Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kara biber pul biber kırmızı toz biber nane kimyon sarımsak koydum eşimle oğlum bile icti bol acılı olmuştu sen blendirdan cekmedinmi mercimek gibi benimki öyle.olmustu
Cektim fakat benim.blwnder tenceremi çiziyor...yüksekten yapmaya çalışıyor m o yüzden pürüzsüz bir kıvam aldırmıyorum...ama sebzeler i direk atıyorum...on pişirme yapmıyorum...kavurma vs...

Baharat seninkileri deneyim birde dereotu maydanoz nkoyuryor musun birde yağ tuz

Ne dukan birasi ictim nede kabak corbasi kendileriyle henuz tanismadik cayimidan şekeri cikarttim ekemgii en aza indirgedim pasta borek tayli kek noooo spor hergun var du baklalim zayiflicizmi
Ayda bir metabolizma yı sasirtip yöntem değiştirmek lazım....arkadasin diyetisyen ayda bir yoğurt kurunu baharatlarını filan değiştiriyor du...

Senin bünye şekerisiz gıdaya alışana kadar kilo verirsin baya...ben şekeri birakali 8 yılda fazla olmuştur....ama bu sefer de çay kahve yani tatlı alışkanlığı kazandım....şimdi o alışkanlığı koreltmeye çalışıyor m...

Hani diyorlar ya sigara bırakınca filan yerine bişey koumayacaksin. Yeni bağımlılık edinmeyeceksin....ben şekeri biraktim tatlıya alıştım....

Az Yağ ve tuz koydum canım başka bir.kaba boşaltıp.ceke.bilirsin blendirdan bende hepsini çiğden koydum

hoşgeldiniz cok kilonuz yokmus hedefinize birlikte ulasiriz inşallah

Hoşbulduk, teşekkür ederim bir kaç aydır deniyorum herbirlikte hedefimize ulaşırız

hoşgeldin, umarım istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın

Hoşbuldumhepimiz sağlıkla umarım
[QUOTE="Zipzip-, post: 64268841, member: 785041’’ Hoşgeldin canım aramiza ben elif 30yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum hedefine birlikte ulasiriz insallah
Gunluk menu ve spor paylaşımı yapiyoeuz
Cuma ve pazartesi tarti bildirimi var
Aklina takilan seyleri sorabilirsin

Merhaba hoşbuldum İstanbul’da yaşıyorum Ankara’yı çok severim takım kaptanımız olmandan çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim

Hosgeldi
Hosgeldin

Ahh bende sigarayk biraktimda 4 aybonce kendimi tatliya vurdum ondann kilo aldimya zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…