Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

beni de alın aranızaaaa guclubacismile

canım şuan takımda yer yok sanırım ama bizim kapımız herkese açık,gel burda bizimle herşeyi paylaşabilirsin menülerini yaz birbirimizi kontrol edelim yer açıldığında sırayla herkesi alıyoruz,yarın takım arkadaşlarımda burda olurlar,eminim burda takımda olmasan bile kilo verirsin kaydirigubbakcemile5

ben gelmişken listemide vereyim inşallah sabaha herkes kilo vermiş olur :lepi:

11:00
1 dilim t.b.ekmeği
domates
peynir
salatalık
roka,maydonoz,şekersiz çay

15:00
1 yeşil elma
1 avuç leblebi

19:00
1 tabak nohut
salata
yoğurt

1.5 lt su

Kesinlikle ablacımmm azim azim azimmmm bizim elimizdeee vericemmmmmmmmmm inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet şekerkızz kesinlikle azim ve irade.ben de zaman zaman diyet denemelerimde kilo veremiyorum diyordum ama kesinlikle öyle değil.biraz diyet biraz sporla verilmeyecek kilo yok bence.ben mesela şuanda hiç aç kalmıyorum bazı yanlış alışkanlıklarımdan vazgeçtim beslenmemi bir düzene soktum ve kilo veriyorum.ama bu takımın çok büyük payı var tabi.tavsiyeler,motivasyon,yarışma bunlarda çok etkili tabi.

bugünkü menüm

sabah
ılık su bir bardak
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
1 dilim peynir
şekersiz çay

öğle
iki kaşık yoğurtlu makarna
bol salata

akşam
bir kase mercimek çorbası
salata

bol su,arada karpuz

Canım herşey gönlünce olsun. Hep mutlu ol inşallah. :Saruboceq: Ne tatlı heyecanlar ve telaşlar bunlar di mi. Şeniz

Allah iyiliğini versin emi

nasılsın şekerim.
bu arada yeni bir arkadaşımız gelmiş Nazocumhoşgeldina.s.

Hoşbuldum canım. Ben de işte bu hafta dahil oldum. Gündüzleri girme şansım olmadığımdan sohbetlerden uzağım. Sen de giremiyormusun pek. Bu arada Allah şifa versin inşallah. Güzel gelişmeler yaşamanı diliyorum. Şeniz

Başkanım boynunun biraz da olsa iyileşmesine çok sevindim. a.s. İnşallah yarın tamamen geçmiş olur. :Saruboceq:

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:00

Mercimek çorbası
1 tabak salata

Ara : 15:00

Yarım kaynamış darı
1 kayısı

Akşam : 19:30

100 gr piliç şiş
Közlenmiş patlıcan , biber ve domatesten salata
1 kase light yoğurt

Gece: 22:00

100 gr kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1200

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2 Her hafta bir aparatı var onu ekliyorsun. Daha etkili olması içinmiş. Bu hafta bir tanesini ekledim bakalım.

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Ben işyerinde olduğum için gündüz girip kilo bildirimi yapamam. Ama sabahtan tartılıp gitmeden bildiririm başkanım. İyi gecelerrrr. a.s.

sağol nazocuğum . bugün çok az bir ağrı kaldı oda geçer yarına .....

günaydın arkadaşlar
brazdan okula gidicem kilo bildirinde bulunayım gitmeden nazcım dünde yazdığım gibi

67.5/66.7 olmuşum:)

günaydn fıstıklarım

nazlişkom senden bir ricada bulunsam yapar mısın?

listenin altına benimde adımı eklesen ama sadece bizim grupta olcak tabi adım ,cuma yarışmalarında değil

ne zaman başladım ,ne kadar kilo verdim bende göreyim sizinle olur mu?

11.06.2010 ..... 75 kilo

isyanlardayım artık

tamam tatlım olur . Neden olmasın .

günaydın fıstıklar hayırlı sabahlar.......

kilom efem . 60.5/ 60. /0.5/ 0.83

günaydın fıstıklar hayırlı sabahlar.......

kilom efem . 60.5/ 60. /0.5/ 0.83

ablam günaydın opuyorumnanaktan

dünden beri seni bekliyorum

bi ceza uygulaması mı yapçan ne yapçan yardım et bana

yapsan yapsan sen yaparsın

çok moralim bozuk mafoldumben

iyice saldım kendimi ne saçımla başımla uğraşıyorum ,ne kıyafetime özen gösteriyorum

nasıl olsa çirkinim ,şişmanım ne giysem yakışmaz diye mafoldumben

dün bu moddan çıkmaya karar verdim gittim saçımı kestirdim ,fön çektirdim

geldim eve kırmızı ojeciklerimi sürdüm

giyindim güzel güzel sabah ,kendimi biraz iyi hissettim

kocam sanki bana iğrenerek bakıyor gibi geldi dün yanına gittiğimde mafoldumben mafoldumben

bakın kızlar bu sefer yemin ediyorum eğer zayıflayamazsam ,bi daha hiç zayıflamayayım inşallah :tomato:

sabah sabah ne doluymuşum kaydirigubbakcemile3

oy kuzum elifim ...çizelgede şettirdigine göre bu sefer ciddisin yani...:1hug:
ah melegim tabi elimden geleni yaparım önemli olan senin istemen ama biliyorsun daha önceseni kaçkere nerdeyse falakaya yatırmadıgım kaldı ama bu sefer sözde veriyorsun bak lmaz:çıkıp gelirim izmire ona göre ..vereliniortak
ben seni ancak sıkı montiye alırım güzelim daha öncede yaptın biliyorsun inan kaçamak yapmadıgında güzelde kilo veriyorsun bu tamamen senin elinde ...
ANLAŞTIKMI ?yerimseniben
Bı KAÇGÜN ÇOK YOGUN OLACAGIM NETE NE KADAR GıReRıM ORASI MALUM AMA SIRF SENıN ıÇıN 2 DK OLSA GıRıCEM ..:hulya:

Son düzenleme:

bu hafta bende senin modundaydım canım. bende bugün kendimi toparladım çok şükür .

ya kızlar normalde benim reglimin bitmesi gerekiyordu ama hala devam ediyor. göğüslerim ve göbeğim kocaman oldu . bu normalmidir sizce çarşamba bitmesi gerekiyordu reglimin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…