Kuzum benim noldu tugcem ama zaten emziriyirsun musti kucuk melisa bebek sinirlenmek icin ortam zaten musait uzulme kendinede kizma olur boyle seuler acelesi yok yavas yavasda verebilirsin hemde en sagliklisindanSelam birileri beni gaza getirebilir miemzirdiğim için asla doymuyorum sürekli açım sinirlerim bozuk oluyo aç oluncada. Tartıdada kaç gündür aynı rakamı görüyorum heran pes edebilirim asla motive değilim
Pes etme canım. Kendini çok aç bırakma aslında diyetisyen listesi uygulasan güzel olur. Bende emzirirken başlamıştım o zamanlar diyetisyene gidiyordum. Emzirirken çok rahat kilo veriliyor. Hergün tartılma haftada iki iyidir.
Biliyorum bu kizi instagramda görmüştüm bravooo vallaaaArkadaşlar, tesadüf bir foto buldum sizle paylaşıcam, yine bir kilo verme hikayesi. Hani diyosunuz ya “yüzümden veriyorum, daha verme diyolar “ diyosunuz ya, yüzden gidiyo ama göbek toto duruyor.
Tabi yüzden de gidecek, tepsi gibi mi kalsın, yüzün küçülmesinden de korkmayın
Bakın şimdi fotoya yüz de küçülmüş, poça surattan sonra bence efsane olmuş
Eki Görüntüle 2654484
Selam birileri beni gaza getirebilir miemzirdiğim için asla doymuyorum sürekli açım sinirlerim bozuk oluyo aç oluncada. Tartıdada kaç gündür aynı rakamı görüyorum heran pes edebilirim asla motive değilim
Sabah
Yarım simit
Peynir
Salatalık
Reçel
Ara
Kiraz
Öğle
Tarhana çorbası
5 kaşık makarna
Salata
Ara
Karpuz
Akşam
Çorba
6 kaşık Patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
5000 adım
1 saat yüzme
Temizlenecegine suphem yoktuMis gibi oldu
Canım sabah yumurtan yok, hatta yumurtayı 2 tane ye, makarna yemişin acıktırır. Simit acıktırırSabah
Yarım simit
Peynir
Salatalık
Reçel
Ara
Kiraz
Öğle
Tarhana çorbası
5 kaşık makarna
Salata
Ara
Karpuz
Akşam
Çorba
6 kaşık Patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
5000 adım
1 saat yüzme
Canım simit pogca makarna gibi seyler şekerini tavan yapip 1 2 saat sonra acikmani sağlar oyuzden guzel kahvaltinla baslayabilirsin mesela ozellikle rokayi cevizi tahini koy kahvaltina,ara ögunlerinide badem ve cevizden yana kullan hem süt yapar hemde tok tutar,öğlen ve Aksamda normal yemeklerini tuket bol bol su ic birde madensuyu pes etme bende emzirirken burdaydim kilo verdimSabah
Yarım simit
Peynir
Salatalık
Reçel
Ara
Kiraz
Öğle
Tarhana çorbası
5 kaşık makarna
Salata
Ara
Karpuz
Akşam
Çorba
6 kaşık Patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
5000 adım
1 saat yüzme
İnşallah acıkmazsın afiyet olsun güzel menü canımBen de yazayım menümü
07.45 bir avuç ceviz
09.0 şekersiz Nescafe
10.40 şekersiz çay
12.50 bir porsiyon tarhana çorbası, 1 porsiyon yoğurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek
14.30 sade türk kahvesi ve soda
15.30 şekersiz çay
Akşam yemeği yok. 18.30 gibi 2 kase yoğurt yedim. Spor da yok
Canım her öğünde karbonhidrat yemişsinproblemin o. Sabahki simit acıktırmış öğlenki makarna acıktırmış. Simit yerine ceviz ve tam buğday ekmeği ye. Makarna yerine bulgur pilavı olabilir. Emzirirken ben süt içerdim rahat kilo verilir aslında fazladan kalori gidiyor şanslısınSabah
Yarım simit
Peynir
Salatalık
Reçel
Ara
Kiraz
Öğle
Tarhana çorbası
5 kaşık makarna
Salata
Ara
Karpuz
Akşam
Çorba
6 kaşık Patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
5000 adım
1 saat yüzme
Benimde regl haftam neolacaksa yarin tartida
Diyetisyen listesi var elimde ama malesef yapmaya vaktim olmuyo 2 bebeyle
50 liler ne canim yaa, 60 olaydim daha ne bir deri bir kemik kalirdim zatenBenimde şu an içaçıcı değil + 300 deyim ama hal umudum var belki + gelmem
60 ın altına gelince en ufacık bir rahatlama hemen +2 lere çıkabiliyor, bu süreci idare etmek gerçekten zor 3 gün bile aynı kiloyu korumak inanılmaz zor, ama baş koydum bi kere
Selensu şu an 54 lerde şubatta 58 mil 4 ayda 4 kilo düşün birde kuş gibi yiyor, gerçekten kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?