Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su toplamıs gibi ama

İyi geceler kizçeler
9.00
3 bardak su+2 gün kurusu
10.20
1 haş.yum.3 zeytin.1 kibrit kutusu peynir.4 yeşil biber köz.1 e yakın kapya köz.1 domates.1 salatalık.3 bardak çay.1.5 dilim salam

14.20 yarım kase tarhana.4 kaşık sebzeli bulgur.salata.1.5 bardak ayran.2 biber turşu.

16.20 3 bardak çay.1 kurabiye.5 badem.1 gün kurusu
19.50 4 kaşık türlü.cacik.1biber turşu

20.30 3 bardak çay.

Su 2.5 litre
Dukan 2 litre

Spor 30. Dakika bölgesel 30×6=180puan

200 bölgesel 200:7=28puan

@ sportie 208 puan 23/6
@ zıpzıp tane tane yazdım senin için

Canım afiyet olsun sanki sürekli yemis gibi duruyosun,bide etiket yaparsan etisaretini birleşik yap Zipzip- gibi sportie gibi

Canım afiyet olsun sanki sürekli yemis gibi duruyosun,bide etiket yaparsan etisaretini birleşik yap Zipzip- gibi sportie gibi
Acikmamak için sürekli yedim evet ...ben yemeden duramam....yiyerek zayıflamayi deniycem....beceremezsem aç kalirim....hiç acikmadim bugün sadece canım ekmek istedi onu da yemek istemedim....tatlı krizine de kayısı yedim....psikoloji önemlibiraz vereyim kilo menülerimi de düzenlerim canım...daha 2 hafta 2 gün oldu...menum uygun olmasa da paylaşmayı tercih ediyorum...gizli sakli kaçamak yapmamak için...

Kaçamak yapsanda paylaş zaten ben ne yedim ne yicegimi paylaşıyorum öylede dene bakalım ne olacak bende senin gibi herşeyi denemistim

Geçmiş olsun canım

Ama zeytin yagini sağlıklı olması için yakmamak gerekiyor soğan falan kavururken nasıl yapıyorsunuz
zeytinyağı yanmaya en dayanıklı yağ bildiğim, sızma ve soğuk sıkım olması önemli, annem musakkayı bile sızma zeytinyağı ile yapıyor

Yürüyüş öncesi arasına ince bir tabaka pamuk veya makyaj pamugunu yarım daire kes koy...benim de aynısı oluyor ama şu an iyileşmesi lazım. Baloncuk yapmış geçmiş olsun.

aklınla bin yaşa çok iyi fikir

Iyi geceler kizlar

iyi geceler
Hayırlı geceler kizlar
İyi geceler

sporlar için kendimize puan mı hesaplayıp yazıyoruz ? Sağlam spor yapmışsın tebrik ederim

Canım ilk sayfada sporlar ve puanları yaziyo menunu paylasirken sporunu hesaplayip puanını oraya yazarsin

Kaçamak yapsanda paylaş zaten ben ne yedim ne yicegimi paylaşıyorum öylede dene bakalım ne olacak bende senin gibi herşeyi denemistim
Koruma süreci en önemli nokta ben korumada aç gezeceksem bosuna zayıflamayim...yani... yiyerek zayıflamak zira becerirsem sporla da sıkılaşırsam on numara beş yıldız....etim sıkı değil çünkü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…