Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arada 1.60 lar var onlari da bizden sayabiliriz 2 cm in lafi olmaz

Cook alismisim 11 -12 uyumaya ramazan da cook zorlanmistim simdii yine erken yatabiliyorum:))
Belli uyudugun onca etiket yaptik aksam bir kere de duymadin

Öbür odaya gelip sürekli anne anne anneee uyanana kadar rahatsiz ediyo maymun uyumak ne mumkun ramazanda uyuyodum simdi uyuyunca islerimi yapiyorum sporumu yapiyorum napim
Allah kolaylık versin canım, biraz daha büyüyünce rahatlayacaksin nasılsa.

Benimki uyuyor hala, ben kendi kendime uyandım. Neyse zaten okula gidecektim bugün, hazırlanıp çıkarım çok geç olmadan. Bugün oğlan babada, ben okula gidip azıcık dinleneyim
Ne güzel bende calismak istiyorum artik ne iş olursa yaparim benide alsana songul temizlik bile yaparim yaninda yeterki bebeye babasi baksin

Evet canim kardesimde keskti uykusunu aliyo simdi diyo,hemsire 2yasini bekle dedi bu hastalıklardan dolayi korur onu gene dedi bakalim nezaman bırakacak memeye çok düşkün aşk yasiyo resmen
Bu dönemde emzirmek hakkaten fayda sağlayabilir. Benimki de çok düşkündü, kıl bağladım malesef. İlk üç gece çok zorlandık ama sonrası kolay geldi. Seninki de kendi kendine bırakacak gibi değil yani

Arada 1.60 lar var onlari da bizden sayabiliriz 2 cm in lafi olmaz

Cook alismisim 11 -12 uyumaya ramazan da cook zorlanmistim simdii yine erken yatabiliyorum:))
Beni bıraksalar TV karşısında sabaha kadar oturabilirim. Neyse ki yatağa girer girmez uyuyabilme gibi bir becerim var

Ne güzel bende calismak istiyorum artik ne iş olursa yaparim benide alsana songul temizlik bile yaparim yaninda yeterki bebeye babasi baksin
Gel canım birlikte çalışalım. Sınav sorusu hazırlarız öğrenciye, notları veririz. Çayımızı kahvemizi alıp keyif de yaparız, ne de olsa dönem bitti çok iş yok. Ahh keşke mümkün olsa ne güzel olurmuş, hayali bile mutlu etti.

Ayyyy nede mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…