Yok yok hiç acikmam ben. Alışkınım yalnızken yemek yememeyeAkşam yemezsen acıkmaz mısın abla hafif bişi mi yesen
Mesajların altında alıntı kısmı var sağ altta cevap yazacaklarına alıntıya tıkla en son cevap vereceğin zaman alıntıları ekle De hepsi ekleniyor daha sonra tek tek cevap yazıyoruzTeşekkür ederim daha burda öğreneceğim çok şey alıntı eklemeyi bilmiyorum mesele siz bir mesajda bir çok kişiye cevap yazıyorsunuz ben yazamıyorum
Bende yazamiyorum merak etme yanliz degilsinTeşekkür ederim daha burda öğreneceğim çok şey alıntı eklemeyi bilmiyorum mesele siz bir mesajda bir çok kişiye cevap yazıyorsunuz ben yazamıyorum
Bence yine eksiyle geliceksinBugün regl oldumperşembe olmasaydı iyiydi Dün tartıldım cumadan beri -0.6 daydım Ama yarın cumaya göre sabit çıkarım sanırım Bu hafta için iyi olmadı sanırım
Zaten evde yalnızım hiç içimden birşeyler hazırlayıp yemek gelmiyor. Yarın için de endişeliyim o yüzden yemiyim benAksam yemeğini yee canim ac kalma ama.hafif tutmaya calis
Spor yapmayabilirsin
Dün yapmadım ya kendimi suçlu hissettim80 dakkamı yaptın woow
Yoğurt yiyebilirsin en güzeliYok yok hiç acikmam ben. Alışkınım yalnızken yemek yememeye
Aman zor işmiş ben tek tek yazarım yine. Çok zahmetli gibi anlattınMesajların altında alıntı kısmı var sağ altta cevap yazacaklarına alıntıya tıkla en son cevap vereceğin zaman alıntıları ekle De hepsi ekleniyor daha sonra tek tek cevap yazıyoruzböyle yazınca Bi olmadı gibi
Evet yoğurt olur. Hazırlamaya gerek yok hemYoğurt yiyebilirsin en güzeli
Artık beceremeyen bir ben kaldım sanıyordum. Cook sevindimBende yazamiyorum merak etme yanliz degilsin
Bende yoğurt yicem icine keten tohumu ceviz chia falanEvet yoğurt olur. Hazırlamaya gerek yok hem
alıntı yapiyorum ama birtaneArtık beceremeyen bir ben kaldım sanıyordum. Cook sevindim
Yeni aldigin kiyafetlerden gobek çıkınca uzuluyorsun birdeCanım evet yazin zor oluyo diyet ama verdiğin kilolari görünce seviniyosun cunku istedigin kiyafetleri giyebiliyosun
Ben gecen alıntıları aldim aldim sonra reklam yuzunden tum alintilar gittialıntı yapiyorum ama birtanehepsini alirsam cevap yazamamaktan korkuyorum
Bigun bende denicem karisirsa birbirine karismam bakBen gecen alıntıları aldim aldim sonra reklam yuzunden tum alintilar gitti
Karismaz karismaz ama quote yazisi onemli ona dikkat edeceksinBigun bende denicem karisirsa birbirine karismam bak
biliyorsun cok guzel beceririmKarismaz karismaz ama quote yazisi onemli ona dikkat edeceksin
Çok tşk ederim canımV
Valla hakettin canım. Sunum 10 numara. Tadı da eminim öyledir
Onlardan yok evimde inşallah çarşıya çıkarsam alacağım çok şey varBende yoğurt yicem icine keten tohumu ceviz chia falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?