Herşeyi deneyeceğim bu gidişleBilmiyorum ama aspirinle yikasan açılır mı scaba
Penye kumas. Çamaşır suyu zarar vermez dimi yapcam simdiSafi beyazsa bas camasir suyuna sonra at o suula beraber makinaya kumasin cinsine gorede sicakligi yulsek tutmaya calis
Fabrikanın renkli amblemi var ve arkasında mavi renkle fabrikanin adı yazıyorSafi beyazsa bas camasir suyuna sonra at o suula beraber makinaya kumasin cinsine gorede sicakligi yulsek tutmaya calis
Biizm kinin de beyaz ama henimki özellikle gri olsun istiyorHerşeyi deneyeceğim bu gidişlehayır yanii beyaz iş kiyafetimi olur doktor mu bu adam canım. Fabrika kıyafeti siyah olur siyah
Keşke benimki de öyle olsaBiizm kinin de beyaz ama henimki özellikle gri olsun istiyor
Benimki söyleniyor maden e beyaz verilir mi diye yeni giyeceği zaman kirlierle yikatiyorKeşke benimki de öyle olsagörmedi gri halini. Görse aman amaannn
Hahahaaaahhhhhhh bu çok iyiymişBenimki söyleniyor maden e beyaz verilir mi diye yeni giyeceği zaman kirlierle yikatiyor
StepneBilmiyorum ama aspirinle yikasan açılır mı scaba
Sonuçları paylaş merakla bekliyoruz.Keşke benimki de öyle olsagörmedi gri halini. Görse aman amaannn
Ama yeni bir araba stepne önemliStepne
Meleğimmm
Benimde aklıma öyle geldi olmadı makinanın gözüne çamaşır suyu dök çalıştırSafi beyazsa bas camasir suyuna sonra at o suula beraber makinaya kumasin cinsine gorede sicakligi yulsek tutmaya calis
Birinde dene basarili olursa digerlerinide yap hepsini yapmaPenye kumas. Çamaşır suyu zarar vermez dimi yapcam simdi
Yalnız araba yok kiAma yeni bir araba stepne önemli
Evet biliyorimYalnız araba yok ki
Çok geç artıkBirinde dene basarili olursa digerlerinide yap hepsini yapma
ben koslaya başlıyorum kaynak suyla sonra tekrar makinaya atiyorum cikiyoTabi ki
Hepsini bir kez elde çamaşır suyuyla yıkadım simsiyah suları aktı. Biraz daha makineye çamaşır suyu koyup 90 dereceye attım inşallah bembeyaz çıkar. İlk defa başıma geldiben koslaya başlıyorum kaynak suyla sonra tekrar makinaya atiyorum cikiyo
Oooo ben neleri kaybettim oyleHepsini bir kez elde çamaşır suyuyla yıkadım simsiyah suları aktı. Biraz daha makineye çamaşır suyu koyup 90 dereceye attım inşallah bembeyaz çıkar. İlk defa başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?