Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay ben bunu çok isterim varya, ama köpüşle nasıl anlaşırlar ki, tabi sadece ben isterim, eşim o kadar da hevesli olmayabilir. 2,5 sene kedi bakmıştım sokak kedisiydi, o da çok tatlıydı rahmetli oldu maalesef

canım bu ne çok az yemişin, soğanlama nedir bilemedim ????
mercimeğin yanına salata yoğurtta olsaydı ya hani

Ya çok uzuldum o kadar can arkadas oluyorlar ki sizin için çok zor olmuştur eminim. Kızım beni zor zamanlarimi atlatmak da en yakın arkadaşım oldu. Bebekten tanıştıkları da genelde problem yaşamadan birlikte yaşayabiliyorlar. Ama yetişkin olduğunda alıştırmak zor oluyor kedi için eşimde öyle çok hevesli değildi şimdi eve geldiğinde ilk kizimm diyerek içeri giriyor

selamlar önce dunun menüsü
23 haziran
Sabah:,haşlanmış yumurta kirmizi soğan iki dilim esmer ekmek domates salatalık peynir 3 yesil zeytin
Ara:avokado yarısını kızım yedi
Kahve
Aksam saat 5 :karnabahar yemegi bi tabak etli turlu yogurt
Spor:2 saat halı yikadık tul yıkadım cam sildim evle uğraştım 2 saatte aksam isim
Su :2 litre bir büyük bardak ayran
Zipzip-

Kendim yaptım ayıptır söylemesi kıymada yağsızdı ama çok güzel tok tuttu acaba az yediğimdenmi gitmiyorki bünye az oldu bunu yağa dönüştüryümmü diyoki

canım kahvaltına 1 yumurta daha ilave edebilirsin, salatalarını biraz daha bol tut, ve yoğurdu aynı şekilde bir de böyle dene bakalım

canım bu ne çok az yemişin, soğanlama nedir bilemedim ????
mercimeğin yanına salata yoğurtta olsaydı ya hani
Ay ben salatayı yazmayı unutmuşum 1 kase salata da yedim akşam soğanlama 4-5 soğanı tavada kıyma baharatla kavurup yumurta kırarız Bi nevi soğanlı yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…