sportie kahvaltı için uygunmudur Eki Görüntüle 2647875
Dünden kalan kahvaltı tabagim dün baslamistim aslında.bas ağrısı akşam diyetimi bozdu buda dünkü tabagim Eki Görüntüle 2647877 yumaridaki bu tabaktan kalanlar
Ablammm
Allah'ım sabah sabah bu tatlı ses kim ki beni çağıran dedim...
Aydın taraflarindan icime sıcak bir rüzgar esti
Songülüm
30 kiloyu bir gunde almadigina gore 1 gunde gitmesini bekleme benceödemim çok fazla 30 kilo.. Ben nasıl aticam Bi günde?
Yoğunum canım yaa, doktora yapıyorum söyledim mi daha önce bilmiyorum. Pandemi yüzünden bazı aksaklıklar olup ertelenmişti, şimdi aniden 6 gün sonraya jüri konuldu. Ona yetiştirmem gerekenler var. Bugün kilo bildirimlerini merak ettiğimden geldim. Birkaç gün daha yokum yani buralarda. Bu arada verdiğin kiloya hayran kaldım, sırrını ben de isterim. Memlekete zayıf gitmem lazım benim. Sen nasılsın canım?Afiyet olsun
Canım özlettin kendini
Sagol cnm evet bende cok motiveoldum vallaOh miss 1 kilo gitmiş tebrik ederim
Ek takviye hic onermem cnm cok yarari olmuyor geri aliyorsun bidahaGunaaaayyydiiinnnn
Tartıldım fakat şimdi yazmiyim bir de tuvalete gidip geleyim belki bir iki birşey daha azalırBir de zayıflamayı destekleyici takviye kullanıyor musunuz ? Yararı var mı ?
Allahim 80 den asagiya inebilsem keskeUlasicaz canim birlikte bende 85 basladim yeni inmeye basladim uzun yol aldim hizli veremedim belki sen daha çabuk verirsin
L-carnitine evet Oyle bir etkisi var ama spor yapip yakman lazim cnmYok canım zayiflama ilacı gibi değil. Mesela eşim spor yapmadan önce L-karnitin (böyle yazılıyordu galiba) içiyor. Yağ yakımını hizlandiriyormus. Bu tarz şeyler
Aynen oyle cnm spor yaprsan faydasi olur ben bir sene kullandm yürüyüş falan yaptigimda acayip enerji hemde terle yag attirrdi o sene 2 ayda 10 kilo vermstmEşim eğer içer de spor yapmazsan zararli. Ama sporunu yaparsan ter atarsan faydasını görürsün diyor. Bilemedim ben de
Börek yapasım yokNiye katılmadın ya kolaydı bu sefer bebiş ler büyüyor canım ortanca iki yaş sendromuna girdi evde kavga kıyamet tımarhane gibi
-700 degil miGecen hafta 77.0
Bu hafta 76.3
Fark -300
Cok ozur dilerim telefon yoktu yazamadim bi turlu
Yoğunum canım yaa, doktora yapıyorum söyledim mi daha önce bilmiyorum. Pandemi yüzünden bazı aksaklıklar olup ertelenmişti, şimdi aniden 6 gün sonraya jüri konuldu. Ona yetiştirmem gerekenler var. Bugün kilo bildirimlerini merak ettiğimden geldim. Birkaç gün daha yokum yani buralarda. Bu arada verdiğin kiloya hayran kaldım, sırrını ben de isterim. Memlekete zayıf gitmem lazım benim. Sen nasılsın canım?
