Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim genelde regli olmadan önce şişer reglinin 2. gününden sonra iner ....

Kızlar sağolun. O zaman ben de 1-2 güne şişerim. Yaz aylarında regl de hiç çekilmiyor. :bbo:

Çizelgeyi de eve gidince düzeltirim artık. a.s.

82.2 / 80.00 OLDUMMM

HE BU ARADA NAZO ARKADASIMIZ İÇİNDE EVETTTT DİYORUM kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile

Tebrikler şekerimm. zemuszemus Çok güzel kilo vermişsin bu hafta. Devamının gelmesi dileğiyleeee. Evet oyun için de çok teşekkürler tatlım. Şeniz

kilo verenleri tebrik ediyorumm kaydirigubbakcemile5

vermeyewnleride umarım haftayaa verirsiniz diorumm vereliniortak

gece kızlar geç geldi bizde biraz sohbet derken geç kaldıkk :1no2:

bildirimim o yüzden geç olduu

allahtan 11.30 u kaçırmadımm a.s

selamlarrr
nazcım biliyorsun bu hafta izinliydim sabitim canım kusura bakma aynı yazar diye acele etmemiştim.
nazom şekerim çok güsel kilolar vrmişsiniz. tebrik ederim

ahh liliş ablam hem aç kaldın hem kilon gitmedi ben hep sana dedim yemiyorsun diye. yemeyince inanki kilo verilmiyor. tabi bol bol yeşillik sebze ve protein yersen inan gidiyor kilolar. annem gitmeden düzenli yiyorduk spor da yapıyorduk. şimdi gitmiyorlar yemediğim için...

selamlarrr
nazcım biliyorsun bu hafta izinliydim sabitim canım kusura bakma aynı yazar diye acele etmemiştim.
nazom şekerim çok güsel kilolar vrmişsiniz. tebrik ederim

canım sen kusura bakma ben çok unutkan oldum . dünde yazdım izinli olduğunu bugünde yine atlamışım . bunadım ben iyice ....

oyy bitanem şimdi daha iyi anlıyorum seni, canımm verelim şu kilolarıda alalım bebişlerimii kucağımızaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

günaydın fıstıklar hayırlı sabahlar.......

kilom efem . 60.5/ 60. /0.5/ 0.83
waawww hedef 58e çekilmişş ohholumunekankayizsmile:lepi:

kilo veren arkadaşları tebrik ediyoruma.s.
hoşgeldin canımmmmolumunekankayizsmilea.s.

canım sen kusura bakma ben çok unutkan oldum . dünde yazdım izinli olduğunu bugünde yine atlamışım . bunadım ben iyice ....

yok nazcım ne demek est. bunamak fln insanlık hali sıcaklar stress normaldira.s. canım bu arada kaınvaliden gitmiş desene balayı başladı size

:çok üzgünüm:

gönül diyoki al şu tartıyı çarp yere suuracımm beyni dönmş geri zekalının tam kilomu vermiyo devamlı değişiyo kilomm
her üstüne çıktığımda farklı kilo bildiriyyor -tatlicadiarzu-

:teselli: oy ablam kıyamam sana üzülme deney yanıla en kolay vücudumuza en uygun en kalıcı kilo nasıl verilir anlıycaz :Saruboceq:

oyy bitanem şimdi daha iyi anlıyorum seni, canımm verelim şu kilolarıda alalım bebişlerimii kucağımızaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

inşallah canım benim olumunekankayizsmile

verelim kiloları ,gelsin bebişler :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

sen naptın hapı bıraktın mı? yoksa devam edicek misin korunmaya?

bende kızlar gibi pko'da dkh kullanıldığını biliyorum

sıkma canını üzme kendini sakın rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak inşallah

:teselli: oy ablam kıyamam sana üzülme deney yanıla en kolay vücudumuza en uygun en kalıcı kilo nasıl verilir anlıycaz :Saruboceq:

tabikide canımmm kaydirigubbakcemile5

kızlara çorba yapıcamm evden çıkacaklar biraz geç kaldılar bugünn
dönicem ben sizeee

