Biraz piyango gibi ben sevdiğim 2 böreği seçmiştim zarf böreği ve Gül böreğiydi galiba hatırladığımTşk ederim canım nasip bu işler
Direk açık.adres şok un karşısı kahvenin çaprazi ikinci evGündoğdu köyü yavrum
Aaa iki dakika niye diyetten vazgectintamam ya bana göre degil diet
Güle Güle git, bol eksilerle dön canımeşime kızdım girmeyecektim ama kızımın kontrolü var ve kayınvalidem cocukları çok özledi onlar için gideceğim beni bu hafta izne ayır canım
Bekleyin bende geliyorumDirek açık.adres şok un karşısı kahvenin çaprazi ikinci ev
Bizim gümrük kapısı hergun açılıp kapaniyor zatın bu son bu son diye mülteci kampi gibi olduk
Gidip ağaç olmakta var
dün çok hastaydım canım spor yapmadım.erkenden de uyumuşum yazamadım kusura bakma@Findikfaresi123 @fattylamb94Elalis
arkadaşlar 24/6 çarşambaya ait menü ve spor bilgileriniz eksiktir.
Evet şokun çaprazı cami aralıgi düz yukariDirek açık.adres şok un karşısı kahvenin çaprazi ikinci ev
Gecmis olsun canım neyin vardün çok hastaydım canım spor yapmadım.erkenden de uyumuşum yazamadım kusura bakma
Vallami attım azda olsa tutmuşEvet şokun çaprazı cami aralıgi düz yukari
sorma kaptanım ecel terleri döktüm dünGecmis olsun canım neyin var
evet canim sankim beni taniyomussun gibiVallami attım azda olsa tutmuş
Taniyorum ama görmeyide çok isterim keşkeeeeeevet canim sankim beni taniyomussun gibi
E Elif_Eylul seni orda koymaz merak etme yakinsan gitmeni tavsiye ederimGidip ağaç olmakta varçaprazında çok ev varsa, Bursa çok güzel bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?