kiz bağırsak florana zarar verebilirsin...daha yaşın genç...sabah aç karnına iki bardak ılık su ve 2 kayısı ye...veya 1 çay kaşığı zeytinyağı iç....kalıcı hasarlar verme vücuduna....ne ilacı içiyorsun...Ben hergun Dukan birasina katıyorum 2 çeşit akşam yatarken 2 tanede ilaç içiyorum wc çıkmak için banamisin demiyo
haklısın....1 litre içiliyor diye başladım...3.gun mahfetti... bıraktım...gitti...Lili inanamıyorum seni nüfusa erken yazdırmışlar sokakta görsem 20 falan derim
2 fincandan çok tüketmemek gerek şeker veya tansiyonu düşürebilir canım
Çok iyi vermişsin bravo
Çok güzel böyle şeyler duymak tebrik ederim darısı başımıza
mesajın başında ve sonunda quote yazıyor sonrasında cevabını yazabiliyorsun alıntı yap + basıp sonra alıntıları ekliyorsun
Çok uğraştın ama hallettin sanırım bunun için sana ekstra puan versinler
Bu menüler hep bana çok düşük kalorili geliyor menün kaç kalori acaba?
Sakın pes etme birden verebilirsin
Akşam menünü çok sevdim
bu detoks menüsü mü? Bana az geliyor tüm menüler nedense
Yarına hazırlık sanırım, bol eksili bir hafta olmuştur umarım
kiz sende nelere takıyon.... eniştemin bir lafı var.....kokar mokar tok tutar ..Ocağı batırır öyle folyoya sarıp kozlesem duman olmaz demi mutfak
Bu spor puanlarımızın birinciliğe etkisi ne oluyor acaba? Şuan ilk baştayım diye aşırı yapmak istemiyorumsportie
O zaman şimdi bol suyla iki tane bekunis iş sabaha çıkarsın büyük ihtimal nerden baksan en az 500 Gr fark ediyor wc oda en az
Canım galiba etkisi yok....ikisi ayrı yarışmalar...spor kendi takımımiz arasında bize özel....takımdan 1.2.3. seçiliyor....derece alıyorlar....motivasyon için...@sportie günlük 250 puan almazsa dövüyorAydınlatın beni lütfen
totoşum pek kıymetlidir sıcak suyla yıkadım :)Hali yıkarken üşütmediysen inşallah gülerbu gece wc bol bol ziyaret edilecek sankim...
Leyla canım nickini değilştir bence adın olmasın gün gelir derdini paylaşırsın tanıyan çıkmasın seni burdaBen bu listeyi doldurmamıştım sevgili kaptanım
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Leyla
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66,4
HEDEF KİLONUZ: 53,00
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Bankacı
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma kontrolsüz yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve Güzellik
Üzülme canım eksi çıkmışsın sonuçta regl +1 kg bile yapıyorSali gunu bile 66, 9 dumyaa
Süper bir menü canım. Kayısı çayı yerine sabahları kayısı yemek harikaMenüyü yazayım bende
Kalkınca (08.30)
- 1 kayısı
Sabah (10.30)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, salatalık, domates, maydanoz, dereotu
Ara (14.00)
-sade Türk kahvesi, 2 ceviz
Akşam (19.00)
- 1 tabak salata, ayran
Su: 2 lt
Spor: 20 dk yoga, 45 dk cardio
Toplam: 310psportie
Birazcık sancım tuttu erkenden yatıcim sabahta erken kalkacağım malum
Yarından sonra daha rahat bir şekilde katılacağımZipzip- söylediğini üstüme alındım aktif olurum daha çok
Herkese iyi geceler yarına bol bol eksiler
Çok üzüldüm canım..Ama gülümse ilaç sende bağımlılık yaptı bence. Doktora bi git istersenBen hergun Dukan birasina katıyorum 2 çeşit akşam yatarken 2 tanede ilaç içiyorum wc çıkmak için banamisin demiyo
Takimi birakip gidiyorumkemiğinizi eriteceksiniz artık
Ne kaldı ki gitsin
5 li rakamda olanlar mezun olsun görmek istemiyorum sinirim bozuluyor valla
Hic bir yere gitmiyoruz canim bende 5 li kilolardayim
Aksam telefon trafigi vardi ablamla, babamlarla Konustuk gelemedim canım
Cok erken tartilmissin yine de eksin coook guzel tebrik ederim canim ❤Geçen cuma 67.700
Bu cuma 67.100
Fark - 600 gr
% 0,9
Şuan regl oldugumdan, sanirim bu hafta veremedim☹☹
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Kuzum hastane isim varya kalktim dus aldim kahvalyi hazirlandimm simdi annemlere geldim annemle babamida alip hastaneye gidicem onlarada sira almisdim O yüzden erken oldu aksilik isde bugüne denk gelmesi☹Takimi birakip gidiyorum
Hic bir yere gitmiyoruz canim bende 5 li kilolardayim
Aksam telefon trafigi vardi ablamla, babamlarla Konustuk gelemedim canım
Cok erken tartilmissin yine de eksin coook guzel tebrik ederim canim ❤
Günaydın canım ❤
Cook geçmiş olsun canımKuzum hastane isim varya kalktim dus aldim kahvalyi hazirlandimm simdi annemlere geldim annemle babamida alip hastaneye gidicem onlarada sira almisdim O yüzden erken oldu aksilik isde bugüne denk gelmesi☹
Aslinda şöyle tatil degil temmez un 13 unde ankaraya gidicem düğün icin 2 gunluk sorun teskil edermi bilmiyorum senn karar verCook geçmiş olsun canım
Olsun haftaya tartilirsin yine de eksin cook guzel
Listeye alamiyorum seni tatile gitcem dedin
Belki tatil dönüşü aliriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?