pasta yedim wc de çıkmadım resim.alirim haftaya liste için sorun olurmu yada korkunun ecele faydası yok gidimde tartilim.
üzülme canim ya olan olmuş ama haftaya hepimizi yenersin :) 74 varsin demi şu an kaç bilmiyorum daBen bugün tartilmasam olmazmi dün akşam 21 de yemek yedim pasta yedim wc de çıkmadım resim.alirim haftaya liste için sorun olurmu yada korkunun ecele faydası yok gidimde tartilim.
İnanmıyorumm çok çok iyiSüper takımım karın egzersizim de bitti
Bildirim
Geçen hafta 61,100
Bu hafta. 59,100.
Fark : 2,000
% 3,27
Bireysel tabelada olabilirim
E Elif_EylulZipzip-
Tebrik ederim gayet güzel vermişsin yüzden çok iyiCuma: 62.1
Güncel: 61.3
Fark: -0.8
Yüzde: 1.28
Tebrik ederim çok güzel7 haziran başlangıç kilom :82.9
12 haziran cuma güncel kilom : 81.0
Sendeki kabakları bölüşüp yapariz olmazmi valllahaaa ben sana yardim ederim çorba konusunda 2gun ictigim icin biliyorum daha deneyimliyim gercekten bak ohhhh misss gibi kabak işte sonra cuma gunude eksi geliriz geneGicikkkcuma günü sorarım ben sana
Tebrik ederim canım guzel eksi ile geldin
Yok canım olmuyorsa zorlamıyorum belki ileride iyi bir tlf olursa katılırım :)bebişi büyüttünmüAynen ben de şükür çok şişkoyumyemek yarışmasına katılmadın mı
MaşaAllah çok iyi bayıldımmm
Olsun sen onu verip haftaya gelirsin
Teşekkür ederim ortim ama çok yakın zamanda bir takılma gelir gibi geliyorVay beni geçtin he ortimm tebrik ederim helal olsun
Harikasın
7 haziran başlangıç kilom :82.9
12 haziran cuma güncel kilom : 81.0
Canım çok güzel başlangıç yaptın tebrikletFark: 1.9 kilo
Yüzde:2.29
Geçen hafta 70.4
Bugün 70.2 biliyodum böyle olacağını
Buraya küçük bir not düşmek istiyorumsabah ölçüleri alıp bir baktım 2 haftada 3 kilo toplamda 15 cm incelme yaklaşık her bölgeden 2-3 cm incelme çok fark göremiyordum Ama böyle bakınca çok sevindim
Şu an -600um ama biraz daha bekliyim
Abla beni bu hafta yanına ala bilirmisin haftaya liste için birinin beni himayesine alması lazım ben seni seçtim
İnanmıyorumm çok çok iyiSüpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?