- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
suçunu yazdım abla yorumunu bekliyorumNe vahşi panter çıktı bu zeynoşun içindenyavrum geç artık dersi mersi ...koronadan herkes belesten sınıf geçirildi eniştemin ne suçu var...
Yaşını doğru tahmin etmisimBen bu listeyi doldurmamıştım sevgili kaptanım
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Leyla
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66,4
HEDEF KİLONUZ: 53,00
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Bankacı
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma kontrolsüz yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve Güzellik
gel bacım gel kocalara atıyoruz derdi olan döksünBuyrun benimmm
Bana hiç sorma aile faciası çıkar benim verdiğim taktikle o yüzden görmedim duymadım bilmiyorumArkadaşlar hiç mi kocanızın yastığını kapıya atmadınız
Herkes çok şaşırdı
hoşgeldin canım kusura bakma seni pek hoş karşılamadık kavgaların üzerine geldinBen bu listeyi doldurmamıştım sevgili kaptanım
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Leyla
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66,4
HEDEF KİLONUZ: 53,00
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Bankacı
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma kontrolsüz yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve Güzellik
Haddime değil ama korona biraz zayıfladı yasaklar kalktı herkes biraz rahatladı günden güne durumlar değişiyor kayınvalidelere gitmek istemiyorsan haklısın kendisi gitsin, seviyorsan gidin yine yanmasın biletlerŞimdi benim ailem istanbulda biz koronadan önce istanbul biletlerimizi almıştık temmuz ayında gidecektik böyle olunca biletleri iptal ettik hiç düşünmedim bile önce sağlık dedim
Erzurumda kardeşim var hemşire onun yanına gideriz dedik hastalık böyle devam edince orada iptal oldu eşim de istemedi
Kayınvalidemlere gitmeyi iptal etmiyor ama bu bencillik değilde nedir
Kaynım var orda oğlu var oğlan adliyede kalabalıkta çalışıyor bu korona bi benim ailemin olduğu sehirlerde mi var dedim
Ben herkesin sağlığı için iptal ettim istanbul ve erzurumu ama o etmiyor bende gelmiyorum cocuklarıda göndermem sen git dedim
Şimdi bu bencillik değilde nedir ?
Yok ben sıramı savdim girmem o topagel bacım gel kocalara atıyoruz derdi olan döksün
Hoşbulduk canım olur mu öyle şey hayat bu bazen ağlarız bazen gülerizhoşgeldin canım kusura bakma seni pek hoş karşılamadık kavgaların üzerine geldin
Bencillik kuzum. Regl donemin geçsin bu konuyu tekrar konuşun. İki tarafa da gidilsin. Ailesini onun görmeye hakkı olduğu kadar senin de var. Aşılamayacak bir sorun değil.Şimdi benim ailem istanbulda biz koronadan önce istanbul biletlerimizi almıştık temmuz ayında gidecektik böyle olunca biletleri iptal ettik hiç düşünmedim bile önce sağlık dedim
Erzurumda kardeşim var hemşire onun yanına gideriz dedik hastalık böyle devam edince orada iptal oldu eşim de istemedi
Kaynım var orda oğlu var oğlan adliyede kalabalıkta çalışıyor bu korona bi benim ailemin olduğu sehirlerde mi var dedim
Ben herkesin sağlığı için iptal ettim istanbul ve erzurumu ama o etmiyor bende gelmiyorum cocuklarıda göndermem sen git dedim
Ben çok sevdim bu bankacıyıHoşbulduk canım olur mu öyle şey hayat bu bazen ağlarız bazen güleriz
Eminim sen muhteşem bir kadınsınYaşını doğru tahmin etmisim
Güzel bankacim.
biletler benim ailemin yanınaydı canım yanmadı iptal ettikHaddime değil ama korona biraz zayıfladı yasaklar kalktı herkes biraz rahatladı günden güne durumlar değişiyor kayınvalidelere gitmek istemiyorsan haklısın kendisi gitsin, seviyorsan gidin yine yanmasın biletler
Sen haklısın arkandayım gorkmaŞimdi benim ailem istanbulda biz koronadan önce istanbul biletlerimizi almıştık temmuz ayında gidecektik böyle olunca biletleri iptal ettik hiç düşünmedim bile önce sağlık dedim
Bayılırım arada edebi birşeyler yazsan havamız bütünüyle değişir eminimBen çok sevdim bu bankacıyı
Sen de edebiyatçı sever misin
aynen öyle ablacımBencillik kuzum. Regl donemin geçsin bu konuyu tekrar konuşun. İki tarafa da gidilsin. Ailesini onun görmeye hakkı olduğu kadar senin de var. Aşılamayacak bir sorun değil.
ben bu gazla sevdiğim adamı boğarımSen haklısın arkandayım gorkma
Estağfurullah kuzum o senin muhtesemliğin. Çok güzel bir enerjin var. Bu aralar geçsin geçiyor da daha iyi hissedersin umarım.Eminim sen muhteşem bir kadınsınben kendimi hiç güzel hissetmiyorum bu aralar
Sen yinedeben bu gazla sevdiğim adamı boğarım
Haklısın dediysek koca katili ol demedikben bu gazla sevdiğim adamı boğarım
Benimkinide boguver zeyno enazindan sen icerde yatarsan ben cocuklara bakarimben bu gazla sevdiğim adamı boğarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?