Oy bacimm oyyy benimde eskiye gore nekadar azalttığımı bir bilsennn benzeriz demekki ekmege hic dayanamiyorim yaa aslinda yerim yani yiyebiliyormusum ama hemen acikiyorumBugün sporum az ya susam adım o kadar dışarı da çıkmadım...
Sen benim eski yediklerimi içtiklerimi görsen
Benim metabolizma bunlarla da şaşırır sen merak etme..
Hatta kabak çorbasını ikinci öğüne soğuk içtim....bana sor bide tadını ....Dukan içeceği ve kabak çorba tadı hiç iç açıcı değil...
İyi geceler kızlar..
Kahvaltı 10.00 çay
Yumurta.zeytn.peynr.domates.salatalik.tereyag .ekmek.az.recel
12.00 yarım salatalık.1 tane draje bonibon
16.00 kabak çorba.domates çorba
17.00 çay
18.oo.peynir karpuz
19.30 kabak çorba.turlu yemeği.cacik
20.30 çay
1 litre Dukan içeceği
1 litre karanfili tarçınlı su
Spor 30 dakika bölgesel 30x6=180puan
1 saat genel temizlik.30 puan
sportie 210 puan ....22/6 ....puanim
Ben birinin broşüründe gördüm ya ...bu hafta...hemde Voit markaYok cnm a101 yada bime bakıyorum ama gelmemis gelse alicam
Selam kizlar ben gun içinde pek firsat bulamiyorum girmeye ya
Pazartesi menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta domates salatalik biber maydonoz dereotu peynir zeytin
2 dilim tam tahilli ekmek 2 bardak sekersiz cay
11.00
Sekersiz nescafe
13.00
Şekersiz türk kahvesi
17.00
Eltimlerle kahve keyfi daha
Şekersiz türk kahvesi
5 adet fındık
19.00
1 tabak menemen
1 kase salata
1 kase yogurt
1 bardak limonata
Zipzip-
Birsey yiyemedim telefon gorusmesi yaptim
Bime geliyor canim bu hafta oyle hatırlıyorum gormustum geçenlerdeYok cnm a101 yada bime bakıyorum ama gelmemis gelse alicam
Yok canım mecburi degil istege bagliMecburimiyiz kuzum
Aaa dur bakiyim a101 uygulamasi varda bakmadim bimeBime geliyor canim bu hafta oyle hatırlıyorum gormustum geçenlerde
Spora güvendiğim için yiyorum valla....yiyerek zayıflamak hedefim....çünkü diyeti bırakınca almak istemiyorum...yemek yemeyi bırakmadan protein sebze ağırlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek hedefim....bugün çok dikkat etmedim doğrusu...sabah ekmek öğlen domates çorbası...ama menü paylaşımı bence içerik CIS ollsada kendimize çeki düzen sağlıyor....Yemek bolumunde canim bildirim gidince istediginiz sevdiginiz borege oy kullanabilirsiniz
Afiyet olsun canım yemek miktarlarini da yazabilir misin tabak yada kasik hesabi
Sporun cook guzel
Bulamazsan ben sana bakarım ...bende aktüel yüklüAaa dur bakiyim a101 uygulamasi varda bakmadim bime
19 haziŕanda gelmiş canimAaa dur bakiyim a101 uygulamasi varda bakmadim bime
19 haziranda var gözüküyor ama kalmismisdir ki acabaBulamazsan ben sana bakarım ...bende aktüel yüklü
Evet baktım şimdi belki a101e de gelir onumuzdeki hafatalarda19 haziŕanda gelmiş canim
Bakmak lazim canim belki kalmıştır bazen satilmiyor urunler19 haziranda var gözüküyor ama kalmismisdir ki acaba
Ben lezzet alamadığım şeyi yemek bana zulüm...mutsuz oluyorum...ama şu an bunlara katlanıyor um...ama arada kendimi de simartiyorum...Oy bacimm oyyy benimde eskiye gore nekadar azalttığımı bir bilsennn benzeriz demekki ekmege hic dayanamiyorim yaa aslinda yerim yani yiyebiliyormusum ama hemen acikiyorum
Aynen canim gelir yakinda gelirsr soylerimEvet baktım şimdi belki a101e de gelir onumuzdeki hafatalarda
Yarin eltim gidecek bime sorsun bakayımBakmak lazim canim belki kalmıştır bazen satilmiyor urunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?