alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hesaplaması şöyle :
2,4/ 81,5 = 0,029447...
0,029447.. * 100 = 2,94 %]
HESAPLAMAYI BİZDE YAPIYORUZ TEKRAR NAZLIMIN EXXELİNDEN GEÇİYOR .
bu haftada deneme haftandaydın nozum şimdide oya sunarız seni takım üyelerinin oylarına göre seni takıma alır yada deneme haftana devam ederiZ ....a.s
evet kıslar nozomun takıma girmesi hakında oylarınız lütfen
benden kocaman bir EVET :1hug:
yüzdelik hesapları ben yapıyorum canım .
arkadaşlarımın onayına sunuyorrum canım eğer kabul edilirse yazıyorum seni listeye .
evet kızlar nazoo arkadaşımızı listeye yazalım mı onay bekliyorum sizlerden
benden de nazzoo ya evet
uyanın len elifimin acayip gevezelik ve diyet yapası var...:lepi::roflol::roflol::roflol::içelim:
Benim iki sorum daha olacaktı. Ben bu çizelgenin linki olmadan nasıl değşiklik yaparım. Evde sık kullanılanlara kopyalamıştım. Şİmdi bu kilo takip çizelgemi buradan değiştiremem di mi.
İkinci sorum ben ayın 13'ü gibi regl olucam. Regl olmadan önce mi şişiliyodu regl olunca mı. Hep şişik olduğum için ayırt edemiyordum. Şimdi biraz incelince merak ettim. kaydirigubbakcemile3
Benim iki sorum daha olacaktı. Ben bu çizelgenin linki olmadan nasıl değşiklik yaparım. Evde sık kullanılanlara kopyalamıştım. Şİmdi bu kilo takip çizelgemi buradan değiştiremem di mi.
İkinci sorum ben ayın 13'ü gibi regl olucam. Regl olmadan önce mi şişiliyodu regl olunca mı. Hep şişik olduğum için ayırt edemiyordum. Şimdi biraz incelince merak ettim. kaydirigubbakcemile3
ben kaçar fıstıklar son bildirim sati 11 .30 nerde bu cadılar ..
helede şekerlik her sabah damlardı nerde bu kız...
tekrar 0 dan yap ben hep öyle yapıyorum .. diyet guruplarının üstünde linki var zaten ..Benim iki sorum daha olacaktı. Ben bu çizelgenin linki olmadan nasıl değşiklik yaparım. Evde sık kullanılanlara kopyalamıştım. Şımdi bu kilo takip çizelgemi buradan değiştiremem di mi.
ıkinci sorum ben ayın 13'ü gibi regl olucam. Regl olmadan önce mi şişiliyodu regl olunca mı. Hep şişik olduğum için ayırt edemiyordum. Şimdi biraz incelince merak ettim. kaydirigubbakcemile3
ben kaçar fıstıklar son bildirim sati 11 .30 nerde bu cadılar ..
helede şekerlik her sabah damlardı nerde bu kız...
ayyyyyyyyyyy ödüm koptuu elektrıkler gitti daha yenii geldiii
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ablacımmmmmmmmmmmmm 80 ni gördümmmmmmmm yaa çoook mutluyummmm
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tebrik ederim şekerciğim .[/QUOT
TEŞEKKÜR EDERİMM GÜZELLER GÜZELİ KAPTANIMMIZZ
AYY İÇİM İÇİME SIĞMIYOR HERKES ZAYIFLAMIŞSIN FALAN DEMEYE BAŞLADI ÖYLE MUTLUYUM Kİİİ İNŞALLAH DAHA ÇOOK VERİCEMM YÜRÜMEYİ BIRAKMAMAM LAZIM DEVAM ETMEM LAZIMM YARIN SABAH BAŞLICAMM
:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
selam şekerler
kaç kişi kaldı nazlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?