Timam kaptanimmTamam canim ama gunduz vakitlerinde ye aksama kalmasin meyve :))
Arkadaşlar eşim ve oğlum akşam yemeği için pizza yediler ben yemedim ama tek kişilik yemek hazırlamayı da hiç sevmem. Pratik ve hafif ne önerirsiniz
61 canım...Bu arada yaş da 51
Mantarı çok severimŞuan evde yalnızım yalnız yemek yemekten nefret ederim genelde hazırlamam da zaten. Mantara koydum kaşarı bastım tost makinesiyle bir de ayran yaptım oturdum yiyorum
İyi ki çağırdı biz çok memnun oldukKaptanim takıma kaç kişi çağırdin gene...
Mezun olanların yerine hazırlık yapıyon demi...
Ya sen çok akıllısın ya...
Sen de mi yengeç sin. Gülümse gibi
HoşgeldinizHosbuldumm. Aaa aynı kilolardaymisiz
Ayy ben mantarı da çok severim.boregi ni.corbasini.kasarli ...her türlü...bazen kozleyip tuzla direk yerim..
Guzel menu afiyet olsun canimAdımımı 8000 tamamlayacağım şimdi yürüyüşe çıkıyorum su ve listem aşağıdaki şekilde günlük unutmayayım diye yazıyorum
Afiyet olsun canım
Gerçekten tebrik ediyorum maşallah15dk başlamıştım ben bastan simdi yarim saat 45dk falan yapiyorum
Baska peynir cesidi yokmuydu ne bilim otlu peynir cecil peynir, kuflu peynir, birde kiz o yemeğin kenarinda gorunen yagmiSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2653493
Ara öğün yürüyüşte
Kimse inanamiycak
Eki Görüntüle 2653494
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2653499
Ciğer kavun
2 lt Dukan birası
30 dk tempolu yürüyüş =75
Diyette birer bir kalorisi az lezzeti yüksek...çok şeye yakışıyor..çorbası hele miss missBaya güzel birseymis bunca boşuna yemişim.boregini de denemedim
Kesinlikle eeeDiyette birer bir kalorisi az lezzeti yüksek...çok şeye yakışıyor..çorbası hele miss miss
Ben de 25.5 düşünüyorum da nazar değiyor demiyorum kuzum artık...Ben sizi 21 diye düşündüm ❤
Sağol bacıAfiyet olsun canim
Ye kız n'olacak ben yiyorum kavun için diyeti bile bırakırımVicdansız diyete başladığım ara yani başlamadan önce cani okadar çok kavun istiyordu ki aldım yiyemeden sizle tanışıp diyete başlamış bulundum hala kavun dolapta duruyor Bugün sabah pazarda lafını bile etmişliğim vardır
Afiyet olsun abla sporun sahane yineİyi aşamlar ❤
Rapor veriyorum
Sabah 09.00
1 kase çilek 1 ceviz
Öğle 13.30
Ton balıklı kuvırcık - semizotu salatası
Soda
16.00
1 nektarin / 6-7 çilek
2 galeta
18.30
3 kaşık yoğurt+ 2 salatalık baharatlı
Bol bol su
Spor
20 dak bacak-kalça-karın 120p
90 dak eliptik 450p
Top 570p
Kavun sezonu bitince gorusuruz gulumseHe kız n'olacak ve yiyorum kavun için diyeti bile bırakırım
Ye kız ye kavun candır millet neler.yiyo bi bilsen bende kavun yiyom bazen kabak gibi oluyor pudra şekeri döküp yediğim çok olmuşturYururken bana yazinyazdiriuorsun gulumse yarin kavun yemeyen
Afiyet olsun kankim.İyi aşamlar ❤
Rapor veriyorum
Sabah 09.00
1 kase çilek 1 ceviz
Öğle 13.30
Ton balıklı kuvırcık - semizotu salatası
Soda
16.00
1 nektarin / 6-7 çilek
2 galeta
18.30
3 kaşık yoğurt+ 2 salatalık baharatlı
Bol bol su
Spor
20 dak bacak-kalça-karın 120p
90 dak eliptik 450p
Top 570p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?