- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.711
- 698
Gözüm dondu yarışmaci yi kandiracak diye napimAma kekin kalorisi daha düşüktür
Heeee vallaaa kaptanın ikram etti minik yemicem desemde burnumdan sokucakti kiii kactim
Akli olan kanarmi benim gibiGözüm dondu yarışmaci yi kandiracak diye napim
Senin yarismacilar da yemege hazirmis pogaca yiyen vardi o saatteGözüm dondu yarışmaci yi kandiracak diye napim
Seni bile yerdimde dua et diyetteyimBir daha kaçışın yok yaşlı teyze edasıyla yemeden gondermicem onlari sana
Heeee vallaaa makarna pogca neler nelerSenin yarismacilar da yemege hazirmis pogaca yiyen vardi o saatte
Senin yarismacilar da yemege hazirmis pogaca yiyen vardi o saatte
Oyun havası açayım mı birdeHeeee vallaaa makarna pogca neler neler
Şuan her uanlarim agriyor yeni uyandim
Kaptanim o saatte ne zumbasi bana yediremediklerini kendi oturup yedi kalmasin. Diye
Ayy beni yiyicikkkSeni bile yerdimde dua et diyetteyim
Yeminle eşim gece geldi yarım istiyor musun dedi beni mi siniyorsun sen gece gece dedimKaptanim o saatte ne zumbasi bana yediremediklerini kendi oturup yedi kalmasin. Diye
Olsun bebem ben seni yemesini bilirim ustune sporumuda yaparim hazmetsin diyeAyy beni yiyicikkkher kuş in eti yenmez demedi mi annen sana
Yarım ne diyecek olursan elif yarım köfte ekmek ile yarım kokoreç yen miYeminle eşim gece geldi yarım istiyor musun dedi beni mi siniyorsun sen gece gece dedim
Gittiler herkes birer yarım almış geldiler
Yutkuna yutkuna bir kaldim baktım öylece
Kolay hazmedilirim iri gorundugume bakma çok lifliyim benOlsun bebem ben seni yemesini bilirim ustune sporumuda yaparim hazmetsin diye
Halı işin başlangıcydı asıl temizlik şimdi başladı
bosver sen zayiflayinca onlarda sana öyle bakcak emin ol kafani bir saga bir sola salla istemiyorum yemicem de hayir demeyi öğren herkese karsi sen kazanicaksinYeminle eşim gece geldi yarım istiyor musun dedi beni mi siniyorsun sen gece gece dedim
Gittiler herkes birer yarım almış geldiler
Yutkuna yutkuna bir kaldim baktım öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?