Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim fıstıklar iyi dilekleriniz için...aebenim tamerimde ikizler..bende yay burcuyum...ama bazen bana diyoki benmi ikizler senmi belli değil diyo,bi ölesin bi böle

nazlım bugün birazdaha iyisin sanırım ....:)))

menü vermiyorsun es geçtim sanma .farkındayım ...:mymeka:
biliorumki menü vermediginde diyeti tam yapmıyorsun .lmaz:
ne oldu akupunktur işi ??

nazlım bugün birazdaha iyisin sanırım ....:)))

menü vermiyorsun es geçtim sanma .farkındayım ...:mymeka:
biliorumki menü vermediginde diyeti tam yapmıyorsun .lmaz:
ne oldu akupunktur işi ??

ablam ben bu hafta astım diyeti iyice . akapunktur bende işe yaramadı sanırım . bu hafta gitmrdim iğneleride çıkardım . aradaki farkı gözlemlemeye çalışıyorum . ama gördümki akapunktur takılıyken iştahım nasılsa takılı olmadığında da aynı . cumartesi gidip konuşacağım olmasa yaptırmayacağım bir daha . nedense bu hafta hiç diyet yapasımda yok .

canım mutlulugun daim olsun insl nasıl heyecanlısndr sen şmdi insl hersey gönlünnce olur kirazcım bu arada eniştenin coruma atanmasında ayriyeten cok sevindimsempatiksalakcinni

ablam eniştenin dogum günü kutlu olsun rabbim yeni yasını hayırlı kılsın insl bu arada ne süprizi yaptın merak ettim

nazcım nasılsın fstgım yaa akapunkurturun işe yarammasıan üzüldüm ama itiraf edeyim bu ara bnde salladım nolcka böle takımıda etklicegimi biliyorum bide nazcım eger akapunkur işini kafana koyduysan baska bir yere daha git bnce belki faydasını görürsün bak sinem cadısı cıtır oldu gelemz oldu artık takıma:dilcikar:​

bende en çok sinemdeki etkisi yüzünden akapunktura gittim . ama anlamadım ama bana hiç etki etmedi nedense bakalım cumartesi konuşacağım gittiğim yerle .

Nazlıcım Akupunkturla ne tedavisi oluyorsun sen merak ettim bi de ücreti ne kadarmışş onun :uhm:

akapunktura yazıflama için gidiyorum canım . iştahımı azaltması gerekiyor normalde ama bende son 2 seanstır öyle bir etki yapmadı . bende bu hafta gitmedim takılı olduğu zamanla takılı olmadığı zaman arasındaki farkı karşılaştırmak için ama bir fark göremedim .seansı 35 tl canım .

Biraz araştırayım dedimm....

AKUPUNKTUR ıLE ZAYIFLAMA

Akupunkturun zayıflama sırasında oluşturduğu önem, beyinde bulunan iştah merkezinin kontrol altına alınmasında yatar. Akupunktur iğneleri sizin daha az acıkmanızı, rahat doymanızı sağlar. ığneler sayesinde iştah merkeziniz dengeli bir şekilde kontrol altına alınır. Aşırı yemek yeme alışkanlığınızın azaldığını, sinirlilik halinin ortadan kalktığını, açlık nedeni ile oluşabilecek mide yanması ve ekşimesinin olmadığını göreceksiniz. Akupunktur sayesinde tedavi süresince tansiyon düşüklüğü ve halsizlik gibi şikâyetler de ortadan kalkar. Kısacası akupunktur tedavisinde açlığa bağlı olarak ortaya çıkması beklenen şikâyetler olmadan kolayca ve hiç sıkılmadan kilo vermeniz mümkündür. Ayrıca akupunktur dışında yapmamız gereken şeyler;
-Sebze ve meyvayı bolca tüketmek
-Tuz alımını azaltmak
-Et ürünlerini ızgara ve haşlama olarak tüketmek
-Soslu ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak
-Balık ve tavuk etlerini daha fazla tercih etmek
-Yiyecekleri aşırı sıcak yememek

kızlar suura yok bayadır . izin mi aldı benim gözümden falan mı kaçtı acaba . merak ettim .

baktım izinliymiş suuram ben bunadım iyice haaa haaaa unutkanlık hat safada

slm arkadaşlar bugün güne güzel başladım neden mi?şişman bir bayanı en mutlu edecek şeyden dolayı tabiki.....sabah 66'lı rakamları gördüm yarın için iyi olacak bu.

bir de nazcım sabah kalktım ne telefon hatları var ne de ne de internet.bizim burda bazen böyle şeyler olabiliyor yarın da eğer böyle olurda ve ben kilo bildiriminde bulunamazsam ne olur acaba?

eğer tartıldıysan kilonu şimdi yaz canım giremezsen şuanda söyleyeceğin kiloyu baz alırız canım .

selamlarrrr delikafadulden ben geldim..

sabahtan dışardaydım anca gelebildim kızlar nasılsınız bakalım geçmişe bi göz attım,uçtum geldim..

kirazım hayırlısı olsun kuzum,Allah tamamına erdirsin,tamerininde doğum günü kutlu olsun cnm :1hug:

aebenim seninde eşinin doğum günü kutlu olsun nice yaşlara canım :1hug:

bende sabahtan eşimle eve kadar gittim,bi kaç koli jazırlamıştım kullanılmayanlar kışlıklar falan onları bıraktık,maranngozda evdeymiş denk geldik kapaklar takılıyodu nihayet bitiyo bikaç iş daha kaldı böle yavaş yavaş koli hazırlayıp gittikçe bırakayım diyorum ıvır zıvırlar kalksın aradan,ordan eşimi arkadaşına bıraktım,arkadaşıma uğradım geldim yoğun bir tempoyla başladık güne ,sabah spora gidemedik arkadaşın işi çıkmış tek başınada zevkli oluyor boshayallersmileyarın telafi ederiz inş. dünki menümü vereyim hemen;

07:00
elma suyu(hazır değil)

09:30
1 kase çilek

10:00
2 haşlanmış yumurta
peynir,domates,salatalık,yeşil biber
marul,maydonoz,roka
şekersiz çay

14:00
börülce salatası
yoğurt

17:30
1 avuç leblebi

18:30
fırında levrek
bol salata

21:00
yeşilçay

23:00
yeşil elma

2.5 lt su
sabah yarım saat yürüyüş,yarım saat aletli jimnastik
öğleden sonra 15 dk pilates,5 dk ağırlık çalışması ilk günden abartmıyım dedim :)

bu sabah hala 83tüm yarına bi değişiklik olurmu bilmem boshayallersmile

Son düzenleme:

tebrikler cnm harika gidiyosunkaydirigubbakcemile5

nazlım sen nasıl oldun boynun geçtmi biraz :teselli:

lilyum ablam gözün aydın oğluşun gelmiş,ah ne güzel heyecanlar bizimkide büyüyüp ünilere gitcekmi acep boshayallersmileböyle geleceği zaman heyecanlanıp hazırlıklar yapıcazmı bizde opuyorumnanaktan

Boynum bugÜn daha ıyı yumukÇuĞum . AkŞam kas gevŞetıcı krem verdı eczane onu kullandım Şımdı daha ıyı

yumukum sağol ablacımm Şeniz

oğluşla öğle kahvaltısı yaptıkk
kulakların çınlasın aebenimm :roflol:

yandım ben yandımmm mideyi genişletmemek için elimden geleni yapmam lazımm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…