- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Kız en ucuzu bu. ÇaktırmaKiz tatile kuruyemiş te götürseydinyaaaa ben şokkk oluyom çekirdeği gorunce menunde
Suan 15 gunde 3 bucuk kilo verdim ama bundan sonra yavas gider galibaBen 7 kiloyu 2 aydan az sürede verdim
Yuruyus 60 dk tempolu ise 150 puan canimBugün
Sabah
2 dilim ev ekmeği kepekli
Süzme peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen
Sütlü şekersiz nescafe
10 tane fıstık
Akşam
1 tabak patlıcan tava
1 dilim ekmek
1 kase cacık
1 saat yürüyüş 60
2 saat ev işi 60
120 puan
yok canım hızlı yürüyemedim cocuklardanYuruyus 60 dk tempolu ise 150 puan canim
Üzme tatli canini olur simdi oyle seyler logsaliktan bazen gec cikabiliyo kadinlar bizim gelin 4ay cikamadi sabret aglama neden aglicaksin kiloyu problem etme bebeğine çocuğuna odaklan biz burdayiz yardimci oluruz yeterki emzir
Daha dikkat edicem artık bakalımCanısı o karbonhidrat krizi. kuru kayısı, ceviz, peynir, kuruyemiş atıştırabilirsin mesela...
Aynen di mi canım benimGitcende napcan zaten ben seni kuruyemislerini özlerim
Afiyet olsun canım güzel menun
Ben emzirirken karatayla hiç aç kalmadan 8 kilo verdim. Acıktın mı iki ceviz kır yanına peynir.Daha dikkat edicem artık bakalım
afiyet olsun güzel menü
Yarına güzel bir eksi gelir inş
Detoks yaptım yarın tartı ödemim vardı..afiyet olsun güzel menü
Akşamı çok hafif geçiştirmişsin
Çok güzel olmuş afiyet bal şeker olsun
İki gündür içiyorum eşim almış ama haklısın.. bağırsak tembelleşebilir.. ben memnun kaldım amaÇok güzel olmuş afiyet bal şeker olsunabla kayısı çayını çok önermiyorum şahsen ilerde bağırsak problemi yaratıyor başka bitki çayları mı içsen
Başlarda çok iyi sonuç veriyor Evet Ama çok sık değilde daha çok kabızlık falan oldumu kullan bence daha iyi olurİki gündür içiyorum eşim almış ama haklısın.. bağırsak tembelleşebilir.. ben memnun kaldım ama
sallamamıİki gündür içiyorum eşim almış ama haklısın.. bağırsak tembelleşebilir.. ben memnun kaldım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?