- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.498
- 698
Sen yokken ben vardım bu takımda hey yavrum heyBen seni takimin önünden geçirmem demedimmi
Benim haberim yok ayyy ins Allahhhhhkiz süphelenmisti test falan demisti oyuzden dedim ama bilemedim demedi bisey daha gelipte
Gözden uzak gonuldende ırak olur hey yavrum heyyySen yokken ben vardım bu takımda hey yavrum hey
Gelen gideni aratır da diyebilirizGözden uzak gonuldende ırak olur hey yavrum heyyy
Kız benmi yanlis hatirliyom öyle dedi amayaaa test yapacaklar dedi hasta diye ilac almak için yapacaklardı ama yazmadi bidahaBenim haberim yok ayyy ins Allahhhhh
Ben bekliyorumGeldim kizlar gidiyor muyuzCuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Takım Kaptanı : Arrietty_ Kaptan Yardimcilari : neutral, sedulu 4. TAKIM KURALLARI: 🔹Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 5 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür 🔹Kilo bildirimleri cuma günü en gec 15:00'a kadar...www.kadinlarkulubu.com
Hadi ben gittim sende gelBen bekliyorum
Hadi ins AllahKız benmi yanlis hatirliyom öyle dedi amayaaa test yapacaklar dedi hasta diye ilac almak için yapacaklardı ama yazmadi bidaha
Çok iyiyim ama ishal devam dünde pikniğe gitmiştik orda yoldan gelirken fenalaştım yolda sel vurdu eve nasıl geldik bilmiyoruz dolu oldu zaten haberlere de çıktı dün bayağı kötü bi gündüGeçmiş olsun hala aynimisin gittinmi doktora instegramda gördüm hasta oldugun aklıma gelmedi ins toparlarsin
Kahve aldırdım eşime bitmişti nasıl yapcam normal telveyi yemem gerektiğini biliyordum benKahve limon ye karisitirp iyi gelir inşallah
Hasta oldum canım gebelik yok sumak nasıl direk yicem miCanım ishale sumak çok iyi geliyo hamilelik varmi testler nasil cikti
Cezveye 1su bardagi su koy 1tatli kaşığı at icine kaynasin sonra ic onu isale birebir ben cocuklarimada yapiyorum hayirlisi olsun hakkındaHasta oldum canım gebelik yok sumak nasıl direk yicem mi
Tamam canım yapayım çok sağol yaCezveye 1su bardagi su koy 1tatli kaşığı at icine kaynasin sonra ic onu isale birebir ben cocuklarimada yapiyorum hayirlisi olsun hakkında
Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?