Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eşim iyidir severim kendilerini genel olarak uyumluyuz çok şükür arada oluyor işte ama ben hiç dayanamıyorum böyle olunca evde huzursuzluğa bu defa kararıyım burnu biraz sürtsün adım atmayacağım
ne desek boş... tarafsız olmak için karşı tarafı da dinlemek lazım.... açılar farklı oluyor genelde sen a konusuna alınıp üzülürken onlar b konusu na kızıp tavır alıyor....mevzu aynı görünürken çok farklı iko açi ve iki tarafta haklı oluyor bazen

erkekler benciller kadınlar özverili bence sorun bu çoğu eş arasında

hele bugün de geçsin yarına Allah kerim ablacım
Konuşmak iyi geldi iyi ki varsınız
Unutma sevdiğin adam o....hormonların yüzünden hircinlasip her şeyi farkli degerlendiriyor olabilirsin. Bu zamanlarımda eşimi bogasim gelir mesela... yarın çok güzel olacak...belki olmaya başladı bile
Hiçbir yuvada tatsızlık yaşanmasın...konuşmak hepimize iyi gelir tatlım paylaşmak güzel.

Heleki ben abla öldüresim geliyo bazen saçma sacma konusuyo bilmez bilmez sinirlerimi ziplatiyo

aynen güzel olmaya başladı ben hırladıkça bizimki geri adım atıyor bu sefer biraz ders almasını istiyorum sevdiğim adamın

Çok sık yemişsin. Başta yiyerek zayıflayabilirsin ama bir süre sonra azaltman ve biraz daha saatleri açman gerekecek. Kurabiye olmasa iyi olurdu.

Dün
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
Omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık

Akşam
3 kş pilav
Et haşlama
Cacık 1 kase

1 saat yürüyüş 60
2 saat ev işi 60
120 puan
Bugün
Sabah
1 dilim ekmek
2 kş patatesli yumurta
Peynir
Karpuz

Akşam
1 kase yulaflı yoğurt
Kiraz karpuz

1 saat tempolu yürüyüş
30 dk eliptik
3 saat temizlik
330 puan

Menülerin güzel afiyet olsun canım

aynen güzel olmaya başladı ben hırladıkça bizimki geri adım atıyor bu sefer biraz ders almasını istiyorum sevdiğim adamın
Ne vahşi panter çıktı bu zeynoşun içinden yavrum geç artık dersi mersi ...koronadan herkes belesten sınıf geçirildi eniştemin ne suçu var...

Ben bu listeyi doldurmamıştım sevgili kaptanım

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Leyla
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66,4
HEDEF KİLONUZ: 53,00
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar

MESLEGINIZ: Bankacı
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma kontrolsüz yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve Güzellik

Şimdi benim ailem istanbulda biz koronadan önce istanbul biletlerimizi almıştık temmuz ayında gidecektik böyle olunca biletleri iptal ettik hiç düşünmedim bile önce sağlık dedim
Erzurumda kardeşim var hemşire onun yanına gideriz dedik hastalık böyle devam edince orada iptal oldu eşim de istemedi
Kayınvalidemlere gitmeyi iptal etmiyor ama bu bencillik değilde nedir
Kaynım var orda oğlu var oğlan adliyede kalabalıkta çalışıyor bu korona bi benim ailemin olduğu sehirlerde mi var dedim
Ben herkesin sağlığı için iptal ettim istanbul ve erzurumu ama o etmiyor bende gelmiyorum cocuklarıda göndermem sen git dedim
Şimdi bu bencillik değilde nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…