31 a ya laf yok , beni evimin onundan alıp evimin önüne bırakıyor31çokkk dolaşıyor hic sevmiyom o otobusubende 29binerim yarim saate ordayim ,ama ben senden önce gelirsem kahve söyler icerim sıkıntı yok konusmam söverim
Heeeee iste onu diyom annem baglarbasinda oturuyo bibinerdik uyu uykunu al gitcegin yere kadar31 a ya laf yok , beni evimin onundan alıp evimin önüne bırakıyor
Ama biraz, belki birazdan biraz fazla, ya da çok çok fazla diğer yerleri dolanıyor olabilir
Bağlarbaşında ablam oturuyor 20 dk lık yolu 45 dk ya götürdü dolana dolana
O da o yüzden merak ediyordu,gözüyle görmeden inanamiyor
aminnnnnnn çok aminnnGüle Güle git, bol eksilerle dön canım
Dolana ay dolanaa31 a ya laf yok , beni evimin onundan alıp evimin önüne bırakıyor
Ama biraz, belki birazdan biraz fazla, ya da çok çok fazla diğer yerleri dolanıyor olabilir
Sen pro yeni mi oldunHeleeee loyyyy loyyyy loyyyy kibar yarım esmerimmmm loyyyyyyy
Tekrardan cook gecmis olsun canimsorma kaptanım ecel terleri döktüm dün
coronadan şüphelendim ama şükür bugün iyiym.birden ateşim çıktı,mide bulantısı,öksürük,nefes alamama.astım da var bende,buzdolabına zor attım kendimi ilaç için.
bidaha gitmiycem öyle kalabalık yerlere
Selam canım ❤
Selam kızlar
Neresi koy kac tane bakkal ,kahve hatta sok bile var
Eziyet etmezdik yaaAnladım ki bu beden bu eziyete gelemez
Gerçekten öyleHeeeee iste onu diyom annem baglarbasinda oturuyo bibinerdik uyu uykunu al gitcegin yere kadar
beni gaza getirme gülo bir gelirim 6 lı rakamlarla senEvet izin kilosunun altında oda pek mümkün olmayacağı için tatilin tadını çıkar Zeyno boşver
Yok öncesinde vardıSen pro yeni mi oldun
Ben uzaktan akrabayimZipzip- simdik bu yeni gelen arkadaslardamı bizim grupta yoksa ziyaret amacıyla mi geldiler sayamiyodum artikta
hooşşgeldin canımYok öncesinde vardı
Hoşgeldin canımBen uzaktan akrabayim
8senedir burdayım biraz ara verdim de kendimi özleteyim dedim dimihooşşgeldin canım
Seni tanıyor gibiyim yabancı gelmedi nick
Geçen sene burdamıydın
O zaman ben sizden önce orda olurum31 a ya laf yok , beni evimin onundan alıp evimin önüne bırakıyor
Sen gelsene takıma çok egleneciygggggggHeleeee loyyyy loyyyy loyyyy kibar yarım esmerimmmm loyyyyyyy
Az önce mülteci oldum alındım sanaSen gelsene takıma çok egleneciyggggggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?