tabisi de burda olurum
Kabakmi yapcan gene yoksa
Afiyet olsun canimbenim kabak çorbası pişmek üzere
Görüşürüz ablageçmiş bitti,
birtekCanfeb menü sporu yoktu sanırım düne ait
diğer notlarımı aldım
Bu arada ben kaçar sporum 1de gelince görüşürüz
şeker varsa ölçmen lazım canım açlık tokluk baş dönmesi başka sebeplede olabilir ihmal etme canımBildiğim yok şekerim ama annem babam ablam hepsinde var bizde genetik şeker
Muayene oldum yürüyerek gidiyorum eve
selam geri döndüm :) bu ikinci üyeliğim...
Gülümse25 bilişim danışmanımız çok iyi düşündün süpersinAslinda böyle yaparak yine güvenini sarsa bilirsin keşke ikna olana kadar güvenini sağlasaydin sonra.yine gelirdin migi bu hiç iyi olmayacak çok dikkat etmen lazım Google cromdan geçmişi silmen lazım girdiğin siteleri görmesin diye
Acaba bir ağzını mı yoklasa hayır derse daha çok sıkıntı olmasın sonra, niye bu kadar müdahale biz bekarlar anlamayız amaCanım tekrar hoşgeldin.... eşin yine öğrenirse tekrar sorun olmasın...istersen uygun bir dille anlat....kadın kadına muhabbet ediyoruz sonuçta....buraya da izin verir bence...amaç kilo vermek zaten...
İsmi Queenama sizin kızla da tanışalım
benim kabak çorbası pişmek üzere
Valla demek verilecek kilo çok gidiyor işte ne bileyim daha size bişey demiycemHer yemekten isitirken 3 kasik yiyorsan nasil kilo veriyorsun
Bilişime terfi ettim gördünşeker varsa ölçmen lazım canım açlık tokluk baş dönmesi başka sebeplede olabilir ihmal etme canım
geçmiş olsun hiç birşey demedi mi canım 7 temmuza kadar bekleyecek misin? Ayakkabı değiştirmen işe yarar mı denedim mi canım
Hoşgeldin
Gülümse25 bilişim danışmanımız çok iyi düşündün süpersin
Acaba bir ağzını mı yoklasa hayır derse daha çok sıkıntı olmasın sonra, niye bu kadar müdahale biz bekarlar anlamayız ama
Queen çok şirinmiş bayıldım❤
Afiyet olsun
Açsan orda salata menüsü de vardı..Spordan sonra oğlum hamburger istedi , bende sade kahveyle eşlik ediyorum
Heeee ye sen sonra kabak abla seni kurtarsinE Elif_Eylul canım naber, regl durumları kötü etkiledi mi seni, bu cuma için huzursuzum resmen, bakalım beni kabak kurtarıcak mı
Haftasonu ye lüp lüp iç güp güp
Be bekliyodum ki dimi
Nasıl gidiyo kızlar
Evde kabak çorbam var miss gibi kahve iyi gitti, bakmıyorum ben ona zatenAçsan orda salata menüsü de vardı..
Heeee ye sen sonra kabak abla seni kurtarsin
Benimde hic iyi olmadi 8gun once gelirmi bir meret cumaya belki hafiflerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?