Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oy bacimm oyyy benimde eskiye gore nekadar azalttığımı bir bilsennn benzeriz demekki ekmege hic dayanamiyorim yaa aslinda yerim yani yiyebiliyormusum ama hemen acikiyorum

Selam kizlar ben gun içinde pek firsat bulamiyorum girmeye ya
Pazartesi menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta domates salatalik biber maydonoz dereotu peynir zeytin
2 dilim tam tahilli ekmek 2 bardak sekersiz cay
11.00
Sekersiz nescafe

13.00
Şekersiz türk kahvesi

17.00
Eltimlerle kahve keyfi daha
Şekersiz türk kahvesi
5 adet fındık

19.00
1 tabak menemen
1 kase salata
1 kase yogurt
1 bardak limonata
Zipzip-

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Yemek bolumunde canim bildirim gidince istediginiz sevdiginiz borege oy kullanabilirsiniz

Afiyet olsun canım yemek miktarlarini da yazabilir misin tabak yada kasik hesabi
Sporun cook guzel
Spora güvendiğim için yiyorum valla....yiyerek zayıflamak hedefim....çünkü diyeti bırakınca almak istemiyorum...yemek yemeyi bırakmadan protein sebze ağırlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek hedefim....bugün çok dikkat etmedim doğrusu...sabah ekmek öğlen domates çorbası...ama menü paylaşımı bence içerik CIS ollsada kendimize çeki düzen sağlıyor....

Olur canım kask kepçe kase paylaşırım

Oy bacimm oyyy benimde eskiye gore nekadar azalttığımı bir bilsennn benzeriz demekki ekmege hic dayanamiyorim yaa aslinda yerim yani yiyebiliyormusum ama hemen acikiyorum
Ben lezzet alamadığım şeyi yemek bana zulüm...mutsuz oluyorum...ama şu an bunlara katlanıyor um...ama arada kendimi de simartiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…