Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz derin gitti ablacım ucu tırtıklı bicakti baya kaldırdı deriyi kolum koptu zannettim ama geçti çok sürmedi hemen bastırdım kani durduGeçmiş olsun tatlım...derin degil inşallah.
Ooo başarılar canım darısı eşime. O da bütün dersleri geçti çok şükür tezden önceki sınava girecek aralıkta. İnşallah sen de sular seller gibi geçersin. Peki bitirince tayinin çıkacak mı yoksa yine orda mı kalacaksınız?Yoğunum canım yaa, doktora yapıyorum söyledim mi daha önce bilmiyorum. Pandemi yüzünden bazı aksaklıklar olup ertelenmişti, şimdi aniden 6 gün sonraya jüri konuldu. Ona yetiştirmem gerekenler var. Bugün kilo bildirimlerini merak ettiğimden geldim. Birkaç gün daha yokum yani buralarda. Bu arada verdiğin kiloya hayran kaldım, sırrını ben de isterim. Memlekete zayıf gitmem lazım benim. Sen nasılsın canım?
+18içmis gene11 haziran
09.00
1 yumurta
Küçük bir kase dolusu dut
14.00
Yarım tabak zeytinyağlı türlü
Cacık
19.00
2 kaşık kısır
2 kaşık hummus
1 kaşık cevizli patlıcan
2kaşık ali nazik
3 adet kuşbaşı
1 kadeh rakı
Su 3.5
Spor 11.121 adım
165p
Zipzip- H hasbeenandgone
Bugünkü menüm
Kahvaltı 09.30
Sucuklu yumurta,1 dilim kepekli ekmek, 1 domates,7 zeytin, 1 dilim peynir
Ara 12.30
Yeşil çay, 3 adet kayısı
Ara 14.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam yemegi 18.00
1 tabak siyah nohut, 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase közlenmiş patlıcan salatası, 1 kase cacık
Su 2.5 litre, 1 saat eliptik bisiklet 300 puan
Sabah ki ekmek bire düşse akşam da meyve yenmese daha da mis olurSabah 9:30 kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
1 ceviz
1 çay kaşığı Tahin pekmez
Domates salatalık dereotlu
2 kupa şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 14 15
3 yemek kaşığı kısır
semizotu
Şekersiz çay
Ara 16 00
Diyet kahve
5 adet kuru dut
Akşam 18 30
Patates tavuk tava Bir porsiyon
1 tabak yeşil salata
1 ince dilim karpuz
Brazdan çay içerim
Gecevyatmadan 1 saat önce pul biberli yogurdumu yerim
Sabah göbek eritme egzersizleri mi yaptın Şu ana kadar 7000 adım attın Akşam yine yürüyüşe çıkarım inşallah
Sabah ekmeğine yine taktımMenü
Sabah (10.00)
- Menemen, 2 dilim ekmek
Ara (16.00)
- 150 ml ayran, 2 çilek, 1 avuç leblebi
Akşam (19.30)
- 5 tavada tavuk baget
- 150 ml ayran
Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk vardı, 7000 adım
Toplam: 345pZipzip-
Haftada bir olur bacım biz de böyle+18içmis gene![]()
Ahh ah ah insaAllah ama bu benim icin mucize manti ile pilav ile bile ekmek yiyen ben icinTamam canim o zaman fazla degil :))))
Guzel canim afiyet olsun ilerleyen zamanlarda kahvaltida ki ekmegi 1 dilime düşürebilirsin![]()
11 inde kaçırmışsın biraz canım ama 12 sinde toparlamış hatta aç bile kalmışsın12 haziran
09.15
1 yumurta ve 1 sarısı
Kars kaşarı
8 siyah zeytin
13.30
1 tabak türlü
Cacık
18.00
1 büyük bardak kefir
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk pilates 300p
Zipzip- H hasbeenandgone
Tebrik ederim herkesi.....Gule gule kullan ablacim
2.olduk bu hafta![]()
Canim ne yemissinki yaa hayretler içindeyim ben suan size gore bir dünya yiyorum ve bu menüme bile zorlaniyorum11 inde kaçırmışsın biraz canım ama 12 sinde toparlamış hatta aç bile kalmışsın
oldum valla