Malatya Malatya bulunmaz eşiiiiiiincanım çok basit ama taş fırında pişmesi gerekiyor orda var mı bilmiyorum
Tava için derin çok geniş olmayan kabımız var
En alta kuşbaşı et biraz yağ istersen kemikli ette olur çiğden
Onun üzerine patlıcan biber domates bol sarımsak dogruyorum domatesi de bol olacak onun suyu ile pişiyor
Bir kaba biraz zeytinyağı çok az salça tuz 1 cay br su karıştırıp döküyorum fırında 1.5 saat pişiyor
Pide fırınları varsa canım yapıp gönderebilirsin canım tek başına bir yemek oluyor yetiyor lezzeti taş fırında pişmesinden geliyor
Madam kararlı mısın izine cikicakmisin yarin
Malatya Malatya bulunmaz eşiiiiiiin
Habibtecim gözüm üstünde biliyorsun di miBenim anneannemsin sen nineeehhhhh
Bu kadar tokken bile canım çekticanım çok basit ama taş fırında pişmesi gerekiyor orda var mı bilmiyorum
Tava için derin çok geniş olmayan kabımız var
En alta kuşbaşı et biraz yağ istersen kemikli ette olur çiğden
Onun üzerine patlıcan biber domates bol sarımsak dogruyorum domatesi de bol olacak onun suyu ile pişiyor
Bir kaba biraz zeytinyağı çok az salça tuz 1 cay br su karıştırıp döküyorum fırında 1.5 saat pişiyor
Pide fırınları varsa canım yapıp gönderebilirsin canım tek başına bir yemek oluyor yetiyor lezzeti taş fırında pişmesinden geliyor
Altınşehir' de otururdu ablam
Ablacım malatyalıyım ama adıyamanda yaşıyoruz burada meşhur tava
biliyorum altınsehiri ablaAltınşehir' de otururdu ablam
Her yaz gelirdim Adıyaman' a...
Selamlar sevgiler olsun. Pidesi harika oluyor bu arada...
yarınki menün olsun canımBu kadar tokken bile canım çekti
Kiz firina gerek yok...kozmatik yokmu wok ocağa koy lokum gibi oluyor...direk ateşe de olur...altına alımımyum ser varsa...Yarın salatasını yapayım evet fırını acmisken iyi fikir
Yarın akşam dışarıda yiyeceğiz gittiğimiz yerde varsa yerim yoksa annem taş fırınınereden bulsunyarınki menün olsun canım
Ocağı batırır öyle folyoya sarıp kozlesem duman olmaz demi mutfakKiz firina gerek yok...kozmatik yokmu wok ocağa koy lokum gibi oluyor...direk ateşe de olur...altına alımımyum ser varsa...
Kebabı da kolay ama 5 dk da hazırlar fırına verirsin
Nolcek sanki...biliyorum altınsehiri abla
Biz gölbaşı ilçesindeyiz iyice ifşa ettim kendimi
Ne kadar artidasin keşke süt detoksu yapsaydınEvet canım geçen hafta da kararsızdım çıkmadım ama şimdi pişman oldum keşke çıksaydım bu hafta listeyi etkilemezdim
Ama çok güzel yerler bayıldım gol kenarindaki o evlerden alicam manzaran muhteşem Zeynobiliyorum altınsehiri abla
Biz gölbaşı ilçesindeyiz iyice ifşa ettim kendimi
olmazsa olmaz taş fırınYarın akşam dışarıda yiyeceğiz gittiğimiz yerde varsa yeerim yoksa annem taş fırınınereden bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?