- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kendini aç birakma canim ac kalmakta kilo vermeyi olumsuz etkiliyoMenü verim günü kapadım..
Uyanınca sıcağa yakın limonlu su
13te..
Az sütlü nescafe
Ara
2 erik
Ara
1 nektarin
Akşam 17de..
1 kase kabak çorbası
Birkaç çatal salata
1 kase tarçınlı yoğurt
1 nektarin
Birazdan kahve içerim..
Kahvaltı yok çünkü bugün işim çoktu kahvaltı ile vakit kaybedemezdim..
Nektarin 2 tane çok gibi ama ortaydı bize bir kasa geldi dağıttıkta bozulmasın
Spor yapıcam eklerim inş..
Çok yiyin bandıra bandıraKendini aç birakma canim ac kalmakta kilo vermeyi olumsuz etkiliyo
Ne demek istiyosun sen bacımÇok yiyin bandıra bandıra
Afiyet olsun canim gözünü 4aç bak hele dikizleyenler var bizi
Canım azcık kendimi açlığa alıştırdım maalesef.. normal yesem artı geliyorum.. şu süreç bir bitsin şöyle kapsamlı bir diyetisyene gitmek istiyorumKendini aç birakma canim ac kalmakta kilo vermeyi olumsuz etkiliyo
aç kalmakta artı getirmezmikiii tek öğune dönmussunCanım azcık kendimi açlığa hazırladım maalesef.. normal yesem artı geliyorum.. şu süreç bir bitsin şöyle kapsamlı bir diyetisyene gitmek istiyorum
Bugün böyle oldu.. kahvaltıya oturursak çoluk çocuk 1 saatten fazla vaktimi alıyor.. Pazartesi diye işim çoktu Limonlu suyumu içtim iştahımı kesti.. sonra ile daldım nescafe içtim sonra meyve falan derken akşam oldu..aç kalmakta artı getirmezmikiii tek öğune dönmussun
Sen şimcik niye geldinki
Halsizim canım ishalim kaç gündür geçmedi sen nasılsın merak ettiğin için çok sağol canımYoulost16 canim yoksun 2 gundur nasilsin merak ettim
Geçmiş olsun hala aynimisin gittinmi doktora instegramda gördüm hasta oldugun aklıma gelmedi ins toparlarsinHalsizim canım ishalim kaç gündür geçmedi sen nasılsın merak ettiğin için çok sağol canım ❤ İyiki varsın❤
Kahve limon ye karisitirp iyi gelir inşallahHalsizim canım ishalim kaç gündür geçmedi sen nasılsın merak ettiğin için çok sağol canım ❤ İyiki varsın❤
Canım ishale sumak çok iyi geliyo hamilelik varmi testler nasil ciktiHalsizim canım ishalim kaç gündür geçmedi sen nasılsın merak ettiğin için çok sağol canım ❤ İyiki varsın❤
bol bol yiyin can boğazdan gelir dedimNe demek istiyosun sen bacım
Rakibini hafife almayacaksinSen şimcik niye geldinki
Gayfe iciyodu zatın fincanı elindeydi su kenarında keyif yapıyorKahve limon ye karisitirp iyi gelir inşallah
Ne testi ne hamileliği de vallahCanım ishale sumak çok iyi geliyo hamilelik varmi testler nasil cikti
Öyle kahve değil bizzat kuru kahvenin uzrine limon sıkıp içecekGayfe iciyodu zatın fincanı elindeydi su kenarında keyif yapıyoraraya laf katma sen niye geldin
Ben seni takimin önünden geçirmem demedimmibol bol yiyin can boğazdan gelir dedim
Rakibini hafife almayacaksin
kiz süphelenmisti test falan demisti oyuzden dedim ama bilemedim demedi bisey daha gelipteNe testi ne hamileliği de vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?