Arada 1.60 lar var onlari da bizden sayabiliriz 2 cm in lafi olmaz
Cook alismisim 11 -12 uyumaya ramazan da cook zorlanmistim simdii yine erken yatabiliyorum:))Bugün okula gideceğim diye ben de erken yattım akşam. Alıştım her gece 3e kadar oturmaya. Dün 12.30 erken sayılır benim için
Belli uyudugun onca etiket yaptik aksam bir kere de duymadinArada 1.60 lar var onlari da bizden sayabiliriz 2 cm in lafi olmaz
Cook alismisim 11 -12 uyumaya ramazan da cook zorlanmistim simdii yine erken yatabiliyorum:))
Benimki uyuyor hala, ben kendi kendime uyandım. Neyse zaten okula gidecektim bugün, hazırlanıp çıkarım çok geç olmadan. Bugün oğlan babada, ben okula gidip azıcık dinleneyimSizi bilmem benim oğlanlar uyandı
Allah kolaylık versin canım, biraz daha büyüyünce rahatlayacaksin nasılsa.Öbür odaya gelip sürekli anne anne anneee uyanana kadar rahatsiz ediyo maymun uyumak ne mumkun ramazanda uyuyodum simdi uyuyunca islerimi yapiyorum sporumu yapiyorum napim
Ne güzel bende calismak istiyorum artik ne iş olursa yaparimBenimki uyuyor hala, ben kendi kendime uyandım. Neyse zaten okula gidecektim bugün, hazırlanıp çıkarım çok geç olmadan. Bugün oğlan babada, ben okula gidip azıcık dinleneyim
Amin canım inşallahAllah kolaylık versin canım, biraz daha büyüyünce rahatlayacaksin nasılsa.
Bu dönemde emzirmek hakkaten fayda sağlayabilir. Benimki de çok düşkündü, kıl bağladım malesef. İlk üç gece çok zorlandık ama sonrası kolay geldi. Seninki de kendi kendine bırakacak gibi değil yaniEvet canim kardesimde keskti uykusunu aliyo simdi diyo,hemsire 2yasini bekle dedi bu hastalıklardan dolayi korur onu gene dedi bakalim nezaman bırakacak memeye çok düşkün aşk yasiyo resmen
Beni bıraksalar TV karşısında sabaha kadar oturabilirim. Neyse ki yatağa girer girmez uyuyabilme gibi bir becerim varArada 1.60 lar var onlari da bizden sayabiliriz 2 cm in lafi olmaz
Cook alismisim 11 -12 uyumaya ramazan da cook zorlanmistim simdii yine erken yatabiliyorum:))
Sabah kalktim birde onlari okudum her yerde konusmuslarBelli uyudugun onca etiket yaptik aksam bir kere de duymadin
heeee iste dikizleyim dedim alttan altaaa fişfik yapim dedimSabah kalktim birde onlari okudum her yerde konusmuslar
Gel canım birlikte çalışalım. Sınav sorusu hazırlarız öğrenciye, notları veririz. Çayımızı kahvemizi alıp keyif de yaparız, ne de olsa dönem bitti çok iş yok. Ahh keşke mümkün olsa ne güzel olurmuş, hayali bile mutlu etti.Ne güzel bende calismak istiyorum artik ne iş olursa yaparimbenide alsana songul temizlik bile yaparim yaninda yeterki bebeye babasi baksin
Ayyyy nede mutlu oldumGel canım birlikte çalışalım. Sınav sorusu hazırlarız öğrenciye, notları veririz. Çayımızı kahvemizi alıp keyif de yaparız, ne de olsa dönem bitti çok iş yok. Ahh keşke mümkün olsa ne güzel olurmuş, hayali bile mutlu etti.
Birde yemek topiginde konuşmuşlar ordan da etiketlerim vardi
Kek e meydan okumaydi oSende kunefe iskender ikram etmissin
Ama kekin kalorisi daha düşüktürKek e meydan okumaydi o
Heeee vallaaa kaptanın ikram etti minik yemicem desemde burnumdan sokucakti kiii kactimSende kunefe iskender ikram etmissin
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar...
Bugun ilk defa oğlumdan önce uyandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?