oy suram geçmiş olsun dün yazacaktım kaldı canımaslında benim pko sanırım yeni yeni çünkü dr. bana söylemedi. ben tahmin edince senin bir şey yok yeni, ben o yüzden hemen bırak korunmayı diyorum bir çok pkolu kendiliğinden çocuk sahibi olabiliyor dedi. ben dkh kullanmıyorum eşim korunuyor prezervatif. başta kullanmıştım 5-6 ay yan etkilerini görünce bıraktım.dkh dışında da bazı ilaçlar var tedavisi için ama en etkilisi kilo vermek. pkonun özellikleri çok hafif var bende eskiden beri vardı ama hiç adet düzensizliğim olmamıştı bu kadar kilo alınca olmaya başladı. demekki kilo tetikliyor ve verince umarım kalmaz. bir de soğan kürü uygulaylım bakalım. ne olacak. zaten kesin tanı için hormon testini önümüzdeki reglin2. günü yapacamışız. yani o zamana kadar azami dikkat etmem gerek. ama şunu biliyorum çaresiz bir şey değil çok şükür ki. ömrüm boyunca kiloma çok dikkat etmeliyim. yani ömür boyu sağlıklı beslenmeliyim onun dışında o an gerekirse tedavi olmalıyım. bu kadar . çok şükür başka bir şey çıkmdı. hatta bu pkoyu sevmeye başladım bile. kilo kontrolü için bana zorlayıcı. bu sayede ömür boyu sağlıklı beslencem
neyse canlar ben kaçayım 12.30da arkadaşlarla buluşcaz y.lisans için hocalarla görüşcez. akşam üstü uğrarım yine kendinize iyi bakın keyifli günlera.s.opuyorumnanaktan
tebrikler ablacım ...alkisalkisalkisgünaydın arkadaşlara.s.
69.5 kiloyum
akrep hoş geldin ....:1hug:hoşbulduk canım
6.TAKIM 160.ETAP
aeben ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / 0,83 % )
Naz ( 61,0 / 61,0 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 72,2 / 72,2 / 0,00 / 0,00 % )
sultan_gibi ( 58,5 / 58,5 / 0,00 / 0,00 % )
derya_lim ( 73,0 / 73,0 / 0,00 / 0,00 % )
suura ( 84,4 / 84,4 / 0,00 / 0,00 % )
eddoras ( 70,0 / 69,5 / 0,5 / 0,71 % )
eylulums ( 67,5 / 66,7 / 0,8 / 1,19 % )
kirazz_z ( 76,7 / 76,7 / 0,00 / 0,00 % )
yumukum ( 84,0 / 82,7 / 1,3 / 1,55 % )
şekerkizz2009 ( 82,2 / 80,0 / 2,2 / 2,68 % )
nazzoo ( 81,5 / 79,1 / 2,4 / 2,95 % ) yeni üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 871,5 / 863,8 / 7,7 / 0,88 % )
MELEK
10.06.2010 BAŞLANGIÇ : 75 KİLO
elifçiğim listeyi sende kontrol edebilirmisin azracığım bakamayacak bugün . payşalım alanına koymadan seninde onayından geçsin .
aslında benim pko sanırım yeni yeni çünkü dr. bana söylemedi. ben tahmin edince senin bir şey yok yeni, ben o yüzden hemen bırak korunmayı diyorum bir çok pkolu kendiliğinden çocuk sahibi olabiliyor dedi. ben dkh kullanmıyorum eşim korunuyor prezervatif. başta kullanmıştım 5-6 ay yan etkilerini görünce bıraktım.dkh dışında da bazı ilaçlar var tedavisi için ama en etkilisi kilo vermek. pkonun özellikleri çok hafif var bende eskiden beri vardı ama hiç adet düzensizliğim olmamıştı bu kadar kilo alınca olmaya başladı. demekki kilo tetikliyor ve verince umarım kalmaz. bir de soğan kürü uygulaylım bakalım. ne olacak. zaten kesin tanı için hormon testini önümüzdeki reglin2. günü yapacamışız. yani o zamana kadar azami dikkat etmem gerek. ama şunu biliyorum çaresiz bir şey değil çok şükür ki. ömrüm boyunca kiloma çok dikkat etmeliyim. yani ömür boyu sağlıklı beslenmeliyim onun dışında o an gerekirse tedavi olmalıyım. bu kadar . çok şükür başka bir şey çıkmdı. hatta bu pkoyu sevmeye başladım bile. kilo kontrolü için bana zorlayıcı. bu sayede ömür boyu sağlıklı beslencem
neyse canlar ben kaçayım 12.30da arkadaşlarla buluşcaz y.lisans için hocalarla görüşcez. akşam üstü uğrarım yine kendinize iyi bakın keyifli günlera.s.opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5tahmin ediyordum şeker bu sonucu tebrikler ablası .:lepi::lepi:ayyyyyyyyyyy ödüm koptuu elektrıkler gitti daha yenii geldiii
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ablacımmmmmmmmmmmmm 80 ni gördümmmmmmmm yaa çoook mutluyummmm
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5tahmin ediyordum şeker bu sonucu tebrikler ablası .:lepi::lepi:
devamını dilerim .kaydirigubbakcemile5
kıslar akrebim bizimle paylaşım yapacak ihtiyacı var yerimseniben takımdaymış gibi listede yer olmadıgından ...bagrınaza basacagınıza eminim ...opuyorumnanaktan
baktım nazlım ..listeyi paylaşım alanına bıraktım . bu hafta 1.lik ve 2.liği kaçırdık belki 3. oluruz .
