Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hergün spor yapayım da öyle yazayım diyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor.
Kahvaltım
2 yumurtadan omlet
Lor peynir
Az tahin helvası
3 dilim çok tahıllı ekmek
Şekersiz çay
Arada lor peynir ve ceviz yedim
Akşam etli kabak yemeğimden yedim yine ben
1,5 lt su
Şimdiden bol eksiler diliyorum herkese arkadaşlar

Şu patlıcan Tava nasıl oluyor anlatır mısın evde patlıcan var belki yaparim karniyarik yapıyorum çocuklar icini yiyor patlıcan çöpe gidiyor belki yerler

gözün aydın
Ya kesinlikle siz verecek yağ bırakmadiniz...gram gram gider...çok iradelisiniz...

Şu patlıcan Tava nasıl oluyor anlatır mısın evde patlıcan var belki yaparim karniyarik yapıyorum çocuklar icini yiyor patlıcan çöpe gidiyor belki yerler
Gülümse napiyin?....

Kız Google bakmadın mi sen seversin araştırmayı...

Google den pek işim olmuyor hayirdir lafmi vuruyon anlamadım
Hadi ya...

Hadi sana kiyamadim ....sen yorulma Google ile patlıcanı kozleyip salata yap ye kız ne boşa gidecek...birini sarımsaklı yoğurt yap ye... öbürünü tereyağ ile yumusat ye....

Ilk goz agrim 15 yaş var zaten aramizda
Lili inanamıyorum seni nüfusa erken yazdırmışlar sokakta görsem 20 falan derim

2 fincandan çok tüketmemek gerek şeker veya tansiyonu düşürebilir canım

Sağol canim bende hemen 1 ayda yada 2ayda vermedim,ocak ayinda 12takimda basladim 1ay ordan buraya geldim kapandi ocak 19basladim simdiye kadar verdigim kilo 16.9 kilo olmus
Çok iyi vermişsin bravo

Ay bugün ilk defa belin incelmiş dediler nasıl sevindim
Çok güzel böyle şeyler duymak tebrik ederim darısı başımıza

Artık beceremeyen bir ben kaldım sanıyordum. Cook sevindim
mesajın başında ve sonunda quote yazıyor sonrasında cevabını yazabiliyorsun alıntı yap + basıp sonra alıntıları ekliyorsun

Çok uğraştın ama hallettin sanırım bunun için sana ekstra puan versinler

Bu menüler hep bana çok düşük kalorili geliyor menün kaç kalori acaba?

Selam birileri beni gaza getirebilir mi emzirdiğim için asla doymuyorum sürekli açım sinirlerim bozuk oluyo aç oluncada. Tartıdada kaç gündür aynı rakamı görüyorum heran pes edebilirim asla motive değilim
Sakın pes etme birden verebilirsin

Akşam menünü çok sevdim

25 haziran menü
Kahvaltı 09.10
Eki Görüntüle 2654498

Öğle
kabak çorbası

Akşam
kabak çorbası

Su 3 lt
Spor temizlik 4 saat 110 puan

Zipzip- @sportie
bu detoks menüsü mü? Bana az geliyor tüm menüler nedense

Yarına hazırlık sanırım, bol eksili bir hafta olmuştur umarım

Hadi ya...

Hadi sana kiyamadim ....sen yorulma Google ile patlıcanı kozleyip salata yap ye kız ne boşa gidecek...birini sarımsaklı yoğurt yap ye... öbürünü tereyağ ile yumusat ye....
Yarın salatasını yapayım evet fırını acmisken iyi fikir

canım çok basit ama taş fırında pişmesi gerekiyor orda var mı bilmiyorum
Tava için derin çok geniş olmayan kabımız var
En alta kuşbaşı et biraz yağ istersen kemikli ette olur çiğden
Onun üzerine patlıcan biber domates bol sarımsak dogruyorum domatesi de bol olacak onun suyu ile pişiyor
Bir kaba biraz zeytinyağı çok az salça tuz 1 cay br su karıştırıp döküyorum fırında 1.5 saat pişiyor
Pide fırınları varsa canım yapıp gönderebilirsin canım tek başına bir yemek oluyor yetiyor lezzeti taş fırında pişmesinden geliyor

Guveç gibi desene anladım canım tşk ederim ben yarın tavuklu etli karışık güveç yapicam onuda başka zaman yaparım

O zaman neden bi de kiloyu kendine dert ediyorsun ki boşver bi süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…