- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hayirdir zeynoSlm kızlar pek keyfim yok 2 gündür
Okuyup çıkıyorum sizler nasılsınız
eşimle tartıştık biraz konuşmuyoruzZeynoşum hayırdır kuzum noldusağlam bir menü yaparsın yarın moralin düzelir inşallah. Başka bir şey var mı yardım edebileceğimiz?
Yürüyüş yapmak iyi gelir. Açık hava bol oksijen... yarın mutlaka çok yürü.eşimle tartıştık biraz konuşmuyoruz
Sudan sebeplerle evde gerginliğe gelemiyorum abla çok huzursuz oluyorum cocukların bunu hissetmesini istemiyorum öyle işte.
Bugün yürüdüm zaten ailecek çıkardık kimseye demeden minik kızımı bebek arabasına koydum yürüdümYürüyüş yapmak iyi gelir. Açık hava bol oksijen... yarın mutlaka çok yürü.
Ah yavrum çok üzüldüm. O soğuk rüzgarlar insanın yüreğini nasıl buz gibi yapar bilirim. Haklı haksız arama şu durumda sakın geceleri odanizi ayırmamışındir... umarım. Uçurumlar oluşur aranızda . İstesen de saklayamazsin çocuklar anlar. Biraz sakinleşin düşünün kizginliginiz geçsin. Büyütme daha fazla . İnşallah tez zamanda barışır sorunu cozersiniz. Allah yardımcın olsun.eşimle tartıştık biraz konuşmuyoruz
Sudan sebeplerle evde gerginliğe gelemiyorum abla çok huzursuz oluyorum cocukların bunu hissetmesini istemiyorum öyle işte.
Hep de bu dönemde bir şeyler yaşıyoruz.Bugün regli de teşrif etti
Olur arada öyle seyler üzme tatli caninieşimle tartıştık biraz konuşmuyoruz
Bende dun deli gibi estim evde regl oldum diye geldi terelellilerBugün regli de teşrif etti
Su akar yolunu bulur ...sen önce kendi akıl sağlığını düşün ..sağlıklı anne sağlıklı evlatlar yetiştirebilir...herşey gelip geçiyor...çocuklu evde normal...sen çok değerlisin bunu unutma...kendine sık sık bunu söyle....ben değerliyim de sürekli iç sesini dinle...Bugün yürüdüm zaten ailecek çıkardık kimseye demeden minik kızımı bebek arabasına koydum yürüdüm
Kiz 90larida götüreydinyaaa yesinlerdi garipler aç kalıyorlar buhaftaAkşam oturmasına gittik komşuya.. cıss lı ikramlar koydu bi sürü.. ama yemedim
Azcık çayla çerez yedim o kdr..
yastığını kapının önüne fırlatıp yatıyorumAh yavrum çok üzüldüm. O soğuk rüzgarlar insanın yüreğini nasıl buz gibi yapar bilirim. Haklı haksız arama şu durumda sakın bu gece odanizi ayırmamışındir umarım. Uçurumlar oluşur aranızda . İstesen de saklayamazsin çocuklar anlar. Biraz sakinleşin düşünün kizginliginiz geçsin. Büyütme daha fazla . İnşallah tez zamanda barışır sorunu cozersiniz. Allah yardımcın olsun.Eski huzuruna kavusmani diliyorum.
O zaman tatlı krizi hemen bir bitter yarın öğlen kahve yanınaBugün regli de teşrif etti
eşim iyidir severim kendilerini genel olarak uyumluyuz çok şükür arada oluyor işte ama ben hiç dayanamıyorum böyle olunca evde huzursuzluğa bu defa kararıyım burnu biraz sürtsün adım atmayacağımSu akar yolunu bulur ...sen önce kendi akıl sağlığını düşün ..sağlıklı anne sağlıklı evlatlar yetiştirebilir...herşey gelip geçiyor...çocuklu evde normal...sen çok değerlisin bunu unutma...kendine sık sık bunu söyle....ben değerliyim de sürekli iç sesini dinle...
Yapma kuzu...ailesiniz Tellioğlu Seferoğlu değilsiniz ...bir tebessüm bütün sorunları çözer...Savaş durumlarında onlar da inatlasiyor istediğini barış ortamında halletmeye çalış...yastığını kapının önüne fırlatıp yatıyorum
Hiç uzatmam grur yapmam oda tanıyor beni kötü alıştırdım bu sefer öyle yapmayı düşünmüyorum ablacım biraz burnu sürtsün gevşemeye başladı hissediyorum 2 gündür ne kahvaltı ne akşam yemeği veriyorum
Akşam yemeginide çok az yapıyorum ki ona kalmasın
Yemek ye yavru kuş ya bu menü diil ki kız22 Haziran
Sabah 10.00 çekirdek peynir
Saat 15 bir lahmacun bir fırında tabukbaget
Saat 17 çekirdek (kuruyemiş burda pahalı bayağı sadece çekirdek yiyebiliyorum @Gulumse25 )
2 lt su
Spor 100 puan
selensu82 Zipzip-
hele bugün de geçsin yarına Allah kerim ablacımYapma kuzu...ailesiniz Tellioğlu Seferoğlu değilsiniz ...bir tebessüm bütün sorunları çözer...Savaş durumlarında onlar da inatlasiyor istediğini barış ortamında halletmeye çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?