700gram oluyo canim neden 300yazdinkiGecen hafta 77.0
Bu hafta 76.3
Fark -300
Cok ozur dilerim telefon yoktu yazamadim bi turlu
tatlım 2013 de 11 kilo verip mezun olmuştum.tekrar kilo vermek için geldim.aslinda sürekli girip okuyorum fakat kalabalık ve her telden muhabbet olduğu için uzaktan arkadaşları tanımaya çalışıyorum.zaten 5 gündür burdayim .grup çok sıcakkanlı sağolsun lar birşey sorsan hemen cevaplalaniyor.fakat grupta yeni olduğum için arkadaşları tanımaya çalışıyorum.Izin donusu musun mezun uye misin bir kontrol edeyim
Cok fazla goremiyorum seni takimda aldigimda gelmezsen sıkıntı oluyor
thanksBen sanırım daha fazla bekliyordum arada Bi yükselme oldu Ya o etkiledi Ama şöyle ölçüldüm bide siz böyle diyince moralim yerine geldi teşekkür ederim
Tebriklerrr çok güzell
Nasıl güzel bir eksi
Ödemler gitsin Bi anda gösterir kendini o
thanksTebrik ederim çok güzel
inşallahCanım çok güzel başlangıç yaptın tebrikletdevamı da güzel gelsin
Sonuçta eksiyle geldin
Ne güzel dimi. Bu ne demek yağdan vermişin demek tebrikler
Valla ortalıklarda pek yoktun artı geleceğinden bile korktum600 gr çok iyi tebrikler
Canım gel yamacıma. Sen tek başına bi ordusun da hadi gel seni mi kırıcam aşkolsun
Arada dedikodu da yaparız
Canımmseninde sonucun harika
Tebrik ederim canımne güzel eksiyle geldin
Aramıza hoşgeldin canım. Ben bu ara pek aktif olamıyorum ama 1 seneden fazla burdayım, birkaç ay önce mezun oldum ama biraz kilo aldım, yine vermeye çalışıyorum.tatlım 2013 de 11 kilo verip mezun olmuştum.tekrar kilo vermek için geldim.aslinda sürekli girip okuyorum fakat kalabalık ve her telden muhabbet olduğu için uzaktan arkadaşları tanımaya çalışıyorum.zaten 5 gündür burdayim .grup çok sıcakkanlı sağolsun lar birşey sorsan hemen cevaplalaniyor.fakat grupta yeni olduğum için arkadaşları tanımaya çalışıyorum.
thanks
thanks
inşallah
Zıp zıp özür dilerim yılları karıştırdım hamileyken de diyet yapmıştı m onunla karıştırdım.cuma takımlarından 2011 de mezun oldum.insallah yanlış hatırladımtatlım 2013 de 11 kilo verip mezun olmuştum.tekrar kilo vermek için geldim.aslinda sürekli girip okuyorum fakat kalabalık ve her telden muhabbet olduğu için uzaktan arkadaşları tanımaya çalışıyorum.zaten 5 gündür burdayim .grup çok sıcakkanlı sağolsun lar birşey sorsan hemen cevaplalaniyor.fakat grupta yeni olduğum için arkadaşları tanımaya çalışıyorum.
thanks
thanks
inşallah
2011 de mezun olmussun 2014 geri donmussin izne ayrilmissin canim buldum sonuclardan :)Zıp zıp özür dilerim yılları karıştırdım hamileyken de diyet yapmıştı m onunla karıştırdım.cuma takımlarından 2011 de mezun oldum.insallah yanlış hatırladım
ya başlangıç ve hangi tarihte diyete başladıklari var mi***6.Takım 678.Etap ***
Eliff Eylull(69.3/68.4/0.9/%1.30)
Youlost16(77.0/69.3/0.7/%0.91)
Findikfaresi123(70.3/69.5/0.8/%1.15)
Zeynolin44(74.7/74.5/0.2/%0.27)
fattylamb94(76.4/75.1/1.3/%1.73)
madamhd(70.9///)sabit
sportie (61.1/59.1/2.0/%3.27)
retro_hippo(73.3///)sabit
Canfeb(68.2/67.6/0.6/%0.88)
Nidsalii(62.1/61.3/0.8/%1.29)
Elalis(66.3/74.5/+8.2/-%0.82)663.etapta 66.3 kilo ile izne ayrilan uye yuzdesi 15 e bölündü, ekstrem durum A/2
6.Takım Ortalamasi:%0.907
Free liste
hasbeenandgone (55.7/55.35/0.35/%0.63)
Bonus(112.0/110.8/1.2/%1.07)
selensu82 (54.0)
Adaadanananana (88.3/)yeni uye,baslangic tarihi 21 mayis,baslangic kilosu 91.4,hedef kilosu 57
Yellowkaya (74.7/
BLUEDENIZ(69.8
Kurabiyemusavir(77.2
Elhan(60.9/
gulumse25(75.5/77.5/+2/-%2.65)mezun uye,
Evvab(79.3/79.0/0.3/%0.38)yeni uye,
Medusares(70.4/70.2/0.2/%0.28)yeni uye,B.t: B.k H.k:
snglmlk(66.2/66.7/+0.5/-%0.76)mezun uye
Nilar(72.4/
Migimadid(89/87.
Queen mom(84/83/1/%1.19)
sudem34(82.9/81/1.9/%2.29)378.etapta 74.8 ile bildirimsiz izne ayrilan uye
Lili 38(70.5/69.7/0.8/%1.13)yeni üye, B.t:09.06,B.k:70.5,H.k:62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?