Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel canım afiyet olsun

25 haziran menü
Kahvaltı 09.10
Eki Görüntüle 2654498

Öğle
kabak çorbası

Akşam
kabak çorbası

Su 3 lt
Spor temizlik 4 saat 110 puan

Zipzip- sportie

Afiyet olsun canım

Güzel bir perşembe menüsü

Güzel canım afiyet olsun

Menün güzel canım afiyet olsun

Kek ve leblebinin saati çok geç olmasaymış iyiymiş ama tartın da hiç öyle demiyo

Kek hiç aklimda yoktu yuvarlak yağlı kağıtlar varya komşum yapmıştı Tuğçe 3 tane yedi mis gibi olmuş anne sende tarifini alda yapsana dedi o nasıl bir şeymiş dedim iki ısırık aldım brovni gibi ıslak zannettim meğer bildigimiz kekmiş

Ne kadar artidasin keşke süt detoksu yapsaydın

Her hafta yapa yapa vücut alıştı heralde geçen hafta yaptığımda hiç wc olmadı. Öyle olunca hem kayısılı form çayı hem ilaç içmiştim ancak öyle çıkabildim.
Bu hafta da wc için 4-5 gündür sabahları 1 yk zeytinyağı içiyorum ama ondan da henüz bir fayda görmedim
Wc olmayınca tartı da oynamıyor maalesef. Ramazandan önce her gün kayısılı form çayı içip wc çıkıyodum o ara güzel kilo verdim ama sonra çaya da vücut alışınca bıraktım mecbur.

O zaman şimdi bol suyla iki tane bekunis iş sabaha çıkarsın büyük ihtimal nerden baksan en az 500 Gr fark ediyor wc oda en az

bugün perşembe olması hasebiyle kefir hurma detoksu yaptım :)
inşallah yarın yüzüm güler,yüzümüz güler
su 3 lt yi geçmiştir
spor 3 saat halı yıkadım puan eder mi bilmem
sportie
Hali yıkarken üşütmediysen inşallah güler bu gece wc bol bol ziyaret edilecek sankim...

Çarşambaya kdr eksideyim ama bugün birden ödem oldu.. et yedim mangalda dün .. o da ekmeksiz ama et bende şişlik yapıyor.. mangal yağlı ya ondan galiba.. bakıcaz bakalım.. sporsuz günüm yoktu bu hafta ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…