Günaydın herkesesizi kizimla tanıştırayım. Her sabah aynı saatte unutmadan bagira bağıra uyandırır bizi. Neymiş kalkıp oyun oynayacakmisiz Eki Görüntüle 2653690 Eki Görüntüle 2653690
Yok süprizKabakmi yapcan gene yoksa
3 hafta sonra doğum yapacak. Ultrasonda az yavrusu var dedi veteriner. Biri babalık hakkı olarak erkek tarafının olacak. Birini arkadaşımıza sahiplendirecegiz. Eğer bir tane daha olursa onu da sahiplendiririz yüksek ihtimal
MerhabaDün giremedim menümü yazayım hemen
"salı"
Sabah(09.30)
- soğanlama, 2 dilim ekmek
Ara
-sade Türk kahvesi
Akşam (19.30)
- 1.5 kepçe yeşil mercimek yemeği
Su:2.5 lt
Spor: 20 dk yoga, 60 dk cardio, 6000 adım
Toplam: 490psportie
Ya çok uzuldumay ben bunu çok isterim varya, ama köpüşle nasıl anlaşırlar ki, tabi sadece ben isterim, eşim o kadar da hevesli olmayabilir. 2,5 sene kedi bakmıştım sokak kedisiydi, o da çok tatlıydı rahmetli oldu maalesef
İsmi Queenyerim ben bu tontişi, adı ne ? benimde köpüş kızım var
Abbowwwretro_hippo Canfeb @Elalis unuttuklarimda vardır bunlar nerden geldi ucude listede artikin gandirmayin bizi gördum.hüsam .bey gördum
Kendim yaptım ayıptır söylemesi kıymada yağsızdı ama çok güzel tok tuttuacaba az yediğimdenmi gitmiyorki bünye az oldu bunu yağa dönüştüryümmü diyoki
Ay ben salatayı yazmayı unutmuşum 1 kase salata da yedim akşamcanım bu ne çok az yemişin, soğanlama nedir bilemedim ????
mercimeğin yanına salata yoğurtta olsaydı ya hani
Evet yastık gitti kavga bitmedi bitmedi canımYastık gitti kavga bittimi de hele ne ettin akşam
Ben ısıtırken yiyom onu
Muayene oldum yürüyerek gidiyorum eve
Valla ısıtırken yerim o kadarısıtırken 3 kaşık gömüyosun da kiloları öyle mi veriyosun
hoşgeldin, umarım herşey yolundadır evdeselam geri döndüm :) bu ikinci üyeliğim...
Her yemekten isitirken 3 kasik yiyorsan nasil kilo veriyorsunValla ısıtırken yerim o kadarelemtere fiş kem gözlere şiş
Unutmadim da mezun olsan da burda olursun yine dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?