Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zeynoşum hayırdır kuzum noldu sağlam bir menü yaparsın yarın moralin düzelir inşallah. Başka bir şey var mı yardım edebileceğimiz?
eşimle tartıştık biraz konuşmuyoruz
Sudan sebeplerle evde gerginliğe gelemiyorum abla çok huzursuz oluyorum cocukların bunu hissetmesini istemiyorum öyle işte.

Sudan sebeplerle evde gerginliğe gelemiyorum abla çok huzursuz oluyorum cocukların bunu hissetmesini istemiyorum öyle işte.
Yürüyüş yapmak iyi gelir. Açık hava bol oksijen... yarın mutlaka çok yürü.

Ah yavrum çok üzüldüm. O soğuk rüzgarlar insanın yüreğini nasıl buz gibi yapar bilirim. Haklı haksız arama şu durumda sakın geceleri odanizi ayırmamışındir... umarım. Uçurumlar oluşur aranızda . İstesen de saklayamazsin çocuklar anlar. Biraz sakinleşin düşünün kizginliginiz geçsin. Büyütme daha fazla . İnşallah tez zamanda barışır sorunu cozersiniz. Allah yardımcın olsun. Eski huzuruna kavusmani diliyorum.

Olur arada öyle seyler üzme tatli canini

Bugün yürüdüm zaten ailecek çıkardık kimseye demeden minik kızımı bebek arabasına koydum yürüdüm
Su akar yolunu bulur ...sen önce kendi akıl sağlığını düşün ..sağlıklı anne sağlıklı evlatlar yetiştirebilir...herşey gelip geçiyor...çocuklu evde normal...sen çok değerlisin bunu unutma...kendine sık sık bunu söyle....ben değerliyim de sürekli iç sesini dinle...

yastığını kapının önüne fırlatıp yatıyorum
Hiç uzatmam grur yapmam oda tanıyor beni kötü alıştırdım bu sefer öyle yapmayı düşünmüyorum ablacım biraz burnu sürtsün gevşemeye başladı hissediyorum 2 gündür ne kahvaltı ne akşam yemeği veriyorum
Akşam yemeginide çok az yapıyorum ki ona kalmasın

eşim iyidir severim kendilerini genel olarak uyumluyuz çok şükür arada oluyor işte ama ben hiç dayanamıyorum böyle olunca evde huzursuzluğa bu defa kararıyım burnu biraz sürtsün adım atmayacağım

Yapma kuzu...ailesiniz Tellioğlu Seferoğlu değilsiniz ...bir tebessüm bütün sorunları çözer...Savaş durumlarında onlar da inatlasiyor istediğini barış ortamında halletmeye çalış...

Yemek ye yavru kuş ya bu menü diil ki kız
Nazi kampı mı nr kampı orası nsl tatil bu
Zati normalde yemek yemiyorsun
Yarın sabah yumurta ye
Sabah çekirdeği ne kız

Yapma kuzu...ailesiniz Tellioğlu Seferoğlu değilsiniz ...bir tebessüm bütün sorunları çözer...Savaş durumlarında onlar da inatlasiyor istediğini barış ortamında halletmeye çalış...
hele bugün de geçsin yarına Allah kerim ablacım
Konuşmak iyi geldi iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…