Hiç duymadim canim öyle bisey aktardami satiliyoBen bu tarz problem yaşadığımda acı çehre yutuyorum çok iyi geliyor. Yarım saat sonra etkisini gösteriyor. Ama ilaç gibi bitkisel şeylerin etkisinde kişiye göre değiştiği için onersem mı bilemedim
Ekşimiştir hele tadına bak ben döktüm limon sıkmış gibi ekşiydiİyi geceler arkadaşlar
Yarına 4 günlük kalan kabak çorbasını içsem zehirlenir miyim
Gece 12 de içtim saat 4 de soluğu wc de aldımGünaydın kizlar güzel bir hafta olmasi dileğiyle
8gun önce gelen regl şaştım kaldim bugün tartilmasam iyi olurZipzip- 3gundurde wcye cikmadim aksam 2tane hap ictim mesela banamisin demedi ciksaydim regl onemli degildi benim için
Acı çehre bende kullandım tadı çok kötü ama etkili E Elif_Eylul küçük bir şişede aktarda satılıyor bezelye kurusu düşün büyüklüğü rengi aynı ağzına 2 tane atıp çiğniyorsun üzerine bol su içiyorsun çok etkili 2 saat sonra falan aynı bekunis etkisi veriyo hemde daha fazla gider ilaçtan daha sağlıklı bitkisel sonuçta ilaç değil bildiğin bitki tohumuBen bu tarz problem yaşadığımda acı çehre yutuyorum çok iyi geliyor. Yarım saat sonra etkisini gösteriyor. Ama ilaç gibi bitkisel şeylerin etkisinde kişiye göre değiştiği için onersem mı bilemedim
Günaydın canım, spor için bişey yazacakmıyım ? 100 p olur bence ?piknikte
3 köfte
1.5 tavuk baget
bol domates salata
1 tatlı kaşığı rus salatası
biraz acılı ezme
1 bardak light kola
akşam
servis tabaklarını hazırlarken 2 minik sarma.
başka bişey yiyemedim.eve şimdi girdik,bu saatten sonra yemem zaten.form çayı içiyorum.
su saymadım ama çok :)
spor : hiç oturmadım desem yeri var.ayaklarım sızlıyo.bayağı ip atladık piknikte.akşam da hep mutfak kısmındaydım
Harbi ya eskiden annem bize yumurtayla ekmek arası yapardı her zaman yumurta pismezdi evde şimdi hergun yiyoruz sanki öncekilerin tadi yok bizde memur çocuğu olarak büyüdük çok şükür yokluk cekmedik ama o zaman herşeyin bir kıymeti değeri vardı şimdiki çocukların yok bi giydiklerini bir daha giymiyorlar bayramlık sevinçleri bile yokBirebir katiliyorum annem biz küçükken ekmegi cok yumurtayi az alin derdi aman aman bir yokluk cekmedik ama demekki cok cokda iyi degilmisiz biz ekmegi yemekten fazla yiyerek buyuduk suanda ekmekle kurdugum iliski ve bagi anlatabildimmi aramizda yillarin aski var
Ben bi market yapıp geldimGünaydın kızlar
Enerjik güzel bir hafta olsun
Haydi sabah sporuna. Yürüyüşe çıkacaklar hadi oyalanmadan , bi ufak kardio şahane olur
Gözünde büyümesin hadi hadi
Leslie abla bekliyo sizleri
Walk walk walk
Pazartesi kontrol tartısı var canımGünaydın Yine tartı günümü bugün kızlar. Dünyanın suyunu içtim yalnız ben az karnına bugün tartı günü değil dimi
Aynen cok özlüyorum cocuklugumu deyip, cay demlenene kadar boosted yapmaya karar verdimHarbi ya eskiden annem bize yumurtayla ekmek arası yapardı her zaman yumurta pismezdi evde şimdi hergun yiyoruz sanki öncekilerin tadi yok bizde memur çocuğu olarak büyüdük çok şükür yokluk cekmedik ama o zaman herşeyin bir kıymeti değeri vardı şimdiki çocukların yok bingiydiklerini bir daha giymiyorlar bayramlık sevinçleri bile yok
Tam net bilmiyodum ondan su içtim yoksa içmezdim. Yinede tartılayımmıPazartesi kontrol tartısı var canım
Çok zevkliSabah yürümek ♥ Benhiç yapamadım
Maşallah bende uyandım yatakta pinekliyomAynen cok özlüyorum cocuklugumu deyip, cay demlenene kadar boosted yapmaya karar verdim
Sorun degil canım yarın tartilirsin amaç cumadan sonra kilo alıp almadigimiz ona göre dikkat etmekTam net bilmiyodum ondan su içtim yoksa içmezdim. Yinede tartılayımmı
Anladım tamam madem yarın tartılayımSorun degil canım yarın tartilirsin amaç cumadan sonra kilo alıp almadigimiz ona göre dikkat etmek
Evet aktarda satılıyorHiç duymadim canim öyle bisey aktardami satiliyo
Kilo vermek için sürekli kullananlar var sürekli kullanıldığı zaman bağırsak tembelliğine yol aciyormus. O yüzden ben de sadece kabızlık sorunu yaşadığımda kullanıyorumAcı çehre bende kullandım tadı çok kötü ama etkili E Elif_Eylul küçük bir şişede aktarda satılıyor bezelye kurusu düşün büyüklüğü rengi aynı ağzına 2 tane atıp çiğniyorsun üzerine bol su içiyorsun çok etkili 2 saat sonra falan aynı bekunis etkisi veriyo hemde daha fazla gider ilaçtan daha sağlıklı bitkisel sonuçta ilaç değil bildiğin bitki tohumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?