Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

9 tane de fındık yedim

bi de çilek öğünlerden sonra bile yenebilir dediğini hatırlıyorum o yüzden üstüne 3 tane de çilek yedim
evet elifim çilekten bişi olmaz ögünlerde yiyebilirsin biraz daha ye kıs 3 tane yamiş öylen niyetine sayacaksın hadi afiyet olsun ...
çizelgemi değiştirdim:))
hayırlı olsun tez eskisin .opuyorumnanaktan

aebancm okadar yoğunumki diyetimi bu kadar yapabildiğime şükrediyrm.
annemin öğünlerini aksatmamak için kendimi unutuyorum.:1no2:
montide karpuz yenmiyormydu canım.

Evet ablacımm tahmin etmiştin bi kaç gündür yürüyüşü saldım yarından tezi başlıyorum yinee inşallah daha çok vericem bu haftaa sizlerin desteğiyle başardım bunu yoksa umudum pek yoktu çook sağolun

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar selammm,ay berbat yorgunum ölüyorumm kafamçokkarıştı sabah kilomu yazdım çıktım kusura bakmayın,görümcemin kızı geldi kahvaltıya,haftaya kardeşinin sünneti var davetiyeler dün geldi daha yazdık hepsini,aldım onuda yarısından çoğunu dağıttık ama bu saat oldu anca eve gelebildim akannehir Allahtan araba varda bu sıcakta ne zor olurdu düşünemiyorum bile delikafadulden siler neler yaptınız daha geçmişe bakamadım kaçıncı olduk çok merak ediyorum delikafadulden

TEBRİKLER YUMUKUM HARİKASIN DURMADAN YOLA DEVAM ...:lepi:

inş. canım tam gazzz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hesaplaması şöyle :

2,4/ 81,5 = 0,029447...

0,029447.. * 100 = 2,94 %

bi alkış da ayşegülüme alkisalkisalkis

saol bitanem ah nerde o geçen seneki kilom boshayallersmile şimdi haftaya düğün var hiçbişeyin içine giremiyorum ah akılsız kafam :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ah buna çok güldüm nazzo,tebrik ederim bu arada ve bendende evet takıma hoşgaldin canımm Şeniz

bravo şekerrr işte bak azim istikrar herşeyden önemli yavaş yavaş başaracağız hep birlikte :lepi:

geçmişede şöyel bi göz attm bu arada 1 ve 2.liği kaçırmışız ama kaçıncı olduk onu göremedim bi paylaşım alanına bakayım ben

4. olmuşuz yumukum

nazar değdi takımımıza

olsun meleğim 4.lükte güzel haftaya inşallah veremeyenlerde kilo verirse yine ilk sıralara yerleşiriz kaydirigubbakcemile5
bu arada kızlar ben yarından itibaren biraz ihmal edebilirim sizleri malum 19unda sünnet var yarın ayvalıktan görümcemler geliyor,davetiyelerin kalan kısmı ve alışveriş derken önümüzdeki hafta çok yoğun olacağım elimden geldiği ve fırsatım olduğu kdar gelmeye çalışırım ama daha çok geceleri olabilir şimdiden kusuruma bakmayın a.s

bugün biraz astım diyeti onuda demeden geçemicem :kedi: kahvaltı güzeldi 1 dilim tam buğday,domates,peynir,salatalık,yeşillik ve şekersiz çay
sonra davetiyeleri dağıtmaya çıktık artık fenalaşacaktım nerdeyse 2 tane lokma yedim izmirliler bilir hamur işi boshayallersmile sonra akşam üstü neskafe ve yanında abur cubur az ama olsun :mymeka: akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum ayran ve meyveyle geçiştiricem mideyi hepten boş bırakmayayımda ceza verdim kendime :mymeka:

selam kıslar nasılsınız 4. olmsuz sanırsam sabah bidirimden sonra giremedim kusrabakmayın öglende dersaney gdnce ancak fırsat buldum girmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…