- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
ben hergün yaptim sporumu birtek persembe yapmıyodum kaslarim dinlensin diye 15dk ısınma yap sonrasinda boosted koy mekik squat plank yap bana cok iyi geldi incelmem cok 38bedene giriyorum artik 46bedenle basladimHer gün yapınca nolur...ben bu hafta bi tek dün yapmadım...ısınma soğuma egzersizleri yapmayınca mi oluyor...
Super ya....müthiş irade....ayda ortalama 3 kilo iyi yanı...yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor....her on yılda vücutta 1 kg kalıyor...her doğumda 2 kg kalıyor...( Dukan öyle diyor.)...Sağol canim bende hemen 1 ayda yada 2ayda vermedim,ocak ayinda 12takimda basladim 1ay ordan buraya geldim kapandi ocak 19basladim simdiye kadar verdigim kilo 16.9 kilo olmus
Benim leğen kemiklerim çok geniş ve kemikliyim.....artı birde basen....beden olarak o kadar küçülmem mümkün değil. .ama incelmek süper olur....ben bölgesel yapıyorum...en az çalışan kaslarima yükleniyorum....zamanla olacak inşallah...ben hergün yaptim sporumu birtek persembe yapmıyodum kaslarim dinlensin diye 15dk ısınma yap sonrasinda boosted koy mekik squat plank yap bana cok iyi geldi incelmem cok 38bedene giriyorum artik 46bedenle basladim
Canım evet yazin zor oluyo diyet ama verdiğin kilolari görünce seviniyosun cunku istedigin kiyafetleri giyebiliyosunSuper ya....müthiş irade....ayda ortalama 3 kilo iyi yanı...yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor....her on yılda vücutta 1 kg kalıyor...her doğumda 2 kg kalıyor...( Dukan öyle diyor.)...
Takimlara bende çok şaşırdım 14 takımdan kala kala 7 tane kalmış....biri de sallantıda sanki kapanacak gibi geçen hafta 5 üyesi vardı. .
Zipzip- her gün yeni biri çağırmakta çok haklı....birde yaz dönemi....tatiller vs...genelde diyet kışın yapılır. ...yazın gezilir...
Ha ha kışın kalın giysiler kamufle ediyor tabi herşeyi. ..bide koyu renk...yaz gelince herşey meydana...Canım evet yazin zor oluyo diyet ama verdiğin kilolari görünce seviniyosun cunku istedigin kiyafetleri giyebiliyosun
Ha ha kışın kalın giysiler kamufle ediyor tabi herşeyi. ..bide koyu renk...yaz gelince herşey meydana...
Ay bugün ilk defa belin incelmiş dediler nasıl sevindimben hergün yaptim sporumu birtek persembe yapmıyodum kaslarim dinlensin diye 15dk ısınma yap sonrasinda boosted koy mekik squat plank yap bana cok iyi geldi incelmem cok 38bedene giriyorum artik 46bedenle basladim
İnsan ne kadar seviniyo dime banada artik yeter yüzün çöküyo diyolarAy bugün ilk defa belin incelmiş dediler nasıl sevindim
Spor herkesde ayni etkiyi yaratmasa da bazi kisilerde ozellikle agir spor yapanlarda siskinlik yapabiliyorZipzip- canım senin dünkü yazışmalarında n çikarimda bulundum....ama doğru mu anladım emin olmak istiyorum....
Spor yapınca vücut ertesi güne tartıda yüksek sayı mi gösteriyor...
Ben geldigimde 9 takim vardiSuper ya....müthiş irade....ayda ortalama 3 kilo iyi yanı...yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor....her on yılda vücutta 1 kg kalıyor...her doğumda 2 kg kalıyor...( Dukan öyle diyor.)...
Takimlara bende çok şaşırdım 14 takımdan kala kala 7 tane kalmış....biri de sallantıda sanki kapanacak gibi geçen hafta 5 üyesi vardı. .
Zipzip- her gün yeni biri çağırmakta çok haklı....birde yaz dönemi....tatiller vs...genelde diyet kışın yapılır. ...yazın gezilir...
Olumsuz dusunme canimBugün regl oldumperşembe olmasaydı iyiydi Dün tartıldım cumadan beri -0.6 daydım Ama yarın cumaya göre sabit çıkarım sanırım Bu hafta için iyi olmadı sanırım
Teşekkür ederim daha burda öğreneceğim çok şey alıntı eklemeyi bilmiyorum mesele siz bir mesajda bir çok kişiye cevap yazıyorsunuz ben yazamıyorumÜzerine tıklayınca tarif açılıyor kimin yaptığı belli oluyor
Sporların için beni etiketlemeyi unutmaSeni de yanlışlıkla etiketlemişim canım. Sabah sabah kafam Leyla olmuş...
Evett valla ben onu duyana kadarrİnsan ne kadar seviniyo dime banada artik yeter yüzün çöküyo diyolar
profil güncel ise çökme filan yok... protein e ağırlık verirseniz yüz daha gergin oluyor...bende yüz ve gidi sarmasını hiç sevmem...bide yüz için de egzersizler var....İnsan ne kadar seviniyo dime banada artik yeter yüzün çöküyo diyolar
Herkes karantina da yedi yedi benim gibi....şimdi nasıl vericez telaşı. ...Spor herkesde ayni etkiyi yaratmasa da bazi kisilerde ozellikle agir spor yapanlarda siskinlik yapabiliyor
O yuzden persembe gunleri hafif ve spora fazla yuklenmeden geciriyoruz
Ben geldigimde 9 takim vardi
11.takimi hic gormedim varmiydi
Bir ara uye bulamiyorduk simdi de uyeler yaziyor takim bulamiyor
Daha 3-4 kisiye dönüş yapilmadi galiba katilmak isteyenlere yazdilar
Bende daha fazla cagiramiyorum takim cok kalabalik izinler sonrasi yeniden bakariz duruma
Azcık bi eksi olsa Ne güzel olur Ama olsun ben bozmayayım yine sporu biraz hafifletirim gibiOlumsuz dusunme canim
Oldugu kadar ne yapalim
Akşam yemezsen acıkmaz mısın abla hafif bişi mi yesenZipzip- kaptanım ben bugün akşam yemeği yemeyem spor da yapmayam olur mu ?
Aksam yemeğini yee canim ac kalma ama.hafif tutmaya calisZipzip- kaptanım ben bugün akşam yemeği yemeyem spor da yapmayam olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?