- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Şarkı çok güzelmiş beni bambaşka yerlere götürdüBir şarkı bırakayım böyle derinden.
Gece gece kaybolmayasin kuzumŞarkı çok güzelmiş beni bambaşka yerlere götürdü
23 haziran
08.30
1 yumurta
Prynir
Zeytin
13.00
1 kase yoğurt
2 kaşık mercimekli bulgur
4 kaşık kıyma tava
18.00
1 büyğk bardak kefir
Yarım tabak etli yeşil fasulye
Su 3 veya 3.5 karıştırdım
Spor 50 dk pilates 300p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
Tam zamanında okudum mesajını tam sabah çekirdepimi çitleyecekkene... gideyim de yumurta haşlayayımYemek ye yavru kuş ya bu menü diil ki kız
Nazi kampı mı nr kampı orası nsl tatil bu
Zati normalde yemek yemiyorsun
Yarın sabah yumurta ye
Sabah çekirdeği ne kız
Sadece 1 fotoğraf yukleyecektim ben. Nasıl oldu ki şimdi bu böyleGünaydın herkesesizi kizimla tanıştırayım. Her sabah aynı saatte unutmadan bagira bağıra uyandırır bizi. Neymiş kalkıp oyun oynayacakmisiz Eki Görüntüle 2653690 Eki Görüntüle 2653690
Yaa cook tatliGünaydın herkesesizi kizimla tanıştırayım. Her sabah aynı saatte unutmadan bagira bağıra uyandırır bizi. Neymiş kalkıp oyun oynayacakmisiz Eki Görüntüle 2653690 Eki Görüntüle 2653690
Teşekkür ederimmm. Kendisi hayatımın merkezinde olduğu için sizlerle de tanissin istedimYaa cook tatli
Oyyyy masaAllah ben bu kizi yirim yirimGünaydın herkesesizi kizimla tanıştırayım. Her sabah aynı saatte unutmadan bagira bağıra uyandırır bizi. Neymiş kalkıp oyun oynayacakmisiz Eki Görüntüle 2653690 Eki Görüntüle 2653690
Cook memnun oldukTeşekkür ederimmm. Kendisi hayatımın merkezinde olduğu için sizlerle de tanissin istedim
Gunaydin canim ❤Gunaydinn kizlarr
3 hafta sonra doğum yapacak. Ultrasonda az yavrusu var dedi veteriner. Biri babalık hakkı olarak erkek tarafının olacak. Birini arkadaşımıza sahiplendirecegiz. Eğer bir tane daha olursa onu da sahiplendiririz yüksek ihtimalCook memnun olduk
Ne zaman dogum yapacak yavrulari sahiplendircek misiniz
Senin yerine hemen öptüm bı taneOyyyy masaAllah ben bu kizi yirim yirim
benimkide uyandıGünaydın kizlar benim ama çok uykum var bebe kalkti erkenden gene
Aksama kadar halim kalmiyo bu sefer ayaklarim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?