beni de alın aranızaaaa guclubacismile
Kesinlikle ablacımmm azim azim azimmmm bizim elimizdeee vericemmmmmmmmmm inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın fıstıklar....gününüz hezamankinden güzel olsun inş.
bugün benim çok çok özel bigün...tamerim geliyo akşama.:asigim:..üstelik doğumgünü bugün...sürprizler hazırlıklar...dolu dolu bi gün olucak benim içinzemuszemus
bu arada nazlıcım ben yarın ve cumartesi izinliyim,yarın erkenden tartılır bişekilde sana bildiririm kilomu
yarında dolu dolu bi gün olcak...önce tamerin kazandığı kuruma gidicez,işyerini göricez...sonra alyanslarımızı alcaz,çiçeğimizi çikolatamızı sipariş vermiştik onları alcaz...cumarteside allah nasip ederse yüzüklerimiz takılacak,sositosositosositososito,,off nasıl heyacanlıyım bilemezsiniz
Allah iyiliğini versin emi
nasılsın şekerim.
bu arada yeni bir arkadaşımız gelmiş Nazocumhoşgeldina.s.
Canım herşey gönlünce olsun. Hep mutlu ol inşallah. :Saruboceq: Ne tatlı heyecanlar ve telaşlar bunlar di mi. Şeniz
Hoşbuldum canım. Ben de işte bu hafta dahil oldum. Gündüzleri girme şansım olmadığımdan sohbetlerden uzağım. Sen de giremiyormusun pek. Bu arada Allah şifa versin inşallah. Güzel gelişmeler yaşamanı diliyorum. Şeniz
Başkanım boynunun biraz da olsa iyileşmesine çok sevindim. a.s. İnşallah yarın tamamen geçmiş olur. :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar
brazdan okula gidicem kilo bildirinde bulunayım gitmeden nazcım dünde yazdığım gibi
67.5/66.7 olmuşum:)
günaydn fıstıklarım
nazlişkom senden bir ricada bulunsam yapar mısın?
Listenin altına benimde adımı eklesen ama sadece bizim grupta olcak tabi adım ,cuma yarışmalarında değil
ne zaman başladım ,ne kadar kilo verdim bende göreyim sizinle olur mu?
11.06.2010 ..... 75 kilo
isyanlardayım artık
günaydın fıstıklar hayırlı sabahlar.......
kilom efem . 60.5/ 60. /0.5/ 0.83
tamam tatlım olur . Neden olmasın .
oy kuzum elifim ...çizelgede şettirdigine göre bu sefer ciddisin yani...:1hug:ablam günaydın opuyorumnanaktan
dünden beri seni bekliyorum
bi ceza uygulaması mı yapçan ne yapçan yardım et bana
yapsan yapsan sen yaparsın
çok moralim bozuk mafoldumben
iyice saldım kendimi ne saçımla başımla uğraşıyorum ,ne kıyafetime özen gösteriyorum
nasıl olsa çirkinim ,şişmanım ne giysem yakışmaz diye mafoldumben
dün bu moddan çıkmaya karar verdim gittim saçımı kestirdim ,fön çektirdim
geldim eve kırmızı ojeciklerimi sürdüm
giyindim güzel güzel sabah ,kendimi biraz iyi hissettim
kocam sanki bana iğrenerek bakıyor gibi geldi dün yanına gittiğimde mafoldumben mafoldumben
bakın kızlar bu sefer yemin ediyorum eğer zayıflayamazsam ,bi daha hiç zayıflamayayım inşallah :tomato:
sabah sabah ne doluymuşum kaydirigubbakcemile3
ablam günaydın opuyorumnanaktan
dünden beri seni bekliyorum
bi ceza uygulaması mı yapçan ne yapçan yardım et bana
yapsan yapsan sen yaparsın
çok moralim bozuk mafoldumben
iyice saldım kendimi ne saçımla başımla uğraşıyorum ,ne kıyafetime özen gösteriyorum
nasıl olsa çirkinim ,şişmanım ne giysem yakışmaz diye mafoldumben
dün bu moddan çıkmaya karar verdim gittim saçımı kestirdim ,fön çektirdim
geldim eve kırmızı ojeciklerimi sürdüm
giyindim güzel güzel sabah ,kendimi biraz iyi hissettim
kocam sanki bana iğrenerek bakıyor gibi geldi dün yanına gittiğimde mafoldumben mafoldumben
bakın kızlar bu sefer yemin ediyorum eğer zayıflayamazsam ,bi daha hiç zayıflamayayım inşallah :tomato:
sabah sabah ne doluymuşum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?