Bol su iç kuzum...bağırsaklarını çalıştıracak bir şeyler bul...menun güzel spor da var...verirsin merak etme...Yeni atlattım onu 25 gün falan rahatım70.3 gelmiştim cuma günü bugün 69.9 geldim. Ama haftada 1 kilo veremiyorum henüz neden bilmiyorum biryerde birşeylerim yanlış sanırım
AblamMeleğim
Ben kendimi bildim bileli hep yemek yemeyi çok seven biriydim. Ama hiç kilolu olmadım en fazla 55 i görmüştüm. Şimdi iştahımı kontrol edebiliyorum. Önceden ağzımı sulandiran şeyleri şimdi reddebiliyorum. Bu bile benim için çok büyük birşey. Sizlerin sayesinde oldu bu daBol su iç kuzum...bağırsaklarını çalıştıracak bir şeyler bul...menun güzel spor da var...verirsin merak etme...
Çay ağacı yağı iyi geliyor genelde böyle şeylereKizlar size birsey sorucam canim cok yaniyor bu benim yaramaz erce parmak hep yan paemagin altinda gezer ve ben suara cok asiri yuruyus yaptigim icin parmagima birseuler oldu su toplamasi gibi zannedebilirainiz ama degil sert ve cok cok acoiyorne yapabilirim
Var kuzum kullaniyorum ama dinlendirmedigimden ötürü gecmiyor sanirim arada vermek istemiyorumÇay ağacı yağı iyi geliyor genelde böyle şeylere
Ben zeytin yağı kullanmiyorum sıvı yağ kullaniyorumEgede zeytinliginiz varda haberimiz mi yok bacim neyttin
Bacı su toplamis sonrada nasır gibi sertleşmiş sankiKizlar size birsey sorucam canim cok yaniyor bu benim yaramaz erce parmak hep yan paemagin altinda gezer ve ben suara cok asiri yuruyus yaptigim icin parmagima birseuler oldu su toplamasi gibi zannedebilirainiz ama degil sert ve cok cok acoiyorne yapabilirim
Bende zeytinyagsiz yapamam cunku zeytinliklerimiz varBen zeytin yağı kullanmiyorum sıvı yağ kullaniyorum
Ovvv neolacak nasil gececekBacı su toplamis sonrada nasır gibi sertleşmiş sanki
Zeytin yağı bana çok ağır geliyor tadinida sevmiyorum aliskanlikla alakalı tabiBende zeytinyagsiz yapamam cunku zeytinliklerimiz var
Hiç bir bilgim yok canımOvvv neolacak nasil gececek
Aynen alisinca oyle olmuuorZeytin yağı bana çok ağır geliyor tadinida sevmiyorum aliskanlikla alakalı tabi
Banada bastan agir geliyodu mecbur zeytincilere gelin geldimZeytin yağı bana çok ağır geliyor tadinida sevmiyorum aliskanlikla alakalı tabi
Ama zeytin yagini sağlıklı olması için yakmamak gerekiyor soğan falan kavururken nasıl yapıyorsunuzBanada bastan agir geliyodu mecbur zeytincilere gelin geldim
Pilavlar makarnalar kekler haric zeytinyağ kullaniyorum bende
Yok be yanmiyoki ben zaten zeytinyaglilari cok kavurmamAma zeytin yagini sağlıklı olması için yakmamak gerekiyor soğan falan kavururken nasıl yapıyorsunuz
Yürüyüş öncesi arasına ince bir tabaka pamuk veya makyaj pamugunu yarım daire kes koy...benim de aynısı oluyor ama şu an iyileşmesi lazım. Baloncuk yapmış geçmiş olsun.Kizlar size birsey sorucam canim cok yaniyor bu benim yaramaz erce parmak hep yan paemagin altinda gezer ve ben suara cok asiri yuruyus yaptigim icin parmagima birseuler oldu su toplamasi gibi zannedebilirainiz ama degil sert ve cok cok acoiyorne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?