- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kuş sütüyle beslerim onları yanına da çikolata şelalesiKiz 90larida götüreydinyaaa yesinlerdi garipler aç kalıyorlar buhafta
ne desek boş... tarafsız olmak için karşı tarafı da dinlemek lazım.... açılar farklı oluyor genelde sen a konusuna alınıp üzülürken onlar b konusu na kızıp tavır alıyor....mevzu aynı görünürken çok farklı iko açi ve iki tarafta haklı oluyor bazeneşim iyidir severim kendilerini genel olarak uyumluyuz çok şükür arada oluyor işte ama ben hiç dayanamıyorum böyle olunca evde huzursuzluğa bu defa kararıyım burnu biraz sürtsün adım atmayacağım
Ben direk kendim ayri odaya giderim duymam bile onu yemek bile koymam onune kendi ısıtır koyarArkadaşlar hiç mi kocanızın yastığını kapıya atmadınız
Herkes çok şaşırdı
sen yine vicdanlıymışsın ben ısıtacağı bir yemek bırakmıyorumBen direk kendim ayri odaya giderim duymam bile onu yemek bile koymam onune kendi ısıtır koyar
Mecbur kiz evde yemek sureki olduğu için kaliyosen yine vicdanlıymışsın ben ısıtacağı bir yemek bırakmıyorum
erkekler benciller kadınlar özverili bence sorun bu çoğu eş arasındane desek boş... tarafsız olmak için karşı tarafı da dinlemek lazım.... açılar farklı oluyor genelde sen a konusuna alınıp üzülürken onlar b konusu na kızıp tavır alıyor....mevzu aynı görünürken çok farklı iko açi ve iki tarafta haklı oluyor bazen
Bitsin diye tepiyorum cocukların ağzınaMecbur kiz evde yemek sureki olduğu için kaliyokalmasa da yumurta pişirip yer
Unutma sevdiğin adam o....hormonların yüzünden hircinlasip her şeyi farkli degerlendiriyor olabilirsin. Bu zamanlarımda eşimi bogasim gelir mesela...hele bugün de geçsin yarına Allah kerim ablacım
Konuşmak iyi geldi iyi ki varsınız
Vicdansız SabuhaBitsin diye tepiyorum cocukların ağzına
Heleki ben abla öldüresim geliyo bazen saçma sacma konusuyo bilmez bilmez sinirlerimi ziplatiyoUnutma sevdiğin adam o....hormonların yüzünden hircinlasip her şeyi farkli degerlendiriyor olabilirsin. Bu zamanlarımda eşimi bogasim gelir mesela...yarın çok güzel olacak...belki olmaya başladı bile
Hiçbir yuvada tatsızlık yaşanmasın...konuşmak hepimize iyi gelir tatlım paylaşmak güzel.
aynen güzel olmaya başladı ben hırladıkça bizimki geri adım atıyor bu sefer biraz ders almasını istiyorum sevdiğim adamınUnutma sevdiğin adam o....hormonların yüzünden hircinlasip her şeyi farkli degerlendiriyor olabilirsin. Bu zamanlarımda eşimi bogasim gelir mesela...yarın çok güzel olacak...belki olmaya başladı bile
Hiçbir yuvada tatsızlık yaşanmasın...konuşmak hepimize iyi gelir tatlım paylaşmak güzel.
Buyrun benimmmGulumse24 nerdesin gel canommm
İyi geceler kizçeler
9.00
3 bardak su+2 gün kurusu
10.20
1 haş.yum.3 zeytin.1 kibrit kutusu peynir.4 yeşil biber köz.1 e yakın kapya köz.1 domates.1 salatalık.3 bardak çay.1.5 dilim salam
14.20 yarım kase tarhana.4 kaşık sebzeli bulgur.salata.1.5 bardak ayran.2 biber turşu.
16.20 3 bardak çay.1 kurabiye.5 badem.1 gün kurusu
19.50 4 kaşık türlü.cacik.1biber turşu
20.30 3 bardak çay.
Su 2.5 litre
Dukan 2 litre
Spor 30. Dakika bölgesel 30×6=180puan
200 bölgesel 200:7=28puan
@ sportie 208 puan 23/6
@ zıpzıp tane tane yazdım senin için
Dün
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
Omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Akşam
3 kş pilav
Et haşlama
Cacık 1 kase
1 saat yürüyüş 60
2 saat ev işi 60
120 puan
Bugün
Sabah
1 dilim ekmek
2 kş patatesli yumurta
Peynir
Karpuz
Akşam
1 kase yulaflı yoğurt
Kiraz karpuz
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk eliptik
3 saat temizlik
330 puan
Ne vahşi panter çıktı bu zeynoşun içindenaynen güzel olmaya başladı ben hırladıkça bizimki geri adım atıyor bu sefer biraz ders almasını istiyorum sevdiğim adamın
Filizcim ömrümüzü yediler napalim mecbur çekiyoruz.Heleki ben abla öldüresim geliyo bazen saçma sacma konusuyo bilmez bilmez sinirlerimi ziplatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?