Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç duymadim canim öyle bisey aktardami satiliyo

Gece 12 de içtim saat 4 de soluğu wc de aldım

Acı çehre bende kullandım tadı çok kötü ama etkili E Elif_Eylul küçük bir şişede aktarda satılıyor bezelye kurusu düşün büyüklüğü rengi aynı ağzına 2 tane atıp çiğniyorsun üzerine bol su içiyorsun çok etkili 2 saat sonra falan aynı bekunis etkisi veriyo hemde daha fazla gider ilaçtan daha sağlıklı bitkisel sonuçta ilaç değil bildiğin bitki tohumu

Günaydın canım, spor için bişey yazacakmıyım ? 100 p olur bence ?

Harbi ya eskiden annem bize yumurtayla ekmek arası yapardı her zaman yumurta pismezdi evde şimdi hergun yiyoruz sanki öncekilerin tadi yok bizde memur çocuğu olarak büyüdük çok şükür yokluk cekmedik ama o zaman herşeyin bir kıymeti değeri vardı şimdiki çocukların yok bi giydiklerini bir daha giymiyorlar bayramlık sevinçleri bile yok

Aynen cok özlüyorum cocuklugumu deyip, cay demlenene kadar boosted yapmaya karar verdim

Kilo vermek için sürekli kullananlar var sürekli kullanıldığı zaman bağırsak tembelliğine yol aciyormus. O yüzden ben de sadece kabızlık sorunu yaşadığımda kullanıyorum

Arkadaşlar dünkü 21/6 bildirimi eksik olanlar var, ya da ben atlamış olabilirim

Findikfaresi123 canım 21/6 menü spor göremedim

fattylamb94 21/6 menü-spor ?

Canfeb 21/6 menü spor ?

sudem34 20/6 ctsi sporun yok dimi ?

Elalis 20/6 spor yok sanırım , dünkü 21/6 ip atlamalarına puan yazacak mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…