- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.498
- 698
Yok yok hiç pişirme bir tatlı kaşığı koy çay tabağına uzeirne limon sık yeKahve aldırdım eşime bitmişti nasıl yapcam normal telveyi yemem gerektiğini biliyordum ben
Nereye gidiyorsunuz sizGeldim kizlar gidiyor muyuzCuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Takım Kaptanı : Arrietty_ Kaptan Yardimcilari : neutral, sedulu 4. TAKIM KURALLARI: 🔹Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 5 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür 🔹Kilo bildirimleri cuma günü en gec 15:00'a kadar...www.kadinlarkulubu.com
hoşgeldiniz cok kilonuz yokmus hedefinize birlikte ulasiriz inşallahMerhaba
Çağırdığınız için teşekkür ederim1,60 boyunda 66 kg yum sürekli kg problemi yaşıyorum ideal kilom 51 ben 52 olayım istiyorum
Merhaba
Çağırdığınız için teşekkür ederim1,60 boyunda 66 kg yum sürekli kg problemi yaşıyorum ideal kilom 51 ben 52 olayım istiyorum
Tamam miniğim çok sagolYok yok hiç pişirme bir tatlı kaşığı koy çay tabağına uzeirne limon sık ye
Çok da yeme eşim fazla yiyip kabız olmuştu bu sefer bir tatlı kaşığı yeter li bence :))
İnşallah işe yarar sende de birde leblebi bulundur gün içinde ara öğün olarak yersin :)) geçmiş olsunTamam miniğim çok sagol
Ellere gezmeye git bana spora başlama duası etmeyi unutBen bekliyorum
90 lari ziyaret edip geliyoruzEllere gezmeye git bana spora başlama duası etmeyi unut
Tülayyyyyy nolurrrr evine dönnnnn tülayyyy bidenemmmmmm
Ne istiyon gülüm bugün kolu kanadim tutmuyooo 5litreyle calistimEllere gezmeye git bana spora başlama duası etmeyi unut
Tülayyyyyy nolurrrr evine dönnnnn tülayyyy bidenemmmmmm
Sabah 11 00
2 haşlanmış yumurta
1 yk. Lor
3 zeytin
1 tk. Tahin pekmez
Salatalik domates semizotu
1 nektari
Sekersiz cay
2 Dilim cavdarli
14 00 3 kasik yoğurt
2 kasik yulaf
1 avuc kiraz
17 20
Etli bamya ( bol kepce)
Semiz otu ve yoğurt
2 dilim cavdarli
Su 3 litre
Aralarda 2 fincan form cay ve 2 fincan siyah cay
Spor
60 dk boosted 240
70 dk yürüyüş. 175
4 saat ev temizligi 120
Toplam 535
Aksam mekik deneyecegim cekebilirsem bildiririm
Aksam diyet kahve icerim insaAllahZipzip- sportie
Menü verim günü kapadım..
Uyanınca sıcağa yakın limonlu su
13te..
Az sütlü nescafe
Ara
2 erik
Ara
1 nektarin
Akşam 17de..
1 kase kabak çorbası
Birkaç çatal salata
1 kase tarçınlı yoğurt
1 nektarin
Birazdan kahve içerim..
Kahvaltı yok çünkü bugün işim çoktu kahvaltı ile vakit kaybedemezdim..
Nektarin 2 tane çok gibi ama ortaydı bize bir kasa geldi dağıttıkta bozulmasın
Spor yapıcam eklerim inş..
canım afiyet olsun, çok güzel görünüyorlar
İyi akşamlar arkadaşlar, sporumu yapıp hemen geldimsportie ablacığım 36 dk kardio yaptım boncuk boncuk terliyorum epey yorucu geldi bırakacak gibi oldum ama pes etmedim 216 puan
Menüm
Kahvaltı: lor peynir
2 yumurtadan omlet
2, 3 küçük dilim domates
Yeşillik
2 tane kadar ceviz
2 dilim çok tahıllı ekmek
Arada çay ve su
Akşam 1 kase mantar çorbası
1,5 lt kadar su ama daha arttırırım geceye kadar
Herkese selamlar
Halsizim canım ishalim kaç gündür geçmedi sen nasılsın merak ettiğin için çok sağol canım ❤ İyiki varsın❤
Bende bekliyorumçok az yemişin canım sporunu bekliyorum
Ablacığım çorba unlu diye yanına birşey eklemeyeyim dedim korktumcanım sabah kuvvetli güzel bir kahvaltı olmuş, ama akşam çok az olmuş yine bir yoğurt salata olsaydı yanında
sporunu kaydettim canım
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?