60 olursun , yeterki insan istesin50 liler ne canim yaa, 60 olaydim daha ne bir deri bir kemik kalirdim zaten
mezun olma şeyimiz gelmis bizim yoksa gramla oynucazBenimde şu an içaçıcı değil + 300 deyim ama hal umudum var belki + gelmem
60 ın altına gelince en ufacık bir rahatlama hemen +2 lere çıkabiliyor, bu süreci idare etmek gerçekten zor 3 gün bile aynı kiloyu korumak inanılmaz zor, ama baş koydum bi kere
Selensu şu an 54 lerde şubatta 58 mil 4 ayda 4 kilo düşün birde kuş gibi yiyor, gerçekten kolay değil
Canim tatilde nerdesin birde bu sicak havalarda 1 bucuk litre su cok az degilmi susuz nasil durabiliyorsun25 Haziran
Sabah yumurta peynir 2 dilim patates
Saat 14.00 bir tabak bulgur pilavı 1-2 parça döner
Saat 20-21 arası: çekirdek domates haşlanmış yumurta
1,7 lt
Spor 135 puanZipzip- @selensu82
Yani kalmis 7 kilocuk ne var canimmmm60 olursun , yeterki insan istesin
Madam kararlı mısın izine cikicakmisin yarinAnladım canım senin için daha sağlıklı olur bence ama tabi ben bi taneyle bile yetişmekte zorlanıyordum
Ben 7 kiloyu 2 aydan az sürede verdimYani kalmis 7 kilocuk ne var canimmmm
Acikmam az sonra yatcam zatenİnşallah acıkmazsın afiyet olsun güzel menü canım
Sizlerin tecrübeleri sayesinde efeniiimmmKurtardin yani helal olsun
Sen veririsin azimli ve kararlı bayanBen 7 kiloyu 2 aydan az sürede verdim
Doveydiz iyiydi gerçi dovmekten beter ettinizAnammm herkes ayni kisiyemi yazmisik
Yav he hee
Geçenki gibi olduDoveydiz iyiydi gerçi dovmekten beter ettinizkızın sütü kesildi
Dur daha hemen pes etmek falan noluyo. Bu uzun bi yolculuk, bak E Elif_Eylul ü örnek kal, ocak ayından beridir mücadelesini sürdürüyo, senin be kadar oldu canım benim
Vazgeçicen nolucak kilolar gidecek mi yok, birde üzerine alırsın
Olabilir doymayabilirsin dönemsel olabilir proteini artırıcan, salatayı artırıcan
Sabah 2 yumurta ye, tavuk göğüs kuşbaşı yap koca tabak yeşil salatayla ye doyduğunu göreceksin
Canım simit pogca makarna gibi seyler şekerini tavan yapip 1 2 saat sonra acikmani sağlar oyuzden guzel kahvaltinla baslayabilirsin mesela ozellikle rokayi cevizi tahini koy kahvaltina,ara ögunlerinide badem ve cevizden yana kullan hem süt yapar hemde tok tutar,öğlen ve Aksamda normal yemeklerini tuket bol bol su ic birde madensuyu pes etme bende emzirirken burdaydim kilo verdim
ama oda daha cokkk küçük azcik sabretmen gerekiyo küçüğü kiskaniyodur ona ilgi gosteriyosan olsun verirsinYemeği bile zor yiyorum bebeğim daha 2 aylık 2buçuk yaşında oğlum var 2 çocuğa bedel ne kolaysa onu yiyorum o kadar zor ki ağlamak istiyorum oğlumda cok inatçı bugün resmen sinirlerim yıprandı oğlum yapma demekten
Canım her öğünde karbonhidrat yemişsinproblemin o. Sabahki simit acıktırmış öğlenki makarna acıktırmış. Simit yerine ceviz ve tam buğday ekmeği ye. Makarna yerine bulgur pilavı olabilir. Emzirirken ben süt içerdim rahat kilo verilir aslında fazladan kalori gidiyor şanslısın
Devremülkteyim pek evden çıkmayınca sorun olmuyorCanim tatilde nerdesin birde bu sicak havalarda 1 bucuk litre su cok az degilmi susuz nasil durabiliyorsun
Üzme tatli canini olur simdi oyle seyler logsaliktan bazen gec cikabiliyo kadinlar bizim gelin 4ay cikamadi sabret aglama neden aglicaksin kiloyu problem etme bebeğine çocuğuna odaklan biz burdayiz yardimci oluruz yeterki emzirBebeğim sürekli emiyo inan napcağımı bildiğim halde ne yiceğimi dahi bilemiyorum aşırı sinirlerim bozuk
Canısı o karbonhidrat krizi. kuru kayısı, ceviz, peynir, kuruyemiş atıştırabilirsin mesela...Sürekli emzirdiğimden gözüm dönüyo bi anda bi açlık vuruyo o an ne varsa yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?