Hoşgeldin canim nasilsin ❤Hepinize iyi geceler kızlar
Gunaydin ablacim ❤günaydın
Afiyet olsun ablacim avokadonun yag oranı yuksek oldugundan yarim yiyebilirsin 1tane fazla gelir onun disinda guzel,bilmedigim yemek ler var anlamadim neyse onlarMenülerim
21 haziran pazar
Sabah :mantarlı omlet yeşil zeytin domates biber paprika biraz peyaz peynir çay
Ara yok
Ikındı vakti arkadaş toplantısında kısır yeşil salata bir placa ve 5 bulgurlu sarma yedim
Çay ve türk kahvesi
Su :hiç ölçmedim ama 2 ye yakındır
Spor:1 saat yürüyüş
22 haziran pazartesi
Sabah;pide domates beyaz peynir yeşil zeytin bi çay kaşığı gül reçeli
Ara:1 avokado
Aksam saat 4.30 :bir tabak sehriye çorbası marul salatası ve bir tabak gulaş
Şu:2 litre
Spor :5000 adim 115 squat
Zipzip-
Günaydın canım ❤günaydın kizlar
Çok geçmiş olsun canım. İyisindir inşallah. Menünü de çok beğendim içli köfte ve balık çok lezzetli yemekler yemişsin. Afiyet olsunKızlar bnm çok fena baş ağrım var uykusuzluktan galiba yrn menü yorumlarım iyi geceler
Günaydın canım senin oğlan napmış sınavda?günaydın kizlar
Günaydın canim,matematik haric guzel gecmis gerisi ama görücez bakalim hiç sevmiyooo kiii matematik calissin 20sorudan 3tanesini yapmışGünaydın canım senin oğlan napmış sınavda?
Boşver sözelci olur o da canı sağolsunGünaydın canim,matematik haric guzel gecmis gerisi ama görücez bakalim hiç sevmiyooo kiii matematik calissin 20sorudan 3tanesini yapmış
Sorma öylee olcak sanırımBoşver sözelci olur o da canı sağolsun
İyi yapmış yine sorular çok zormuş benim görümcemin kızı matematikten 0 doğrusu varGünaydın canim,matematik haric guzel gecmis gerisi ama görücez bakalim hiç sevmiyooo kiii matematik calissin 20sorudan 3tanesini yapmış
Evet canim.zordu dedi yoksa yanlis yapsam göturcekti en iyisi bos birakayim demis hayirlisi haklarındaİyi yapmış yine sorular çok zormuş benim görümcemin kızı matematikten 0 doğrusu var
Ama su içmeye başlıyorum ya ondan tartıldımAleykum selam canim ❤
Bu saatte tartilma canım cok erken bende bile bu saatten 10 a kadar 700-800 gram fark ediyor
Birde yedigin fasulye sanırım şişkinlik yapmis olabilir
Amin dünya ahiret hayırlısı olsun haklarındaEvet canim.zordu dedi yoksa yanlis yapsam göturcekti en iyisi bos birakayim demis hayirlisi haklarında
Teşekkür ederim komşum bi yardıma gelir kpmşu dediğin neyse kahvaltı senden o zamanKolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?