Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sağol inan az yiyorsam bir kilo da olsa verdiysem senden korkumdan. Biraz fazla kaçırsam hemen uyarıyorsun ya çok işime yarıyor. Bi de aynı kilolardayız ya bak o spor yapıyor ben de yapayım diye gaza geliyorum.
Kısaca “varlığın yeter” ortim.....

Tatilde olur o kadar tatilin nasil geciyor canim
Burası çok güzel ama İnternet yok burda...Küçük oğlum için zararlı ama internetten video izlemeye alışkın. Gidelim diye tutturdu. Arada abisi denize havuza götürüyor ama gelince mızmızlanıyor. Allah kolaylık versin bize de

Aaa semizotuyla yapıldığını ilk defa duydum. Denemeliyim o zaman ben evlenene kadar ağzına mantar sürmeyen,annem evde mantar pisirdiginde oturup ağlayan biriydim. Elin adamı yediriyor yaa
Ayy ben mantarı da çok severim.boregi ni.corbasini.kasarli ...her türlü...bazen kozleyip tuzla direk yerim..

Vicdansız diyete başladığım ara yani başlamadan önce cani okadar çok kavun istiyordu ki aldım yiyemeden sizle tanışıp diyete başlamış bulundum hala kavun dolapta duruyor Bugün sabah pazarda lafını bile etmişliğim vardır

Ölçülü olduktan sonra kavun yiyebilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…