Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oy suram geçmiş olsun dün yazacaktım kaldı canım
bir çok pikalu bayan ilaç tedeviside görüyor insülin direncine vede yumurtlamayı çogaltıcı ... dr sana ilaçönerdimi bu konuda .. fatudada vardı piko ne yaptı o cadıda bugünlerde ne kadar çok duyorum bu rahassızlıgı kıslar nedenki?

rabbım tez zamanda şifanı ve kucagına bebişini versin suram ..:Saruboceq: tabi tüm isteyenlere :Saruboceq:

problem yok canım ellerine sağlık olumunekankayizsmile

anladım canım ben hap kullanıyosun sanıyordum

bende senin gibi 6 ay kullandım yan etkilerini görünce bıraktım

nazlıma da söylemiştim hatta tavsiye etmiyorum diye

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5tahmin ediyordum şeker bu sonucu tebrikler ablası .:lepi::lepi:
devamını dilerim .kaydirigubbakcemile5

kıslar akrebim bizimle paylaşım yapacak ihtiyacı var yerimseniben takımdaymış gibi listede yer olmadıgından ...bagrınaza basacagınıza eminim ...opuyorumnanaktan

seve seve yardımcı oluruz ablacığım . kapımız herkese açık

listeyi paylaşım alanına bıraktım . bu hafta 1.lik ve 2.liği kaçırdık belki 3. oluruz .

listeyi paylaşım alanına bıraktım . bu hafta 1.lik ve 2.liği kaçırdık belki 3. oluruz .
baktım nazlım ..
kıslar kilo verenleri tebrik ederim .
vermeyenlerde haftaya inşallah .

ama derya. nazlı. sultanım haftayda sabit olursanız sopa geliyor ha helede kaçamak yaptıgınız için bu duraksamalarınız bunu sizde biliyorsunuz :umursamaz:
derya gelmedi okumadım mesaj dimi nazlım ..
deryacım eger cuma gelemiyorsan neden perşembeden kilo bildirmiyorsun bu kaçıncı güzelim .:umursamaz:
yumukum gelmedimi o gelirdi benmi kaçırdım ...:sm_confused:

Son düzenleme:
tebrikler azracım demek dr kontrolunE ve ilaca başladın bacım niye söylemedim bende sıkı sıkı montiye gel diyorum hay Allah .kaydirigubbakcemile3

yumukum geldi ablam . Kirazda mesaj çekti bana ama derya malesef gelmedi . Türkiyeye gelecekleri için vize işlemleri için koşuşturuyorum demişti en son . 4. Takım en geç saat 17:00 a kadar listelerin hazır olmasını rica ettiler bende daha fazla beklemedim deryayı

haftayada sabit olursak döv bizi ablam . Zaten haftayada sabit çıkarsam yuh sana nazlı diycem kendi kendime ......

saat 1 olmuş beklemede zaten ..
deryam koşturuyor vemademde izne çıkacaksa gelince yazsın izne ayıralalım ...:1hug:
kiraz bu hafta kilo vermemişmi...akannehir bak o bu hafta dayaklık işte ...:mymeka::mymeka:
söz olcak diye saldı o cadı ...

ayran içde yanında ne yiyceksin elifim salatadamı yok ...kaydirigubbakcemile daha oda yoksa 2 dl ekmek ye bari ayranla ...sempatiksalakcinni

pilavla ciğer var sadece ,salata yapmamış

ekmeğim de yok yanımda

aç hissetmiyorum zaten

akşam taze fasulyem var yanına yoğurt ve salata cokacimcoook

pilavla ciğer var sadece ,salata yapmamış

ekmeğim de yok yanımda

aç hissetmiyorum zaten

akşam taze fasulyem var yanına yoğurt ve salata cokacimcoook
o zaman ayranla orda fıbdık fıstık vardır ayranın yanında büyük bir avuç onlardan ye ..
açkalman çok sakıncalı akşama gözün dönmesin ilk günden şu an aç olmaya bilirsin ögününü geçirme .olumunekankayizsmile

9 tane de fındık yedim

bi de çilek öğünlerden sonra bile yenebilir dediğini hatırlıyorum o yüzden üstüne 3 tane de çilek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…