Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mezun olma şeyimiz gelmis bizim yoksa gramla oynucaz

25 Haziran

Sabah yumurta peynir 2 dilim patates

Saat 14.00 bir tabak bulgur pilavı 1-2 parça döner

Saat 20-21 arası: çekirdek domates haşlanmış yumurta

1,7 lt

Spor 135 puan Zipzip- @selensu82
Canim tatilde nerdesin birde bu sicak havalarda 1 bucuk litre su cok az degilmi susuz nasil durabiliyorsun

Yemeği bile zor yiyorum bebeğim daha 2 aylık 2buçuk yaşında oğlum var 2 çocuğa bedel ne kolaysa onu yiyorum o kadar zor ki ağlamak istiyorum oğlumda cok inatçı bugün resmen sinirlerim yıprandı oğlum yapma demekten

Bebeğim sürekli emiyo inan napcağımı bildiğim halde ne yiceğimi dahi bilemiyorum aşırı sinirlerim bozuk

ama oda daha cokkk küçük azcik sabretmen gerekiyo küçüğü kiskaniyodur ona ilgi gosteriyosan olsun verirsin

Sürekli emzirdiğimden gözüm dönüyo bi anda bi açlık vuruyo o an ne varsa yemek istiyorum

Bebeğim sürekli emiyo inan napcağımı bildiğim halde ne yiceğimi dahi bilemiyorum aşırı sinirlerim bozuk
Üzme tatli canini olur simdi oyle seyler logsaliktan bazen gec cikabiliyo kadinlar bizim gelin 4ay cikamadi sabret aglama neden aglicaksin kiloyu problem etme bebeğine çocuğuna odaklan biz burdayiz yardimci oluruz yeterki emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…