8. TAKIM * *160.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 96,4 / 95,7 / 0,7 / 0,73% )
AySeCeYlın ( 60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
NıLBERA ( 61,7 / 60,8 / 0,9 / 1,46% )
elimphia (84,8) geri dönmek üzere ayrıldı
chatlax ( 68,1 / 68,1 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 126,5 120,3 6,2 4,90% )
asutaha ( 79,0 79,0 0,0 0,00% )
çokoprens ( 63,0 61,0 2,0 3,17% ) yeni üye
handerya ( 73,7 / 73,7 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 628,9 / 619,1 / 9,8 / 1,56% )

kardeş takım acil kontrol edermsnz evden çıkacam da

aslında benim pko sanırım yeni yeni çünkü dr. bana söylemedi. ben tahmin edince senin bir şey yok yeni, ben o yüzden hemen bırak korunmayı diyorum bir çok pkolu kendiliğinden çocuk sahibi olabiliyor dedi. ben dkh kullanmıyorum eşim korunuyor prezervatif. başta kullanmıştım 5-6 ay yan etkilerini görünce bıraktım.dkh dışında da bazı ilaçlar var tedavisi için ama en etkilisi kilo vermek. pkonun özellikleri çok hafif var bende eskiden beri vardı ama hiç adet düzensizliğim olmamıştı bu kadar kilo alınca olmaya başladı. demekki kilo tetikliyor ve verince umarım kalmaz. bir de soğan kürü uygulaylım bakalım. ne olacak. zaten kesin tanı için hormon testini önümüzdeki reglin2. günü yapacamışız. yani o zamana kadar azami dikkat etmem gerek. ama şunu biliyorum çaresiz bir şey değil çok şükür ki. ömrüm boyunca kiloma çok dikkat etmeliyim. yani ömür boyu sağlıklı beslenmeliyim onun dışında o an gerekirse tedavi olmalıyım. bu kadar . çok şükür başka bir şey çıkmdı. hatta bu pkoyu sevmeye başladım bile. kilo kontrolü için bana zorlayıcı. bu sayede ömür boyu sağlıklı beslencem

neyse canlar ben kaçayım 12.30da arkadaşlarla buluşcaz y.lisans için hocalarla görüşcez. akşam üstü uğrarım yine kendinize iyi bakın keyifli günlera.s.opuyorumnanaktan

listen tamam canım . tebrik ederim azracığım çok güzel kilo vermişsin nasıl yaptın canım . nasıl bir yöntem uyguladında bu hafta bu kadar kilo verdin süpersin ....

listen tamam canım . tebrik ederim azracığım çok güzel kilo vermişsin nasıl yaptın canım . nasıl bir yöntem uyguladında bu hafta bu kadar kilo verdin süpersin ....
saol cnmcım
dr kontrolü artı 6 gün spora gidiyorum
artı dr kontrolünde xenical kullnmaya başladım
ilk hafta bekliyordum zaten böle bi sonuç
ama sonra duraksayacak

bu arada szn listeyi kontrol edemicem k.bakma
evden çıkcam az sonra anca akşama girerrim kızmn okulunda sergi var
öğrtemene yardım edecem
bilgin olsun canım

tamam canım ben takımdaki arkadaşlara kontrol ettiririm bir yanlışlık olmaz sanırım . tekrar tebrik ediyorum seni

6.TAKIM 160.ETAP

aeben ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / 0,83 % )
Naz ( 61,0 / 61,0 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 72,2 / 72,2 / 0,00 / 0,00 % )
sultan_gibi ( 58,5 / 58,5 / 0,00 / 0,00 % )
derya_lim ( 73,0 / 73,0 / 0,00 / 0,00 % )
suura ( 84,4 / 84,4 / 0,00 / 0,00 % )
eddoras ( 70,0 / 69,5 / 0,5 / 0,71 % )
eylulums ( 67,5 / 66,7 / 0,8 / 1,19 % )
kirazz_z ( 76,7 / 76,7 / 0,00 / 0,00 % )
yumukum ( 84,0 / 82,7 / 1,3 / 1,55 % )
şekerkizz2009 ( 82,2 / 80,0 / 2,2 / 2,68 % )
nazzoo ( 81,5 / 79,1 / 2,4 / 2,95 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 871,5 / 863,8 / 7,7 / 0,88 % )

MELEK
10.06.2010 BAŞLANGIÇ : 75 KıLO

elifçiğim listeyi sende kontrol edebilirmisin azracığım bakamayacak bugün . payşalım alanına koymadan seninde onayından geçsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…