- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Evet sallama doğadansallamamı
Hangi marka
Şu patlıcan Tava nasıl oluyor anlatır mısın evde patlıcan var belki yaparim karniyarik yapıyorum çocuklar icini yiyor patlıcan çöpe gidiyor belki yerlerBugün
Sabah
2 dilim ev ekmeği kepekli
Süzme peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen
Sütlü şekersiz nescafe
10 tane fıstık
Akşam
1 tabak patlıcan tava
1 dilim ekmek
1 kase cacık
1 saat yürüyüş 60
2 saat ev işi 60
120 puan
gözün aydınMis gibi oldu
Ya kesinlikle siz verecek yağ bırakmadiniz...gram gram gider...çok iradelisiniz...Benimde şu an içaçıcı değil + 300 deyim ama hal umudum var belki + gelmem
60 ın altına gelince en ufacık bir rahatlama hemen +2 lere çıkabiliyor, bu süreci idare etmek gerçekten zor 3 gün bile aynı kiloyu korumak inanılmaz zor, ama baş koydum bi kere
Selensu şu an 54 lerde şubatta 58 mil 4 ayda 4 kilo düşün birde kuş gibi yiyor, gerçekten kolay değil
Fındık kırdık derken gerçekten fındık kırdık
Hala nene der beybisi ben 18 yaşındayım emojiye takılma senNiye alındı nenem
Gülümse napiyin?....Şu patlıcan Tava nasıl oluyor anlatır mısın evde patlıcan var belki yaparim karniyarik yapıyorum çocuklar icini yiyor patlıcan çöpe gidiyor belki yerler
Beyne kotu sinyal gonderme vermeye devam edersin daha yeni basladin canımSuan 15 gunde 3 bucuk kilo verdim ama bundan sonra yavas gider galiba
Benim anneannemsin sen nineeehhhhhBen senin velin miyim her yerde beni etiketliyorsun
Herkese merhaba alıntı olunca dalıyorum:)
Google den pek işim olmuyor hayirdir lafmi vuruyon anlamadımGülümse napiyin?....
Kız Google bakmadın mi sen seversin araştırmayı...
Canım 2 ay çok kısa bir süre bence sen çocuklara odaklan diyeti düşünme az daha buyusunler gelirsin sadece sohbete gel moralini bozmaArtık yavaş ilerlicem napiyim
2 cevizi kırmaya baslamadan yiyom 2 cevizden ne olacak ağzıma attığım gibi kayboluyoBen emzirirken karatayla hiç aç kalmadan 8 kilo verdim. Acıktın mı iki ceviz kır yanına peynir.
Hadi ya...Google den pek işim olmuyor hayirdir lafmi vuruyon anlamadım
Wc çıka bildinmi faydası oldumuİki gündür içiyorum eşim almış ama haklısın.. bağırsak tembelleşebilir.. ben memnun kaldım ama
Ben hergun Dukan birasina katıyorum 2 çeşit akşam yatarken 2 tanede ilaç içiyorum wc çıkmak için banamisin demiyoBaşlarda çok iyi sonuç veriyor Evet Ama çok sık değilde daha çok kabızlık falan oldumu kullan bence daha iyi olur
Lili inanamıyorum seni nüfusa erken yazdırmışlar sokakta görsem 20 falan derimIlk goz agrim 15 yaş var zaten aramizda
2 fincandan çok tüketmemek gerek şeker veya tansiyonu düşürebilir canımKızlar iki gündür basım ağrıyor...
Soğuk suyla duş almıştım..
Ama zannediyor um Dukan içeceği yapıyor.4 gündür içiyorum...galiba tansiyonumu düşürüyor...ara vericem bir süre icmiycem...bide ben iliyana kadar içinden çıkarıyorum. ...yani 1 saat 2 saat demliği n içinde kalıyor yeşil çay. ....artık ondan mı neden bilemedim ...
