İyi geceler canimIyi geceler kizlar
Girmiste hiç ugramamis nedenseZeynolin44 bugun seni hic gormedim sanki nerelerdesin
Su toplamıs gibi amaKizlar size birsey sorucam canim cok yaniyor bu benim yaramaz erce parmak hep yan paemagin altinda gezer ve ben suara cok asiri yuruyus yaptigim icin parmagima birseuler oldu su toplamasi gibi zannedebilirainiz ama degil sert ve cok cok acoiyorne yapabilirim
Ara verme fakat evde parmağını zorlamadan spor yap olmaz mıVar kuzum kullaniyorum ama dinlendirmedigimden ötürü gecmiyor sanirim arada vermek istemiyorum
Canım afiyet olsun sanki sürekli yemis gibi duruyosun,bide etiket yaparsan etisaretini birleşik yapİyi geceler kizçeler
9.00
3 bardak su+2 gün kurusu
10.20
1 haş.yum.3 zeytin.1 kibrit kutusu peynir.4 yeşil biber köz.1 e yakın kapya köz.1 domates.1 salatalık.3 bardak çay.1.5 dilim salam
14.20 yarım kase tarhana.4 kaşık sebzeli bulgur.salata.1.5 bardak ayran.2 biber turşu.
16.20 3 bardak çay.1 kurabiye.5 badem.1 gün kurusu
19.50 4 kaşık türlü.cacik.1biber turşu
20.30 3 bardak çay.
Su 2.5 litre
Dukan 2 litre
Spor 30. Dakika bölgesel 30×6=180puan
200 bölgesel 200:7=28puan
@ sportie 208 puan 23/6
@ zıpzıp tane tane yazdım senin için
Acikmamak için sürekli yedim evet ...ben yemeden duramam....yiyerek zayıflamayi deniycem....beceremezsem aç kalirim....hiç acikmadim bugün sadece canım ekmek istedi onu da yemek istemedim....tatlı krizine de kayısı yedim....psikoloji önemli
AAA supermis...Omlettede şahane oluyor
Kaçamak yapsanda paylaş zaten ben ne yedim ne yicegimi paylaşıyorum öylede dene bakalım ne olacak bende senin gibi herşeyi denemistimAcikmamak için sürekli yedim evet ...ben yemeden duramam....yiyerek zayıflamayi deniycem....beceremezsem aç kalirim....hiç acikmadim bugün sadece canım ekmek istedi onu da yemek istemedim....tatlı krizine de kayısı yedim....psikoloji önemlibiraz vereyim kilo menülerimi de düzenlerim canım...daha 2 hafta 2 gün oldu...menum uygun olmasa da paylaşmayı tercih ediyorum...gizli sakli kaçamak yapmamak için...
Geçmiş olsun canımKizlar size birsey sorucam canim cok yaniyor bu benim yaramaz erce parmak hep yan paemagin altinda gezer ve ben suara cok asiri yuruyus yaptigim icin parmagima birseuler oldu su toplamasi gibi zannedebilirainiz ama degil sert ve cok cok acoiyorne yapabilirim
zeytinyağı yanmaya en dayanıklı yağ bildiğim, sızma ve soğuk sıkım olması önemli, annem musakkayı bile sızma zeytinyağı ile yapıyorAma zeytin yagini sağlıklı olması için yakmamak gerekiyor soğan falan kavururken nasıl yapıyorsunuz
Yürüyüş öncesi arasına ince bir tabaka pamuk veya makyaj pamugunu yarım daire kes koy...benim de aynısı oluyor ama şu an iyileşmesi lazım. Baloncuk yapmış geçmiş olsun.
Iyi geceler kizlar
İyi gecelerHayırlı geceler kizlar
İyi geceler kizçeler
9.00
3 bardak su+2 gün kurusu
10.20
1 haş.yum.3 zeytin.1 kibrit kutusu peynir.4 yeşil biber köz.1 e yakın kapya köz.1 domates.1 salatalık.3 bardak çay.1.5 dilim salam
14.20 yarım kase tarhana.4 kaşık sebzeli bulgur.salata.1.5 bardak ayran.2 biber turşu.
16.20 3 bardak çay.1 kurabiye.5 badem.1 gün kurusu
19.50 4 kaşık türlü.cacik.1biber turşu
20.30 3 bardak çay.
Su 2.5 litre
Dukan 2 litre
Spor 30. Dakika bölgesel 30×6=180puan
200 bölgesel 200:7=28puan
@ sportie 208 puan 23/6
@ zıpzıp tane tane yazdım senin için
Canım ilk sayfada sporlar ve puanları yaziyo menunu paylasirken sporunu hesaplayip puanını oraya yazarsinGeçmiş olsun canım
zeytinyağı yanmaya en dayanıklı yağ bildiğim, sızma ve soğuk sıkım olması önemli, annem musakkayı bile sızma zeytinyağı ile yapıyor
aklınla bin yaşa çok iyi fikir
iyi geceler
İyi geceler
sporlar için kendimize puan mı hesaplayıp yazıyoruz ? Sağlam spor yapmışsın tebrik ederim
Koruma süreci en önemli nokta ben korumada aç gezeceksem bosuna zayıflamayim...yani... yiyerek zayıflamak zira becerirsem sporla da sıkılaşırsam on numara beş yıldız....etim sıkı değil çünkü ..Kaçamak yapsanda paylaş zaten ben ne yedim ne yicegimi paylaşıyorum öylede dene bakalım ne olacak bende senin gibi herşeyi denemistim
İyi geceler lilim.Hayirli geceler kizlar ben uyuyoree yattimsabah ola hayrola hastane isi beni hep gerer
Zeynoşum hayırdır kuzum nolduSlm kızlar pek keyfim yok 2 gündür
Okuyup çıkıyorum sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?