Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnsanları fiziksel özelliklerine göre eleştirenlerden nefret ediyorum boşver canım sen onları...

Canım ortim tatilde sana layık olmaya çalışıcam. Pazartesi söylerim kilomu....

Ben bu tarz problem yaşadığımda acı çehre yutuyorum çok iyi geliyor. Yarım saat sonra etkisini gösteriyor. Ama ilaç gibi bitkisel şeylerin etkisinde kişiye göre değiştiği için onersem mı bilemedim

Birebir katiliyorum annem biz küçükken ekmegi cok yumurtayi az alin derdi aman aman bir yokluk cekmedik ama demekki cok cokda iyi degilmisiz biz ekmegi yemekten fazla yiyerek buyuduk suanda ekmekle kurdugum iliski ve bagi anlatabildimmi aramizda yillarin aski var

Valla cnm bende sastim bu kadar hizli ama sporum cok etkisi var ciddi anlamda belki yalan gibi gelir kilo verisim ama resim yükleyemiyorum ben buraya nedendir yoksa tarti fotosuda aticam
Olurmu canim vermediğin kiloyu niye yazasin mutlaka vermissindir masaAllah cok iyi yaa

Çokda umurumda değil söyledikleri aslında biraz rahatsız oluyorum sadece düşülecek o 70in altına inilecek 67 ilk hedef koymuştuk sonrada Allahın izniyle 60ın altına düşülecek hadi bakalım Allah kuvvet versin bizlere istediğimiz kiloya inelim

Aminn kuzucumm

Pazartesi bildirimi
Cuma
76.7
Pazartesi
76.6
Fark
-0.100 gr
Bugünden itibaren 3 öğün beslenmeye geçiyorum deneye yanıla gidiyorum biraz yavaş gidiyor ama gidiyor elhamdülillah
sportie günün sporunu veriyormusun bugün etiketlersen çok sevinirim
Zipzip- bildirim burda komşucum bu hafta Cuma inşaAllah ölçülerimide yazayım

İnsanları fiziksel özelliklerine göre eleştirenlerden nefret ediyorum boşver canım sen onları...
Ben kilonun genetik olduğunu düşünüyorum benim ablam annem hep kilolu bende keza öyleyim.. eşimin genetiğide başta kendisi olmak üzere gayet zayıf o yüzden herşeyi yerler hiçde almazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…