Çok iyi vermişsin bravoSağol canim bende hemen 1 ayda yada 2ayda vermedim,ocak ayinda 12takimda basladim 1ay ordan buraya geldim kapandi ocak 19basladim simdiye kadar verdigim kilo 16.9 kilo olmus
Çok güzel böyle şeyler duymak tebrik ederim darısı başımızaAy bugün ilk defa belin incelmiş dediler nasıl sevindim
mesajın başında ve sonunda quote yazıyor sonrasında cevabını yazabiliyorsun alıntı yap + basıp sonra alıntıları ekliyorsunArtık beceremeyen bir ben kaldım sanıyordum. Cook sevindim
Çok uğraştın ama hallettin sanırım bunun için sana ekstra puan versinlerAyyy bana yardım ediiinnnnn. Eşimin beyaz iş kıyafetlerinin arasına siyah karışmış hepsi gri olmuş. Ne b.k yicem şimdi ben ? Nasıl beyaz olur bunlar yarına kadar yıkayıp kurutmam lazım. Ayyy başıma gelenler
Bu menüler hep bana çok düşük kalorili geliyor menün kaç kalori acaba?Raporumu veriyim
09.15
3 k yoğurt/ 3 k yulaf ezmesi
1 kivi/ 1 baby armut
1 tkaşığı keten tohumu
14.00
1 tabak kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
Yeşil salata
18.30
1 kase kabak çorba
Yeşil salata
20.30
Filtre kahve 10 ad dut kurusu
Spor sadece karın egzersizi 60p
Sakın pes etme birden verebilirsinSelam birileri beni gaza getirebilir miemzirdiğim için asla doymuyorum sürekli açım sinirlerim bozuk oluyo aç oluncada. Tartıdada kaç gündür aynı rakamı görüyorum heran pes edebilirim asla motive değilim
Akşam menünü çok sevdimBugün
Sabah
2 dilim ev ekmeği kepekli
Süzme peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen
Sütlü şekersiz nescafe
10 tane fıstık
Akşam
1 tabak patlıcan tava
1 dilim ekmek
1 kase cacık
1 saat yürüyüş 60
2 saat ev işi 60
120 puan
bu detoks menüsü mü? Bana az geliyor tüm menüler nedense25 haziran menü
Kahvaltı 09.10
Eki Görüntüle 2654498
Öğle
kabak çorbası
Akşam
kabak çorbası
Su 3 lt
Spor temizlik 4 saat 110 puan
Zipzip- @sportie
Yarına hazırlık sanırım, bol eksili bir hafta olmuştur umarım
Yarın salatasını yapayım evet fırını acmisken iyi fikirHadi ya...
Hadi sana kiyamadim ....sen yorulma Google ile patlıcanı kozleyip salata yap ye kız ne boşa gidecek...birini sarımsaklı yoğurt yap ye... öbürünü tereyağ ile yumusat ye....
canım çok basit ama taş fırında pişmesi gerekiyor orda var mı bilmiyorumŞu patlıcan Tava nasıl oluyor anlatır mısın evde patlıcan var belki yaparim karniyarik yapıyorum çocuklar icini yiyor patlıcan çöpe gidiyor belki yerler
Guveç gibi desene anladım canım tşk ederimcanım çok basit ama taş fırında pişmesi gerekiyor orda var mı bilmiyorum
Tava için derin çok geniş olmayan kabımız var
En alta kuşbaşı et biraz yağ istersen kemikli ette olur çiğden
Onun üzerine patlıcan biber domates bol sarımsak dogruyorum domatesi de bol olacak onun suyu ile pişiyor
Bir kaba biraz zeytinyağı çok az salça tuz 1 cay br su karıştırıp döküyorum fırında 1.5 saat pişiyor
Pide fırınları varsa canım yapıp gönderebilirsin canım tek başına bir yemek oluyor yetiyor lezzeti taş fırında pişmesinden geliyor
Yemeği bile zor yiyorum bebeğim daha 2 aylık 2buçuk yaşında oğlum var 2 çocuğa bedel ne kolaysa onu yiyorum o kadar zor ki ağlamak istiyorum oğlumda cok inatçı bugün resmen sinirlerim yıprandı oğlum yapma demekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?