- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
dedim ben yedi iste yediYedim güzelim ondan oldu bu kilolarda gerçekten vermek zorlaşıyor, kurabiye meyve falan yedim birde wc sorunum var
Normal yani
WC sorunu olmuş bide kas yapmistir kilo tartıda arti gösterir bide bunun üstüne hep yedi bu hafta ödem olduAma sporuda iyi yakması lazımdı bence en azından + çıkmazdı diye düşünüyorum
benimde bu aralar hic yapasim yok gecen aylar sadece perşembe yapmazdim simdi saldimda saldimBugün evdeydim sabah isteğim yoktu Ama kalkıp güzel bir sporumu yapayım dedim Ama bi beş dk sonra içimden yapmak gelmedigenel bir mod düşüklüğü var dinleneyim düzelir sanırım
Allah kolaylik versin canim zormus isinÖzel eğitimde fizyoterapistimsabahları orda akşamları kayıtlar falan zaman alıyor uzun süredir açık olmayınca daha bi yoğunlaştı
Cook gecmis olsun canim daha iyisindir insallah bugunCanım çok kötüydüm ya suan biraz daha iyiyim şükür korkuyorum ayıptır söylemesi ishalde olmuşumateşim yok suan ama halsizim etlerim agrıyo
Kahvalti molasi olunca benim geçmiş arttıhaydiiii yapabilirsin ben sana güveniyorum canim
Maşallah ne güzel sonuçlar geliyor böyle süper tebrik ederim
mangaldan sonra genede eksisin tebrik ederim zeyno ben olsam şişerdimHerkes çok güzel kilo vermiş tebrikler kızlar
meyve ye meyveSüper
Benimde çabalarım da sonuç verdi
Zipzip-
Geçen hafta 59.100
Bu hafta 58,900
Fark : 200 gr
% 0,34
Yuppi.
Eki Görüntüle 2651035
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?