Yimedim giiii vuuuKesme yeşil mercimek ve erişteli çorba demi yediğin onunla ekmek olmaz zatın yeme gıı
Canım sağol inan az yiyorsam bir kilo da olsa verdiysem senden korkumdan. Biraz fazla kaçırsam hemen uyarıyorsun ya çok işime yarıyor. Bi de aynı kilolardayız ya bak o spor yapıyor ben de yapayım diye gaza geliyorum.Günaydın kuzum
Bugünlerde uyuyamıyorum retro dan etkileniyorum muhtemelen ki o baş ağrısına dün gece de uyumadım
İyiyim ama şimdi 10 da spora gidicem
Dün gidicem diye buzluktan yiyelim dedik köfteyi çıkardık akşama da balık oldu artık
Menün de yemrk namına 1 lahmacun var o da olsun artıkzaten karatay da 1 taneye izin veriyor
Burası çok güzel ama İnternet yok burda...Küçük oğlum için zararlı ama internetten video izlemeye alışkın. Gidelim diye tutturdu. Arada abisi denize havuza götürüyor ama gelince mızmızlanıyor. Allah kolaylık versin bize deTatilde olur o kadar tatilin nasil geciyor canim
Ayy ben mantarı da çok severim.boregi ni.corbasini.kasarli ...her türlü...bazen kozleyip tuzla direk yerim..Aaa semizotuyla yapıldığını ilk defa duydum. Denemeliyim o zamanben evlenene kadar ağzına mantar sürmeyen,annem evde mantar pisirdiginde oturup ağlayan biriydim. Elin adamı yediriyor yaa
Abbowww kız bu çorbanın suyu nerde ekmekmi bandınFifti fifti desek
Allah kolaylik versin canimBurası çok güzel ama İnternet yok burda...Küçük oğlum için zararlı ama internetten video izlemeye alışkın. Gidelim diye tutturdu. Arada abisi denize havuza götürüyor ama gelince mızmızlanıyor. Allah kolaylık versin bize de
Ekmeksiz yemek zorunda olacağını bildiğim için suyunu fazla yapmadım kendimi kandirdim guyaaAbbowww kız bu çorbanın suyu nerde ekmekmi bandın
Afiyet olsun canimSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2653493
Ara öğün yürüyüşte
Kimse inanamiycak
Eki Görüntüle 2653494
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2653499
Ciğer kavun
2 lt Dukan birası
30 dk tempolu yürüyüş =75
Baya güzel birseymis bunca boşuna yemişim.boregini de denemedimAyy ben mantarı da çok severim.boregi ni.corbasini.kasarli ...her türlü...bazen kozleyip tuzla direk yerim..
mercimek yemegi arti erişte yemegi yedim yaz bariEkmeksiz yemek zorunda olacağını bildiğim için suyunu fazla yapmadım kendimi kandirdim guyaa
Vicdansız diyete başladığım ara yani başlamadan önce cani okadar çok kavun istiyordu ki aldım yiyemeden sizle tanışıp diyete başlamış bulundum hala kavun dolapta duruyor Bugün sabah pazarda lafını bile etmişliğim vardırSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2653493
Ara öğün yürüyüşte
Kimse inanamiycak
Eki Görüntüle 2653494
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2653499
Ciğer kavun
2 lt Dukan birası
30 dk tempolu yürüyüş =75
Ölçülü olduktan sonra kavun yiyebilirsin canimVicdansız diyete başladığım ara yani başlamadan önce cani okadar çok kavun istiyordu ki aldım yiyemeden sizle tanışıp diyete başlamış bulundum hala kavun dolapta duruyor Bugün sabah pazarda lafını bile etmişliğim vardır
Gülümse nin yediği kadar yiyeceğimÖlçülü olduktan sonra kavun yiyebilirsin canim
Tamam canim ama gunduz vakitlerinde ye aksama kalmasin meyve :))Gülümse nin yediği kadar yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?