Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gelip minicik tatlış menümü yazayım
Sabah(09.30)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, salatalık, domates, maydanoz
Ara (16.30)
- 5 kaşık yoğurtlu tavuklu salata, 1 avuç leblebi
Akşam (20.00)
- 1 dilim pasta (hemen açıklayayım doğum günümdü)
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 40 dk cardio, 7000 adım
Toplam: 385 p sportie

İykiiii doğdun canim önemli değil bugün pazartesi cumaya kadar cokk var menunde fazlalık yok zaten

Ayy sağolasın baya aydınlandım....ben kabağı az pişiriyorum....birde yarım demet maydanoz yarım demet dereotu koyuyorum...onların lifleri de geliyor...dilime takılan takılana...

Baharat olarak pul biber koyuyorum...tuzsuz yapıyor um ama güzel olmuyor....sen hangi baharatlar ile tatlandiyorsun?

Sevdiklerinle seni sevenlerinle.saglikli mutlu huzurlu nice senelere canım Doğum Günün Kutlu Olsun

Kara biber pul biber kırmızı toz biber nane kimyon sarımsak koydum eşimle oğlum bile icti bol acılı olmuştu sen blendirdan cekmedinmi mercimek gibi benimki öyle.olmustu

Ben lezzet alamadığım şeyi yemek bana zulüm...mutsuz oluyorum...ama şu an bunlara katlanıyor um...ama arada kendimi de simartiyorum...
Ne dukan birasi ictim nede kabak corbasi kendileriyle henuz tanismadik cayimidan şekeri cikarttim ekemgii en aza indirgedim pasta borek tayli kek noooo spor hergun var du baklalim zayiflicizmi

Dogum gunun kutlu olsun canim nice saglikli mutlu senelerin olsun ❤❤

Iyiki dogdunnn

Benim yaş 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…