Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumukum sağol ablacımm Şeniz

oğluşla öğle kahvaltısı yaptıkk
kulakların çınlasın aebenimm :roflol:

yandım ben yandımmm mideyi genişletmemek için elimden geleni yapmam lazımm mafoldumben

ayarlarsın sen ablam bişeyler . bende bu hafta hiç diyet modunda değilim . öyle çok şey yediğim yok ama hep zararlı şeyler yiyiyorum .biri beni durdursun .

merhabalar bayanlar nasılsınız bakalım;
ben bir haftadır takip ediyorum mesajlarınızı ama içimden yazmak da gelmiyor..
bugün de canım çok sıkıldı doktordan geliyorum sanıırım polikistik over varmış bende de...
daha ne boyutta vs. bilmiyorum dr. bir an önce korunmayı bırakmamı tavsiye ediyor. aa bn 2-3 ay daha bekleyip kilo vermek, daha sonra hamile kalmak istiyorum. her yönden kilo vermem daha iyi olacak gibi geliyor. belki kilo verirsem yumurtlama da normal seviyeye gelebilirmiş. sağlıklı bir şekilde en azından en az riskle başlamak istiyorum hamileliğime...bu hafta kilomu koruyabildim sanırım almadım. ama bu pko k,loya da etkiliymiş ergenlikten beri bitmeyen sivilcelerime de...
işte benden bu kadar siz nasılsınız...

canım çook geçmiş olsun,ama yanılmıyorsam pko tedavi edilebiliyor.çok fazla takma bence doktorunun tavsiyelerine uy olmazsa doğumdan sonra bütün kiloları birlikte verirsin.Allah dermansız dert vermesin canım.

geçmiş olsun suuram sıkma canını tatlım MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER . genelde bu tür durumlar için doğum kontrol hapı veriliyor bildiğim kadarıyla .
bende durumlar idare eder bu hafta hiç diyet havasında değilim yarın tartıya çıkmaya çok korkuyorum .

canım çook geçmiş olsun,ama yanılmıyorsam pko tedavi edilebiliyor.çok fazla takma bence doktorunun tavsiyelerine uy olmazsa doğumdan sonra bütün kiloları birlikte verirsin.Allah dermansız dert vermesin canım.

sağol eylülüm desteğin için biliyorum bir çok kişi de olabiliyor n düzeyde onu bile bilmiyorum dr. bana başta söylemedi ben sordum özellikle o da çok yeni sorun etme diye söylemedim dedi. ben ısrar ettim ne yapmalıyım diye. o da o zaman kilo vermeye çalış,bir de adetinin 2. günü gel hormon testi yapalım dedi. bende önümüzdelki ay hormon testi yapılsın sonra hamileliği düşüneyim diyorum. ne olursa olsun hamileliktede etkisi var. riski var.bilmiyorum içim böyle daha rahat edecek sanırım...

öyle ama ben gebelik düşündüğüm için vermeyecek sanırım. bakalım 1 ay takipteyiz...
canım bende öyleydim son 2 haftada ama bak daha çoluk çocuk yokken vermemiz gerekiyor bu kiloları . aslında yönte belli de irade ve spor bizdeki eksik.. sıkcaz d,ş,m,zi ilerde kaliteli hamilelik kal,teli yaşam için...
bu arada nazınm kaza yapıyormuşsunuz geçmiş olsun. boynunda tutulmuş sanırım. Allah şifa versin..

CANIM çook Geçmişş olsunnn kilolarımız başımıza bela ama onları isteyerek azimle veririz biraz dediğin gibi dişimizi sıkmamız lazımm kaydirigubbakcemile5 :teselli:

sağol suuram biliyorum kendimi toparlamam lazım yarından tezi yok eski düzenime dönmem gerekiyor. yemem gerektiğini biliyorum ama şeytan işte bir bakıyorumelimde bişeyler yiyiyorum . sonrada kendime çok kızıyorum.

Senin kilon hala 61,5 eğer buysa o kadar çok kilon kalmamış kii canım a.s.

ahh ahh nazlım sorma aynı ben yemiyorum canım isteiyor, sonra bir bakıyorum elimde çikolaa dondurma uff insülin direncimi de ölçtürmem lazım bu pko insülin salgılanmasını da etkiliyormuş... kafamçokkarıştı

CANIM çook Geçmişş olsunnn kilolarımız başımıza bela ama onları isteyerek azimle veririz biraz dediğin gibi dişimizi sıkmamız lazımm kaydirigubbakcemile5 :teselli:
sağol ttlımolumunekankayizsmile

Senin kilon hala 61,5 eğer buysa o kadar çok kilon kalmamış kii canım a.s.
şekerim bu kilo olayı o netteki hesaplayıcılarla alakalı değil canım önemli olan ölçülerin ve kendini mutlu ideal kilon da hissettiin kilo.

Keyifler nasıllll bacularrrr yeşil çayımı içiyorum hal hatır soram dedimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :hulya: :hulya:

iyidir şekercim benimde kayınvaldem geldi,ayvalıktan biraz onla oturduk hasret giderdik kaydirigubbakcemile3 nazlımınki gitti benimki geldi sempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun canım,doktor korunmayı bırak demiş ama pko tedavisinde zaten doğum kontrol hapı veriyolar diye duymuştumben CADIARZU yanlışmı hatırlıyorum acaba,ayrıca evet pko kilo almaya neden oluyor diye biliyorum ve kilo vermeyide güçleştiriyormuş bence en kısa zamanda tedavini ol sonra daha çabuk kilo verirsin,Rabbim inşallah en kısa zamanda bir bebişde verir sana :Saruboceq:

benimki 57 kafamçokkarıştı 26 kilom var fazlaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

valla ben 55 istiyorum ama 60 da olsam şükürler olsun dicem ama nerdeeee arada 22 kilo var yaa Allah'ım yardım etsin ama inanın iştahım yok sabah kahvaltı yaptım saat 10 gibi daha da cnm bişey istemiyor hareketsiz kalıyorum bundan dolayı ben çabuk kilo veremiyorum off offffffffffffff
Allah başka dert veripte dermansız bırakmasın öyle yada böyle vericez bunları inanıyorum buna tüm kalbimle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :dance: :dance:
[/QUOTE]

sen iste yeterki insanlar ne kilolar veriyor şekercim öemli olan azim ve kararlılıkkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…