tebrikler azracım demek dr kontrolunE ve ilaca başladın bacım niye söylemedim bende sıkı sıkı montiye gel diyorum hay Allah .kaydirigubbakcemile38. TAKIM * *160.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 96,4 / 95,7 / 0,7 / 0,73% )
AySeCeYlİn ( 60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
NİLBERA ( 61,7 / 60,8 / 0,9 / 1,46% )
elimphia (84,8) geri dönmek üzere ayrıldı
chatlax ( 68,1 / 68,1 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 126,5 120,3 6,2 4,90% )
asutaha ( 79,0 79,0 0,0 0,00% )
çokoprens ( 63,0 61,0 2,0 3,17% ) yeni üye
handerya ( 73,7 / 73,7 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 628,9 / 619,1 / 9,8 / 1,56% )
kardeş takım acil kontrol edermsnz evden çıkacam da
baktım nazlım ..
Kıslar kilo verenleri tebrik ederim .
Vermeyenlerde haftaya inşallah .
Ama [ı]derya. Nazlı. Sultanım[/ı] haftayda sabit olursanız sopa geliyor ha helede kaçamak yaptıgınız için bu duraksamalarınız bunu sizde biliyorsunuz :umursamaz:
Derya gelmedi okumadım mesaj dimi nazlım ..
Deryacım eger cuma gelemiyorsan neden perşembeden kilo bildirmiyorsun bu kaçıncı güzelim .:umursamaz:
Yumukum gelmedimi o gelirdi benmi kaçırdım ...:sm_confused:
baktım nazlım ..
Kıslar kilo verenleri tebrik ederim .
Vermeyenlerde haftaya inşallah .
Ama [ı]derya. Nazlı. Sultanım[/ı] haftayda sabit olursanız sopa geliyor ha helede kaçamak yaptıgınız için bu duraksamalarınız bunu sizde biliyorsunuz :umursamaz:
Derya gelmedi okumadım mesaj dimi nazlım ..
Deryacım eger cuma gelemiyorsan neden perşembeden kilo bildirmiyorsun bu kaçıncı güzelim .:umursamaz:
Yumukum gelmedimi o gelirdi benmi kaçırdım ...:sm_confused:
ÇİMETERLER SİZİ .... (herşeyi seçen )) :roflol::roflol::roflol::roflol:yemekte ciğer varmış :bbo:
saat 1 olmuş beklemede zaten ..yumukum geldi ablam . Kirazda mesaj çekti bana ama derya malesef gelmedi . Türkiyeye gelecekleri için vize işlemleri için koşuşturuyorum demişti en son . 4. Takım en geç saat 17:00 a kadar listelerin hazır olmasını rica ettiler bende daha fazla beklemedim deryayı
ÇİMETERLER SİZİ .... (herşeyi seçen )) :roflol::roflol::roflol::roflol:
yemede zaten çiger cıslar arasında montide ...
ayran içde yanında ne yiyceksin elifim salatadamı yok ...kaydirigubbakcemile daha oda yoksa 2 dl ekmek ye bari ayranla ...sempatiksalakcinniayran iççem :içelim:
ayran içde yanında ne yiyceksin elifim salatadamı yok ...kaydirigubbakcemile daha oda yoksa 2 dl ekmek ye bari ayranla ...sempatiksalakcinni
o zaman ayranla orda fıbdık fıstık vardır ayranın yanında büyük bir avuç onlardan ye ..pilavla ciğer var sadece ,salata yapmamış
ekmeğim de yok yanımda
aç hissetmiyorum zaten
akşam taze fasulyem var yanına yoğurt ve salata cokacimcoook
o zaman ayranla orda fıbdık fıstık vardır ayranın yanında büyük bir avuç onlardan ye ..
açkalman çok sakıncalı akşama gözün dönmesin ilk günden şu an aç olmaya bilirsin ögününü geçirme .olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?