- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Hadi guzel bir eksi ile izne ayiralim canimBizde bugün patlıcan tava cacık var
Elhan sen bilirsin bir antepli olarak yağlı yapmadım kuyruk yağıda koymadım hiç sevmem
Pilav yapacaktım dedim dur yarın cuma finali güzel yap hafif geçir bugünü
Eferim bana
inşallah canımHadi guzel bir eksi ile izne ayiralim canim
Seni de yanlışlıkla etiketlemişim canım. Sabah sabah kafam Leyla olmuş...Canım pilates ağır bir spordur, mantık “en zayıf kasın kadar güçlüsün “
Amaç en çalışmayan kasları hedef alır ve böylelikle güçlendirir, kasları şişirmeye değil uzatmaya yöneliktir.
Bana göre pilates kilosu fazla olanların yapacağı bir spor değil, naçizane.
Burdan uzaksin canim buraya gelsen az cok yeme duzenin olusur :))Ben gelip gelip gidiyorum eski duzenime gecemedim bir simdi kalkip leslie yapiyorum ama :)
Üzerine tıklayınca tarif açılıyor kimin yaptığı belli oluyorBen kime verdim acabaaben de hiç bilmiyordum yapanların göründüğünü
Valla hakettin canım. Sunum 10 numara. Tadı da eminim öyledirŞimdi Gördüm canım çok tşk ederim ellerin dert görmesin
Limon ve yesilcay tansiyonunu etkileyebilir cook gecmis olsun canimKızlar iki gündür basım ağrıyor...
Soğuk suyla duş almıştım..
Ama zannediyor um Dukan içeceği yapıyor.4 gündür içiyorum...galiba tansiyonumu düşürüyor...ara vericem bir süre icmiycem...bide ben iliyana kadar içinden çıkarıyorum. ...yani 1 saat 2 saat demliği n içinde kalıyor yeşil çay. ....artık ondan mı neden bilemedim ...
Evet canim tansiyon düsürüyo benimde öyle oldu biraktim bendeKızlar iki gündür basım ağrıyor...
Soğuk suyla duş almıştım..
Ama zannediyor um Dukan içeceği yapıyor.4 gündür içiyorum...galiba tansiyonumu düşürüyor...ara vericem bir süre icmiycem...bide ben iliyana kadar içinden çıkarıyorum. ...yani 1 saat 2 saat demliği n içinde kalıyor yeşil çay. ....artık ondan mı neden bilemedim ...
Evet cokciyi geliyor burasi bana haklısın.Burdan uzaksin canim buraya gelsen az cok yeme duzenin olusur :))
ayrı ayrı tukecetecegim..,2 paket yeşilçay aldım...Limon ve yesilcay tansiyonunu etkileyebilir cook gecmis olsun canim
Her besin herkese iyi gelmiyor zamanla keşfedeceksin
Diyetisyen arkadaşin listesini her ay değiştirip yeni bir şey koyuyordu....vücudu şaşırtmak için. ...bir ay maden suyu....bir ay sabah kahvaltısı yulaflı meyveli karışım....bende birşeyler yapıcam artık.....ya kafam allak bullak. ....kabak çorbasına baharatı bastım bu sefer de yiyemedim ...bahane arar gibi hissediyorum kendimi ...kolorisi az diye sebze salata yiyorum ama porsiyonu büyük tutunca onun da kalorisi yükseliyor ...lezzetli yiyipEvet canim tansiyon düsürüyo benimde öyle oldu biraktim bende
Tabiki canim hergun degistir kahvaltimi yaptin yarin yogurt meyve yulaf ye,ertesi gun sütun icine yarim muz kakao tarçın bızzztt yap ic ögleni guzel yap aksami hafif geçir yani sana kalmışayrı ayrı tukecetecegim..,2 paket yeşilçay aldım...
Diyetisyen arkadaşin listesini her ay değiştirip yeni bir şey koyuyordu....vücudu şaşırtmak için. ...bir ay maden suyu....bir ay sabah kahvaltısı yulaflı meyveli karışım....bende birşeyler yapıcam artık.....ya kafam allak bullak. ....kabak çorbasına baharatı bastım bu sefer de yiyemedim ...bahane arar gibi hissediyorum kendimi ...kolorisi az diye sebze salata yiyorum ama porsiyonu büyük tutunca onun da kalorisi yükseliyor ...lezzetli yiyipZipzip- in dediği gibi ölçülü yemek daha mantıklı belki de ...
Normalde spor yapinca 2saat sonra kasların iniyoo ama bazi insanlarda değişebiliyor benim gibi mesela benim spor yaptigimda 2gun anca inebiliyor dizlerimin şişliğiZipzip- canım senin dünkü yazışmalarında n çikarimda bulundum....ama doğru mu anladım emin olmak istiyorum....
Spor yapınca vücut ertesi güne tartıda yüksek sayı mi gösteriyor...
Sen çok güzel kilo vermişsin. . Maşallah diyeyim....kaç ayda verdin ...koruma evresini nasil düşünüyor sunTabiki canim hergun degistir kahvaltimi yaptin yarin yogurt meyve yulaf ye,ertesi gun sütun icine yarim muz kakao tarçın bızzztt yap ic ögleni guzel yap aksami hafif geçir yani sana kalmış
Her gün yapınca nolur...ben bu hafta bi tek dün yapmadım...ısınma soğuma egzersizleri yapmayınca mi oluyor...Normalde spor yapinca 2saat sonra kasların iniyoo ama bazi insanlarda değişebiliyor benim gibi mesela benim spor yaptigimda 2gun anca inebiliyor dizlerimin şişliği
Sağol canim bende hemen 1 ayda yada 2ayda vermedim,ocak ayinda 12takimda basladim 1ay ordan buraya geldim kapandi ocak 19basladim simdiye kadar verdigim kilo 16.9 kilo olmusSen çok güzel kilo vermişsin. . Maşallah diyeyim....kaç ayda verdin ...koruma evresini nasil düşünüyor sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?