Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hesaplaması şöyle :

2,4/ 81,5 = 0,029447...

0,029447.. * 100 = 2,94 %
]

Canım teşekkürlerrrr. Anladım. Bundan sonra yaparım ben de.. kaydirigubbakcemile5 Sana da bu yolda başarılar diliyorum arkadaşım. İnşallah herşey istediğin gibi ilerler. Güzel güzel verirsin kiloları ve kendini çok daha iyi hissedersin. bayanssulusmile Zayıflamaya başlayınca , sıkılaşınca ve olmayan şeyler olmaya başlayınca çok motive oluyor insan. Ondan sonra daha bi sıkı sarılıyor. 1-2 hafta sonra daha kolay oluyor.. zemuszemus

Teşekkürler canımmm evet için. Beni sen keşfetmiştin. Görüceksin hem bu şekilde devam edeceğim. Hedefe ulaşana kadar Allah kaza bela vermezse asla bu moddan çıkmam. süprizzzzz

benden de nazzoo ya evet

Kaptanım teşekkürler. buyrunnnnnnnnn a.s.

ben kaçar fıstıklar son bildirim sati 11 .30 nerde bu cadılar ..
helede şekerlik her sabah damlardı nerde bu kız...

Benim iki sorum daha olacaktı. Ben bu çizelgenin linki olmadan nasıl değşiklik yaparım. Evde sık kullanılanlara kopyalamıştım. Şımdi bu kilo takip çizelgemi buradan değiştiremem di mi.

ıkinci sorum ben ayın 13'ü gibi regl olucam. Regl olmadan önce mi şişiliyodu regl olunca mı. Hep şişik olduğum için ayırt edemiyordum. Şimdi biraz incelince merak ettim. kaydirigubbakcemile3

yeniden ticker yapman gerekicek canım

ikincisi de herkeste aynı mıdır bilmem ama bende adet olmadan bikaç gün önce şişlik başlar

elim ayağım her yanım şişer ,şuan olduğum gibi

adetin 2. günü falan iniyor şişlik

benim genelde regli olmadan önce şişer reglinin 2. gününden sonra iner ....

tekrar 0 dan yap ben hep öyle yapıyorum .. diyet guruplarının üstünde linki var zaten ..

şişlik bünyeye göre ve tuz tüketimine göre degişiyor nazom ... yanı benim hiç şişmedigimde olur 1 kilo fazla çıktıgımda bu tamamen tuzla alakalı birazda o dönemde mümkün oldugunda tuzdan uzak durum fazla şişmesiniz ...
şişkinlik genelde reglden bi kaçgün önce başlar regl bitimine kadar devam eder.

ben kaçar fıstıklar son bildirim sati 11 .30 nerde bu cadılar ..
helede şekerlik her sabah damlardı nerde bu kız...

ayyyyyyyyyyy ödüm koptuu elektrıkler gitti daha yenii geldiii
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Ablacımmmmmmmmmmmmm 80 ni gördümmmmmmmm yaa çoook mutluyummmm

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tebrik ederim şekerciğim .

BEN BıRAZ MÜZıK EŞLıĞıNDE OYNUCAMM BOL BOL TER

ATıYıM kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

SıZıN SAYENıZDE KıLO VERıYORUMMM ÇOOK SAĞOLUN Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…