Lilimmm nereye kız bilmediğin için sormak öğrenmek tabiki hakkın canim yanlış anlaşılacak bir durum yok sen gel heleHayir songul yazinca sormaya cesaret ettim iki gundur sorayim diuorum cekiniyorum surekli soru sordugumdan ötürü, iki takimda olunabiliniyormu diye ben 90nlar ne onuda iki gun once ogrendim. Yanlis anlasildigim icinde uzuldum neyse size iyi aksamlar
Bir çıkarken bir de eve girdikten sonra yedim içtimIyi aksamlar canim afiyet olsun disarda olmana gore menun az olmus
Yemegi birden bu kadar azaltmana gerek yok aslinda canim@sportie 250 den aşağısı ni dovecem dedi sabah 9 dan beri anca 300 müdür oldu
En fazla bu kadar yemeği azaltabildim...
Her insanın bünyesi ve yeme alışkanlığı farklı
Her öğünde ekmek pilav peynir oldu ama çok ac kalınca da birden tatlıya saldırabiliyirum..
Gece açikmasının önüne geçmek için 7 civarı birşeyler yeme gereği duydum
H
Immm tamam ozaman bizde
Sakin goktugunuzu belli etmeyinBende onlarda daha fazla kilo gider dicektim vazgeçtim Şu an
Bitti bitti artik sonunda iyi yordu beni.Taşınma isi bittiyse yerlestiysen daha kolay olur artik canim
Gule gule oturun canimBitti bitti artik sonunda iyi yordu beni.
Yarın tartı var ya hafta başı acısını çıkartırim...Yemegi birden bu kadar azaltmana gerek yok aslinda canim
Sporda yapiyorsun
Duzenli katilim ,menu paylasimi olursa neden olmasinYarın tartı var ya hafta başı acısını çıkartırim...
Cumaya yakın hemen sıkıya alırım inşallah...
Bu cuma listeye girmeyi hakederim inşallah...
Amin sagol canım:))Gule gule oturun canim
Sende tasinacaktin degilmi şimdi hatırladım güle güle otur canım neyseki bitmiş gözün aydınBitti bitti artik sonunda iyi yordu beni.
Harbi o neydi yaa şaka gibiDuzenli katilim ,menu paylasimi olursa neden olmasin
Ama ortadan kaybolma ihtimaline karsilik diger hafatda alabilirim
Bir uyeyi gecen haftalarda listeye aldim ve aksaminda hesabini kapatti
90 lar diyince nefes alış verişin değişiyor sankimKim demiş korkuyoz
Senin boyun kaçtı kizçeYarın tartı var ya hafta başı acısını çıkartırim...
Cumaya yakın hemen sıkıya alırım inşallah...
Bu cuma listeye girmeyi hakederim inşallah...
Adı üstünde 90laryaaa90 lar diyince nefes alış verişin değişiyor sankim
Harbi bende bir ara o kilodaydimAdı üstünde 90laryaaa
Neyseki sonraki hafta listeden cikardik da uzun sure etkilemediHarbi o neydi yaa şaka gibi
Liste zatın kalabalık en doğrusu beklemek ne olur ne olmaz sende haklısın kaptanimNeyseki sonraki hafta listeden cikardik da uzun sure etkilemedi
O günden sonra biraz daha tedbirli olmaya çalışıyorum:)
Zaten alt liste ile ust liste arasinda pek fark yok zayiflayan her yerde zayiflarListe zatın kalabalık en doğrusu beklemek ne olur ne olmaz sende haklısın kaptanim
Eşi izin vermeyen mi?Duzenli katilim ,menu paylasimi olursa neden olmasin
Ama ortadan kaybolma ihtimaline karsilik diger hafatda alabilirim
Bir uyeyi gecen haftalarda listeye aldim ve aksaminda hesabini kapatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?