- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Kız benimki neydi sandın,koşu bandının dibine vurdum vallah.Bizde de akıyor ama spordan
Çağır gel sizinkileriLa ben tek başıma ne ediimmm burada
Kiz yok rasgele denk geldi nerden girilir onlarin grubuna onu be bilmemKız 90 lar ne yazıyor onu mu okuyon?
Valla ben de gece gece yürüyüşe çıktım, yanıma da şimdi detoks suyu yaptım 1 lt. İyi gelecek bu rekabetKız benimki neydi sandın,koşu bandının dibine vurdum vallah.
Merak etmeyin hepiniz öğreneceksiniz,hatta müdavimi olacaksınız bizim takımın,su yarışı bi kazanan heleKiz yok rasgele denk geldi nerden girilir onlarin grubuna onu be bilmem
Su ne var ne yok diye bir yerde okudum keske ekran goruntusu alaydimKim nereye yazmışLili 38 bizde yok o dediğin bizden kim nere yazdı puh
Kız ne yapacan yürüyüşü git yatValla ben de gece gece yürüyüşe çıktım, yanıma da şimdi detoks suyu yaptım 1 lt. İyi gelecek bu rekabet
Ovvv isde cevaplayan uye kardesimiz yarışdayiz diye diyenMerak etmeyin hepiniz öğreneceksiniz,hatta müdavimi olacaksınız bizim takımın,su yarışı bi kazanan hele
Novvvv yeni mesajdiEski mesajlardir belki canım
Kaç gündür deli gibi yiyordum ama ağzıma lokma atmam artıkKız ne yapacan yürüyüşü git yat
Eneee desene ortaliga bir bomba koyup kaybolmusumKatmeri yiyen bizden değil,anasayfada davet etmiş..Bende biz +90 lar olarak diyetteyz dedim.
Sen dua ettin meleklerde 10 katida sana olsun diye amin dedilerNeyse rakiple çok muhattap olamayacağım
Haftaya kadar ödeminiz olsun,canınız hep tatlı hamurişi çeksin insallah
Hadi iyi geceler.
Sizin takıma alsaniza o arkadaşı daAradığınız mesaj ayağınıza geldi hanimmmm
Doğru yolu bulmuşsun neyse kiIki saattir kaybolmamda soyle oldu izah edeyim arkadaşlardan biri reklam istemiyorsan Opera diye bir yerden gir dedi ya şu an hatırlamıyorum Gülümse dediydi galiba ben onu hallettim oradan girmiştim sonra çıktım Sonra oradan tekrar giremedim ana ekran yaptığım Google da giremedim şifre falan istedi ancak ki çözdüm yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?