Bn bugün regl oldum kaptan şu an güreşçi gibiyim yarışmayyaım benceE Elif_Eylul
@Youlost16
@Findikfaresi123
@fattylamb94
sportie
@madamhd
@Elalis
@retro_hippo
@Nidsalii
@Evvab
Zeynolin44
@Canfeb
@Gulumse25
Lili 38
@Zeyneb38
@leydii18
@snglmlk
@medusares
@Queen mom
@Themarginal
selensu82
@hasbeenandgone
@Elhan
sudem34
Nilar
Kizlar cumaya kadar 90 lar grubu ile yaris yapiyoruz asil liste ve free listede katilmak isteyenlerle yaris yapacagiz iyi olan kazansin
90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!
KK' nın Sevgili Üyeleri, Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz.. Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi...www.kadinlarkulubu.com
Tamam canim seni liste disina alalim hemenBn bugün regl oldum kaptan şu an güreşçi gibiyim yarışmayyaım bence
Bn bugün regl oldum kaptan şu an güreşçi gibiyim yarışmayyaım bence
Sen alindinmi banami oyle geliyor ben sadece bilmediğim icin sordum yoksa farkli bir niyetim yada yadirgama icinde degilim haddimde olamaz canim ben yeniyim hic bilmiyorum kuralmis duzenmis yeni yeni ogreniyorum
Hayir songul yazinca sormaya cesaret ettim iki gundur sorayim diuorum cekiniyorum surekli soru sordugumdan ötürü, iki takimda olunabiliniyormu diye ben 90nlar ne onuda iki gun once ogrendim. Yanlis anlasildigim icinde uzuldum neyse size iyi aksamlarYok alınmadım tabi ben anlamadım nasıl iş der gibi yazıldığını düşündüm.
Öyle değilse sorun yok tabi
Canım ya yarin basliyorum tekrardan ins kendime soz verdim bugun gelen giden kacirdim baya.buraya gelmeye yuzum olmadi
Istediğin zaman sorabilirsin canim sorun olmaz ❤❤Hayir songul yazinca sormaya cesaret ettim iki gundur sorayim diuorum cekiniyorum surekli soru sordugumdan ötürü, iki takimda olunabiliniyormu diye ben 90nlar ne onuda iki gun once ogrendim. Yanlis anlasildigim icinde uzuldum neyse size iyi aksamlar
Tamam canimCanım ya yarin basliyorum tekrardan ins kendime soz verdim bugun gelen giden kacirdim baya.buraya gelmeye yuzum olmadi
Cok guzel başlamıştım bu tasinma olayi bozdu herseyi.neyse onume bakayim artikTamam canim
Taşınma isi bittiyse yerlestiysen daha kolay olur artik canimCok guzel başlamıştım bu tasinma olayi bozdu herseyi.neyse onume bakayim artik
Canim sen asil listedesin zaten free de olanlar icin istege bagli demiştim:)))Canım benimde regli haftam yarışmaya girmesem daha iyi olur kötü etkilemek istemem sen bilirsin yinedeZipzip-
Kız sorcan tabikiii ben halaaa soruyorum etiketlemeseler yolumu bulamiyom allah allah kimse alınmaz gel burayaHayir songul yazinca sormaya cesaret ettim iki gundur sorayim diuorum cekiniyorum surekli soru sordugumdan ötürü, iki takimda olunabiliniyormu diye ben 90nlar ne onuda iki gun once ogrendim. Yanlis anlasildigim icinde uzuldum neyse size iyi aksamlar
Sen hele bak bonusaaa hele heleee bu hafta seni bir hırslı görüyorum
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel10.30 çay, peynir, yumurta,domates , salatalık,tereyağ ,ekmek
12.30 sütlü kahve
17.00 2 kase diyet çorba,2 bardak ayran,karpuz , peynir,1 lokma ekmek
19.15
3 kasik yoğurt,4 kaşık pilav, turşu,peynir
Su 1 litreden fazla
Spor 10 dakika bölgesel=60puan
38 dk yoga=76puan
1 saat 25 dakika hafif yürüyüş=85 puan
7 dk bölgesel=42 puan
370 tane bolgesel hareket=53 puan
Toplam 21 haziran spor puanı
sportie 316 puan
Zaten sen eskiden de ordaymissin ben daha yeni biliyorum mesela cokk gezmiyorum kızımdan dolayi cunku telefonu bazen alip vermiyo bana nerde nevar bilmiyorum bakamiyorum etiket yapmasalar bazen esss gectigim okumadigim olabiliyor oyuzden yaniiiGerçekler ama ya :)) valla hırstan değil.
Gerçekten başkadır orası.
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?