pilavın hariç süper olmuş şeker ...:lepi: bu hafta 80 altını görürsen hiç şaşmam .
:1hug:eşinin doğum günü kutlu olsun ablam .
amin. sağğol ablam .a.s.günaydın kızlarr :içelim:
kirazım mutluuğun daim olsun ablamm :1hug:
aeben doğumgünü kutlu olsun eşinin nice yıllara erişin çocuklarınızlaaa :içelim:
nazlım bugün birazdaha iyisin sanırım ....:)))
menü vermiyorsun es geçtim sanma .farkındayım ...:mymeka:
biliorumki menü vermediginde diyeti tam yapmıyorsun .lmaz:
ne oldu akupunktur işi ??
teşekkür ederim fıstıklar iyi dilekleriniz için...aebenim tamerimde ikizler..bende yay burcuyum...ama bazen bana diyoki benmi ikizler senmi belli değil diyo,bi ölesin bi böle[/QUOTE
Kirazcım bende ikizler burcuyum bi gün iyiysek öbür gün başka oluyoruz sağımız solumuzu tutmuyorr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Amaa çok güzel yanlarımız da vardır eğlenceli sürekli aktif yanii çok sadığızdır :teytey:
günaydın fıstıklar....gününüz hezamankinden güzel olsun inş.
bugün benim çok çok özel bigün...tamerim geliyo akşama.:asigim:..üstelik doğumgünü bugün...sürprizler hazırlıklar...dolu dolu bi gün olucak benim içinzemuszemus
bu arada nazlıcım ben yarın ve cumartesi izinliyim,yarın erkenden tartılır bişekilde sana bildiririm kilomu
yarında dolu dolu bi gün olcak...önce tamerin kazandığı kuruma gidicez,işyerini göricez...sonra alyanslarımızı alcaz,çiçeğimizi çikolatamızı sipariş vermiştik onları alcaz...cumarteside allah nasip ederse yüzüklerimiz takılacak,sositosositosositososito,,off nasıl heyacanlıyım bilemezsiniz
afiyet olsun .......kaydirigubbakcemile5
gözün aydın kirazım ......
ana tamerindemi ikizler..sen ne burcusun ?
. bugün benim eşimde dugum günü.....odunuma sabahda ben süpriz yaptım..pekbir mutlu oldu ..umarım örnek alır .naniknanik.
ablam ben bu hafta astım diyeti iyice . akapunktur bende işe yaramadı sanırım . bu hafta gitmrdim iğneleride çıkardım . aradaki farkı gözlemlemeye çalışıyorum . ama gördümki akapunktur takılıyken iştahım nasılsa takılı olmadığında da aynı . cumartesi gidip konuşacağım olmasa yaptırmayacağım bir daha . nedense bu hafta hiç diyet yapasımda yok .
canım mutlulugun daim olsun insl nasıl heyecanlısndr sen şmdi insl hersey gönlünnce olur kirazcım bu arada eniştenin coruma atanmasında ayriyeten cok sevindimsempatiksalakcinni
ablam eniştenin dogum günü kutlu olsun rabbim yeni yasını hayırlı kılsın insl bu arada ne süprizi yaptın merak ettim
nazcım nasılsın fstgım yaa akapunkurturun işe yarammasıan üzüldüm ama itiraf edeyim bu ara bnde salladım nolcka böle takımıda etklicegimi biliyorum bide nazcım eger akapunkur işini kafana koyduysan baska bir yere daha git bnce belki faydasını görürsün bak sinem cadısı cıtır oldu gelemz oldu artık takıma:dilcikar:
Nazlıcım Akupunkturla ne tedavisi oluyorsun sen merak ettim bi de ücreti ne kadarmışş onun :uhm:
slm arkadaşlar bugün güne güzel başladım neden mi?şişman bir bayanı en mutlu edecek şeyden dolayı tabiki.....sabah 66'lı rakamları gördüm yarın için iyi olacak bu.
bir de nazcım sabah kalktım ne telefon hatları var ne de ne de internet.bizim burda bazen böyle şeyler olabiliyor yarın da eğer böyle olurda ve ben kilo bildiriminde bulunamazsam ne olur acaba?
günaydın fıstıklar....gününüz hezamankinden güzel olsun inş.
bugün benim çok çok özel bigün...tamerim geliyo akşama.:asigim:..üstelik doğumgünü bugün...sürprizler hazırlıklar...dolu dolu bi gün olucak benim içinzemuszemus
bu arada nazlıcım ben yarın ve cumartesi izinliyim,yarın erkenden tartılır bişekilde sana bildiririm kilomu
yarında dolu dolu bi gün olcak...önce tamerin kazandığı kuruma gidicez,işyerini göricez...sonra alyanslarımızı alcaz,çiçeğimizi çikolatamızı sipariş vermiştik onları alcaz...cumarteside allah nasip ederse yüzüklerimiz takılacak,sositosositosositososito,,off nasıl heyacanlıyım bilemezsiniz
slm arkadaşlar bugün güne güzel başladım neden mi?şişman bir bayanı en mutlu edecek şeyden dolayı tabiki.....sabah 66'lı rakamları gördüm yarın için iyi olacak bu.
bir de nazcım sabah kalktım ne telefon hatları var ne de ne de internet.bizim burda bazen böyle şeyler olabiliyor yarın da eğer böyle olurda ve ben kilo bildiriminde bulunamazsam ne olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?