Ya vicdan yapiyorum yiyincede oyuzden ezan okunsun kilip yatarimBugun az konusmusuz da acigi kapatalim dedik
Ara ogun yapsaydin canim yogurt,kefir ayran olabilirdi
Ben 6.takimdayim diyosun hemde 6takima karsimi yarisiyosunheleki o pokkk ta neyin nesi
Ayyy senin o emojilerine
Kaptanin dedigi gibi canim yoğurt yiyebilirsin kalorisi az yada 2tane salatalik yeYa vicdan yapiyorum yiyincede oyuzden ezan okunsun kilip yatarim
Inan sormaya utaniyorum bende anlamadim iki gundur hem o takimda hem bu takimda bunne yaman celiskiBen 6.takimdayim diyosun hemde 6takima karsimi yarisiyosunheleki o pokkk ta neyin nesi
Salatalık yesem yanında bir tane de ufacik etimekcik yesem olur mu kiKaptanin dedigi gibi canim yoğurt yiyebilirsin kalorisi az yada 2tane salatalik ye
Inan sormaya utaniyorum bende anlamadim iki gundur hem o takimda hem bu takimda bunne yaman celiski
Etimek yemeyaaaa bosver yoğurdun icine salatalik koysan zaten sişicek migdenSalatalık yesem yanında bir tane de geçecek etimekcik yesem olur mu ki
Oyuzden hic mutfaga ugramayiim
Himm simdi anladim canimOrada takım yok. Yarışma yok.
Diyet gruplarına dahil sadece.
Samimiyetten ileri gelen bişeydi.
Herkes dahil değil zaten.
Gurultular geliiiiiEtimek yemeyaaaa bosver yoğurdun icine salatalik koysan zaten sişicek migden
Bende şaka etmistim amaOrada takım yok. Yarışma yok.
Diyet gruplarına dahil sadece.
Samimiyetten ileri gelen bişeydi.
Herkes dahil değil zaten.
Himm simdi anladim canim
Bende şaka etmistim ama
Iyi aksamlar canim afiyet olsun disarda olmana gore menun az olmusİyi akşamlar arkadaşlar bugün dışarıdaydım çok yorgunum. Spor malesef yapamadım mecalim kalmadı. Öğünlerimi paylaşayım
Kahvaltı
1 kase kuru üzümlü sütlü yulaf ezmesi
Arada su çay
Az ceviz
Akşam 3 et köfte 2 dilim çok tahıllı ekmek 2 dilim domates
2 lt su
Herkese selamlar
Sen hele bak bonusaaa hele heleee bu hafta seni bir hırslı görüyorumHem takımdayım hem ordayım bunda bi sınır yok. 90 lar grubu çok eski bi grup bende öyleyim.
Her takımdan arkadaşımız var buda hiç sorun olmadı şimdiye kadar.
Dileyen günlükte açar kendine.
Sen alindinmi banami oyle geliyor ben sadece bilmediğim icin sordum yoksa farkli bir niyetim yada yadirgama icinde degilim haddimde olamaz canim ben yeniyim hic bilmiyorum kuralmis duzenmis yeni yeni ogreniyorumHem takımdayım hem ordayım bunda bi sınır yok. 90 lar grubu çok eski bi grup bende öyleyim.
Her takımdan arkadaşımız var buda hiç sorun olmadı şimdiye kadar.
Dileyen günlükte açar kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?