Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeni atlattım onu 25 gün falan rahatım 70.3 gelmiştim cuma günü bugün 69.9 geldim. Ama haftada 1 kilo veremiyorum henüz neden bilmiyorum biryerde birşeylerim yanlış sanırım
Bol su iç kuzum...bağırsaklarını çalıştıracak bir şeyler bul...menun güzel spor da var...verirsin merak etme...

Ben de menümü paylaşayım
Sabah 1 kase üzümlü sütlü yulaf ezmesi
Öğle 2,3 çatal tahin helvası 2 dilim çok tahıllı ekmek
Şekersiz kahve
Şekersiz çay
Su
Akşam peynirli salata
Su düzgün içmedim ama geceye kadar içerim
Spor yapan yerlerim sızladığından bugün yapamadım

Kizlar size birsey sorucam canim cok yaniyor bu benim yaramaz erce parmak hep yan paemagin altinda gezer ve ben suara cok asiri yuruyus yaptigim icin parmagima birseuler oldu su toplamasi gibi zannedebilirainiz ama degil sert ve cok cok acoiyorne yapabilirim

Eklentiler

• 20200623_210919.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200623_210923.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 26
Bol su iç kuzum...bağırsaklarını çalıştıracak bir şeyler bul...menun güzel spor da var...verirsin merak etme...
Ben kendimi bildim bileli hep yemek yemeyi çok seven biriydim. Ama hiç kilolu olmadım en fazla 55 i görmüştüm. Şimdi iştahımı kontrol edebiliyorum. Önceden ağzımı sulandiran şeyleri şimdi reddebiliyorum. Bu bile benim için çok büyük birşey. Sizlerin sayesinde oldu bu da

Çay ağacı yağı iyi geliyor genelde böyle şeylere

Bacı su toplamis sonrada nasır gibi sertleşmiş sanki

Zeytin yağı bana çok ağır geliyor tadinida sevmiyorum aliskanlikla alakalı tabi
Banada bastan agir geliyodu mecbur zeytincilere gelin geldim
Pilavlar makarnalar kekler haric zeytinyağ kullaniyorum bende

Yürüyüş öncesi arasına ince bir tabaka pamuk veya makyaj pamugunu yarım daire kes koy...benim de aynısı oluyor ama şu an iyileşmesi lazım. Baloncuk yapmış geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…