Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben hergun Dukan birasina katıyorum 2 çeşit akşam yatarken 2 tanede ilaç içiyorum wc çıkmak için banamisin demiyo
kiz bağırsak florana zarar verebilirsin...daha yaşın genç...sabah aç karnına iki bardak ılık su ve 2 kayısı ye...veya 1 çay kaşığı zeytinyağı iç....kalıcı hasarlar verme vücuduna....ne ilacı içiyorsun...
haklısın....1 litre içiliyor diye başladım...3.gun mahfetti... bıraktım...gitti...
Ocağı batırır öyle folyoya sarıp kozlesem duman olmaz demi mutfak
kiz sende nelere takıyon.... eniştemin bir lafı var.....kokar mokar tok tutar ..

Bu spor puanlarımızın birinciliğe etkisi ne oluyor acaba? Şuan ilk baştayım diye aşırı yapmak istemiyorum sportie

Canım spor yarışını kendi aramızda birbirimizi gaza getirmek için yapıyoruz. Yarın kilo bildireceğiz listedekiler diğer takımlarla yarışıyor kilo olarak sadece.

O zaman şimdi bol suyla iki tane bekunis iş sabaha çıkarsın büyük ihtimal nerden baksan en az 500 Gr fark ediyor wc oda en az

Pazar gecesi iki tane içip yatmıştım ama pazartesi çıkamadım mesela söylemiştim size de. İki tane form çayı içtim ilaç da içip yatacağım şimdi sabah çıkarım muhtemelen yoksa halim duman zaten

Aydınlatın beni lütfen
Canım galiba etkisi yok....ikisi ayrı yarışmalar...spor kendi takımımiz arasında bize özel....takımdan 1.2.3. seçiliyor....derece alıyorlar....motivasyon için...@sportie günlük 250 puan almazsa dövüyor

Şaka şaka zorunlu değil....kilo vermeye etkili tavsiye ediliyor....ama çalışıyorsan gün içinde aktif sen ekstra kalori harciyirsundur....hafta sonu filan yaparsın sporunu...

Leyla canım nickini değilştir bence adın olmasın gün gelir derdini paylaşırsın tanıyan çıkmasın seni burda

Süper bir menü canım. Kayısı çayı yerine sabahları kayısı yemek harika

kemiğinizi eriteceksiniz artık
Ne kaldı ki gitsin
5 li rakamda olanlar mezun olsun görmek istemiyorum sinirim bozuluyor valla
Takimi birakip gidiyorum
Aşkolsun zeynolin.. gerçi ben kilo vermeye çalışmıyorum ama sportie nin yazdığı gibi kiloyu korumak çok zor. O yüzden bi yere gitmeyi düşünmüyorum...
Zipzip- bak zeynolin ne diyor?
Hic bir yere gitmiyoruz canim bende 5 li kilolardayim
Zipzip- kaptanim iyi geceler bile dememişsin nerelerdesin merak ettim
Aksam telefon trafigi vardi ablamla, babamlarla Konustuk gelemedim canım
Geçen cuma 67.700
Bu cuma 67.100
Fark - 600 gr
% 0,9
Şuan regl oldugumdan, sanirim bu hafta veremedim☹☹
Cok erken tartilmissin yine de eksin coook guzel tebrik ederim canim ❤
Günaydın herkese
Günaydın canım ❤

Kuzum hastane isim varya kalktim dus aldim kahvalyi hazirlandimm simdi annemlere geldim annemle babamida alip hastaneye gidicem onlarada sira almisdim O yüzden erken oldu aksilik isde bugüne denk gelmesi☹
Ama cok uykum var 4 20 de kalktim, babam hala uyuyor bana oğlenn oldu gibi geliyorsanki

Kuzum hastane isim varya kalktim dus aldim kahvalyi hazirlandimm simdi annemlere geldim annemle babamida alip hastaneye gidicem onlarada sira almisdim O yüzden erken oldu aksilik isde bugüne denk gelmesi☹
Cook geçmiş olsun canım
Olsun haftaya tartilirsin yine de eksin cook guzel
Listeye alamiyorum seni tatile gitcem dedin
Belki tatil dönüşü aliriz canım

Cook geçmiş olsun canım
Olsun haftaya tartilirsin yine de eksin cook guzel
Listeye alamiyorum seni tatile gitcem dedin
Belki tatil dönüşü aliriz canım
Aslinda şöyle tatil degil temmez un 13 unde ankaraya gidicem düğün icin 2 gunluk sorun teskil edermi bilmiyorum senn karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…