Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allakimmmm sen nelere kadirsin aynen devam

20 haziran menü
Kahvaltı 11.30

Ara 5 kiraz 6 erik 16.30

Akşam 21.00
Patlıcan kçzledim tavuk haşladım göğsüyle soğan doğrayıp tadı berbat olan bir salata yaptım. Malzeme yoktu lezzetlendirmeye.
Saate geç demeyin maalesef böyle oldu aslında yemeyecektim ama direnç göstermesin metam diye yedim
Su 2.5 lt
Spor 3 mile leslie ve 30 ve 35 er bölgesel bacak hareketleri

sportie ablacim nasilsin yegeninin sinavi nasil gecmis
Canım merhaba,

Burdan epey uzak kaldım, ancak toparlanabildim

Çok güzel geçmiş , istediği 460 lar almaktı, inşallah istediği yere girer. O mutlu çıkınca sınavdan bizde bayram ettik

İşim çok geçmiş , spor prog vs başlıyorum çalışmaya

Allakimmmm sen nelere kadirsin aynen devam

Ama ben zaten toparlanmıştım gülümsecim şöbiyetim dış etkenlerden çok etkileniyorum buda elimde değil.
Herşeye rağmen yapıcam.
Martta da ben böyle başladım beni anca korona gibi bi zıkkım durdururdu zaten aynen öyle oldu.
Marttan beri 10 kilom gitmişti bırakmasaydım sağlık olsun ne diyim bundan sonra gitsin inşallah

Cook sevindim abla insallah istedigi liseye gider

Spor güzel yemek saatleri iyi suyu artır canım

20 haziran

Sabah 06.00 ceviz peynir

Saat 14 bir dilim kepekli ekmek bir elma bir ceviz

Saat 19 bir kaşarlı pide az kuruyemiş

2,1 lt

Spor yok
selensu82 ortim ben 54 lere gelince şımardım galiba...pidelere filan başladım....Beni bi kendime getir.
Bu arada sen de bana göre çok az yiyorsun bence daha fazla vermen lazım bi Dr a gidip değerlerine baktırsan mı? Benim fikrim tabii. Zipzip- canım önümüzdeki hafta izinliyim kısa bir tatile çıkıcam. Cuma kilo bildirimi yapamıcam....

Tamam canim iyi tatiller simdiden

Tamam canim iyi tatiller simdiden
Sağol canım 4 yıl önceki tatilde saat gece 11 gibi her akşam bir buzparmak yiyip ( su gibi birşey diyerek) bir haftada birkaç kilo almıştım hiç unutmuyorum.
Bu burdan öğrendiğim kurallarla bilinçli ilk tatilim olacak. Akşam Erken yemek yemeği kesmek çok önemli arkadaşlar bir kere daha hatırlatmış olayım. Size ve dolayısı ile kendime....

Gunduz yesen belki kilo olarak donmezdi 50-60 kalori birsey canim

Canım afiyet olsun, sporu ben tutucan artık, beni de etiketlermisin

Afiyet olsun Sporu ben tutuyorum beni de etiketlermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…